torstai 3. marraskuuta 2016

Yksisiipinen Chibi

Tiistai, 01.11.2016

Hyppäsin junaan ja suuntasin kohti Saroniaa. Päädyimmekin pian Pyreglow Forestiin, jossa luonnollisesti aloin innoissani etsiä uusia Mirageita.



Löysin nopeasti kaksi uutta, mutta niiden nappaaminen vaati jo vähän kikkailua. Reaver Mu vaatii että sitä isketään tuli-iskulla ja vain Mörkö tällä hetkellä osaa niitä. Mokoma myös pisti tyyppejäni sekaisin erikoisiskullaan ja se lukitsi erikoiskäskyt. Kyllä ketutti kun oli valmiina napattavaksi mutta en voinut antaa käskyä sen nappaamiseen... Cockatrice taas oli tornissa ja tornin kaataminen nykyisillä iskuillani on vähän haastavaa.

Kun käväisin Nine Wood Hillsillä, löysin uuden huoneen. Siellä oli tyttö, joka väitti että on unohtanut nimensä. Hän höpötti kummallisia, mutta hänen merkityksensä on että voin vaihtaa Arma Gemejä (Joita olen saanut jostain muutaman) Champion Medaleihin ja tehdäkseni jotain erikoistehtäviä. tehtävät jätin vielä omaan arvoonsa, mutta sen sijaan ostin ekan Champion Medalin eli Warrior of Lightin. Nyt voin kutsua Warriorin taisteluun, olettaen että minulla on tarpeeksi Champion mittaria joka täyttyy sitä mukaan kun kaadan vihollisia ja otan osumaa. Warrior of Light tekee vahinkoa kaikkiin vihollisiin, ohittaa puolustuksen ja nostaa kaikkien omien heppujeni puolustusta. Ja koska tilasin tämän pelin ennakkoon, sain bonuksena Sephirothin Champion Medalin! (Final Fantasy seiskan pahis) Hänen iskunsa on kuin Warriorin, mutta nostaa puolustuksen sijaan omieni hyökkäystä. Muita medaleita aukeaa ostettavaksi sitä mukaan kun pelaan peliä eteenpäin ja kerrallaan minulla voi olla käytössä 3 eri Championia




Turhauttavan pitkään siihen meni, mutta lopulta sain Reaver Mun! Cockatrice saa odottaa, kenties niitä löytyy yksittäisenä myöhemmin tai opin iskuja jotka kaatavat torneja paremmin.



Jatkoin eteenpäin ja löysin köynnöksiä, jotka tukkivat reitin arkulle. Tama kertoi että tietyt Miraget oppivat Sizzle-kyvyn, joka voi niitä polttaa. Mörkö sellaisen osasi ja poltti köynnökset näppärästi alas. Arkusta löytyi Thunder seed eli voin opettaa Thunderin jollekkin mörrilleni joskus. Pian kimppuuni kävi Babyhemoth! Sen nappasin nopeasti mukaani, tiedän kyllä mikä monsteri tästä vielä tulee!



Etenin kohti murkriftiä (Jossa väijyy taas joku iso paha otus), mutta kiersin sen kaukaa. Sen sijaan löysin taistelun josta sain kaksi uutta Mirage: Duolizard ja tuttuakin tutumpi Moogle! Alan ahdistua, liikaa otuksia joita haluaisin käyttää tiimissäni...




Seuraavalla alueella oli viimein Cockatriceja, jotka eivät olleet tornissa! Tiesin ettet voi vältellä minua ikuisesti, muahahahahaa!!



Viimein lähestyi tallennuspiste ja löysin myös yhden uuden Miragen, mutta en voinut sitä napata koska se vaatii Oblivion-efektiä. Se on se mitä Reaver Mu aiheutti, pitääpä sitäkin käyttää piakkoin... Löysin myös reitin, joka johti yksinkertaiseen sokkeloon (Monta vaihtoehtoa, mene aina siitä jonka luona leijui outoa valoa) ja löysin Magic Jar Miragen. Tämä mokoma vaatii Elixiriä (Joka on aika kallisarvoinen parannusesine) ja eihän miulla sellaista ole. Turpaan vaan!



Magic Jarilla on kuitenkin sairaasti kestoa ja siksi päädyin kutsumaan Sephirothin paikalle ja sehän läimäytti melko lujaa, kutsui nimittäin valtavan meteoriitin vihollisen niskaan. Voi tuota Sepiä, aina meteoriitteja kutsumassa.

Estuans interius
Ira vehementi

Veni, veni, venias,
Ne me mori facias

Palasin aiemmalle alueella ja menin tallennuspisteelle. Päätin että tässä on hyvä paikka treenata, plus haluan sen Miragen jota varten pitää treenata Reaver Muta vähän.

Treenatessani yllätyin kun kohtasin uuden Miragen, Right Clawn, jonka muodosti Cockatricen ja Mun kanssa tornin! Sain kuitenkin tornin kaadettua ja nappasin sen omakseni!


Sain myös sen Miragen, joka vaati Oblivionia. Tervetuloa tiimiin, Heppu Deathskull!


Sain myös ensimmäisen kehityksen ja muutin Retun Myhtril Giantiksi.



Lopuksi uusi ystäväni Koura oppi kyvyn nimeltä Joyride, jonka ansiosta voin ratsastaa sillä kun tutkin paikkoja. Wiiiiiii!



Torstai, 03.11.2016

Saavuin järvelle, jossa oli jälleen tuttu hahmo: FF X:n Yuna! Lann ja Reynn katsoivat lumoutuneena Yunan tanssia (Jolla Yuna lähetti kuolleiden henget lepoon, ainakin se tarkoitus tanssilla oli FF X:ssä).



Yuna huomasi heti että Lann ja Reynn eivät ole tästä maailmasta. Hän luuli että Lann ja Reynn ovat pahiksia ja kutsui paikalle Aonin, Valeforin. Taisteluun! Enpä kyl osannu odottaa että Yunaa vastaan pitäisi tapella, sehän on hyvis!



Taistelu alkoi aika helppona, keskityin Yunaan koska tiesin että hän on fyysisesti heikompi ja parantaja, sellaiset pitää kaataa aina nopsaan! Hetken päästä Yuna loikkasikin Valeforin niskaan. Epäreilua, pinoaminen on miun juttu! Harmi vaan (Yunan kannalta) että miulla on nyt parikin iskua jotka on ihan hyviä tornien kaatamiseen. Kun olin kaatanut tornin kahdesti, Yuna oli heikossa kunnossa ja viimeistelin hänet. Valefor ei yksin juurikaan ollut uhka.



Taistelun jälkeen Yuna oli ihmeissään siitä miten hyvin Lann ja Reynn käsitteli Mirageita ja vertasi heitä johonkin Lusse Farnaan (Ompas pöljä nimi). Mutta nimi herätti Lannissa ja Reynnissä muistoja, Lusse oli heidän äitinsä.

Yuna johdatti Lannin ja Reynn isolle kivelle, johon oli kaiverrettu heidän äitinsä kuva. Yuna kertoi että saapui sata vuotta aiemmin toisesta maailmasta ja pelasti koko Grymoiren. Lann ja Reynn olivat tästä hämillään ja Yuna taas oli hämillään kun he väittivät Lussea äidikseen, joten Lann ja Reynn kertoivat miksi ovat täällä.



Reynn kysyi voisiko Yuna kertoa enemmän Lussesta, mutta Yuna pahoitteli ettei tiedä kuin yleiset tarinat, joita Grymoiressa on kerrottu jo kauan. Reynn sanoi että sekin on tyhjää parempi. Yuna kertoi että noin 100 vuotta sitten Demon Dyad uhkasi koko Grymoirea. Lusse esti tämän luomalla Ultimate Gaten, josta hän kustui kolmen taivaallista sanansaattajaa ja näin hänestä tuli Champion.

Mutta kaikki ei mennytkään ihan nappiin, kaikki kolme sanansaattajaa jäivät Grymoireen ja yksi heistä on... Brandelis, Bahamutin kuningas! Eli kun sanansaattajat olivat pelastaneet Grymoiren, he hitaasti mutta varmasti kasvattivat omaa armeijaansa ja ottivat Grymoiren omaan haltuunsa. Reynn rupesi miettimään että voisiko Brandelisin ja muiden Mirage armeija olla sama jota Lann ja Reynn hallitsivat aiemmin? Siitähän on jo 100 vuotta, mutta he ovat olleet Nine Wood Hillsissä, missä aikaa ei ole. Tama vahvisti että on oikeastaan mahdotonta sanoa kuinka kauan ne ovat oikeasti siellä olleet.

Reynn kysyi Yunalta että mitäs heidän äidilleen kävi. Yuna kertoi että kukaan ei tiedä, jotkut väittävät että sanansaattajien kutsuminen vaati hänen henkensä. Jotkut taas sanovat että hän on sanansaattajien vankina. Lann halusi tietää missäs sanansaattajie linna on, mutta Yuna ei sitä tiennyt. Kukaan ei itseasiassa tiedä, ei edes Bahamutin sotilaat. Lann rupesi kiihtymään, miten muka kokonainen linna voi olla piilossa (Samalla tavalla kuin Tylypahka, senkin jästi!), mutta Reynn käski rauhoittua koska he eivät edes voi olla varmoja kuinka paljon tästä legendasta on totta ja onko legenda Lusse edes sama ihminen kuin heidän äitinsä. Lann kuitenkin sanoi että aika iso yhteensattuma, mutta Reynn mietti itsekseen että entä jos nämä asiat mitä he ovat nyt muistaneet ovatkin vain valetta? Mistä he voivat tietää ovatko muistot aitoja vai ei. Reynn ei kuitenkaan kertonut epäilyksiään ääneen. Ihan hyvä ratkaisu, Lann on vähän dorka eikä varmaan kestäisi sellaista.

Yuna kehotti jatkamaan Saroniaan, koska se on juuri liittynyt Bahamutin liittoumaan. Mutta sehän piti pistää vastaan, siksi me ollaan sinne menossa! Lann ja Reynn totesivat että Sarah ei kai tästä vielä tiennyt, samahan se on mennä sinne kun jo näin lähellä ollaan.

Kun olin poistunut alueelta, Yuna höpötti itsekseen jotain Ragnarokista ja uusista Championeista. Sitten hänen kimppuunsa kävi Plumed Knight, se sama heppu joka kutsui Goblinit Corneliassa. Onneksi se Yuna olikin vain illuusio, joskin Plumed Knightia tämä ei paljoa haitannut.



Jatkoin ulos metsästä, samalla poimien Teleport Stonen, jonka avulla voin milloin vain poistua luolaston alkuun. Näppärää, jos ei jaksa pakittaa ja pitäs päästä käymään vaikka Nine Wood Hillsillä!

Seuraava alue levittäytyi jäisenä edessäni. Lähistöllä oli majatalo, jossa Lann ja Reynn päättivät käydä hiukan lämmittelemässä. Sisällä meidät toivotti tervetulleeksi Sherlotta.



Kun Sherlotta kuuli että olemme menossa Saroniaan, hän kehotti miettimään uudelleen. Jääkentillä on kuulema paljon Mirageita. Lann ja Reynn vakuuttivat että ei hätää, mehän ollaan Mirage Keepereitä. Vieressä ollut asiakas, joka paljastui FF III:n Refiaksi, kysyi että voisimmeko auttaa häntä, hän on ollut jo kauan täällä jumissa koska ei yksin pärjää Mirageille. Kyllähän se meille käy! Kiitoksena Sherlotta antoi meille Warlock's Warmersin. Se pitää meidät lämpimänä, niin ei pakkanen pääse puremaan.



Saavuin Icicle Ridgelle, jossa kävin tietysti metsästämään heti uusia Mirageita.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti