tiistai 8. marraskuuta 2016

Jäätävä luola ja Saronian herttua

Maanantai, 07.11.2016

Etenin syvemmälle Icicle Ridgeen, kunnes kimppuuni juoksi kaksi Miragea. Ne olivat kuten Mörkö, mutta valkoisia eli White Nakkeja. En pystynyt valitettavasti niitä nappaamaan, koska peli sanoi että ei onnistu. No pöh... Taistelun jälkeen Reynn mietti että näistä se majatalon pitäjä meitä varmaan varoitti.



Jatkoin eteenpäin, kunnes kimppuuni kävi lisää valkoisia nakkeja. Taistelun jälkeen huomasin etteivät ne kadonneet kuten normaalisti, vaan juoksivat karkuun. Hyvä minä, melkein kiinnitän huomiota ekalla kerralla!

Jatkoin syvemmälle ja näin kauempana valtavan suden. Tuo on varmaan pienten nakkien johtaja! Eli sitä pitää läimiä turpaan, kunhan päästään sen luo.

Hiukan myöhemmin löysin arkusta Elixirin! Tälläisenhän se Magic Jar halusi, kenties käyn sen tiimiini jossakin välissä. Pian vastaani tuli kaksi vaihtoehtoa mihin edetä. Ensimmäinen johtaa sinne minne peli minua koettaa ohjata ja siellä oli myös tallennuspiste. Toinen taas johti painikkeelle, jolle minun piti pinota taas Mirageita. Onneksi oli tallennuspiste lähellä, tarvitsin nimittäin Murikan takaisin tiimiini!

Kun pino oli tehty, alueen muoto hiukan muuttui (Iso pala jäätä tipahti alas, tehden reitin eteenpäin) ja jatkoin uuteen suuntaan. Kävin kuitenkin tallentamassa ensin, tää voi olla kokonaan vapaaehtoinen paikka ja ei ikinä tiedä mitä sellaisista löytyy.



Ja sehän olikin umpikuja, jossa minua odotti valtava valkoinen lohikäärme jonka ulkonäkö suorastaan huuti että et ole valmis tähän taisteluun. Ja mitä mie tein? Haastoin sen tietenkin!

Mikä voisi mennä pieleen?


Ja enhän mie tietenkään mitään mahtanu, näitä Mist Dragoneita oli kaksi ja ne pyyhki miulla lattiaa ihan miten vaan. Eikä miulla ollu ees tarvittavia iskuja että saisin niitä vangittua, tarvitsisin valo-elementin iskuja. Ja niillä oli joku yli 5000 kestoa ja miun Mörön Dark (Jolla ne ovat heikkoja) teki juuri ja juuri 30 pistettä vahinkoa. Kestin tappion kuin mie, sammutin pelin ja latasin tallennuksen koska en jaksa juosta luolaston alusta takaisin tallennuspisteelle.

Heti tallennuspisteen jälkeen kimppuuni kävi se iso susi, Grandfenrir, ja viisi White Nakkia. Hoitelin pikkuiset nopeasti pois ja luulin jo että taistelu on pian taputeltu. Mutta mokoma kutsui lisää White Nakkeja hiukan myöhemmin ja porukalla he onnistuivat kaatamaan miun torneja, joka aiheutti sitten hiukan ongelmia. Mutta voitin taistelun kuitenkin, joskin Reynn ja muutama Mirage jäi ilman kokemusta. Oon liian laiska käyttämään Phoenix Downeja kupsahtaneide herättämiseen ihan vaan kokemuksen takia.




Palasin tallennuspisteelle ja käytin hetken siihen että nappasin itselleni White Nakin, joka on nyt mahdollista kun niiden iso paha pomo on piesty. Päätin tutkia luolan loppuun ja löysin Murkriftin. Uskaltauduin viereen ja tajusin että näen minkä tason mörkö siellä on. No sehän on vain tason 15, olen itse samaa luokkaa! Joten hyppäsin sisään ja vastassani oli 6 hyytelöä, Mini Flania! Libra kertoi että pitää vaan antaa vähän nyrkistä, niin tälläisen voi napata. Ne eivät tosiaan paljon tehneet vahingoa, mutta niiden Sticky Goo hidasti tyyppejäni (Eli sain vuoroja hitaammin) ja lopulta ne vaan joukolla jyräsivät ylitseni. Mutta opin myös että ne ovat heikkoja tulella ja toisella yrityksellä kärvensin niistä suurimman osan ja nappasin yhden mukaani ennen kuin poltin loputkin. Hahaa, minuahan eivät Murkriftit enää pelota!




Olin viimein valmis poistumaan Icicle Ridgestä ja pian saavuinkin Saronian satamaan. Refia kiitti avusta ja poistui samalla kun Tama ja Reynn huomasivat että koko kaupunkia ympäröi vahvan Miragen Treshold. Noh, ei murehdita sitä nyt, kysellään vähän paikallisilta mikäs täällä on meininki



Pian selvisi että kun Saronia liittyi Bahamutin liittoumaan, kansalaisten piti ruveta huolehtimaan Civic arvostaan. Jos olit hyvä ja tuottelias kansalainen, pääsit asumaan paremmalle alueelle, mutta jos olet vähän turhake, joudut asumaan slummeihin. Mukavaa. Reynn, Lann ja Tama pohtivat että varmaan nyt kannattaa käydä jututtaa Saronian herttuaa ja kysellä vähän League of S:stä.

Pian löysimme Refian väittelemästä parin vartijan kaa. Herttua on Refian setä, mutta vartijat eivät päästä häntä tapaamaan setäänsä. Reynn nappasi esiin Sarahin allekirjoittaman paperin, jonka mukaan me olemme Cornelian lähettiläitä. Vartijat neuvottelivat hetken ja totesivat että parempi kysyä itse herttualta, ei kannata ottaa riskiä että tulee ikäviä seuraamuksia lähettilään kaltoin kohtelusta.

Vartija tuli pian takaisin ja sanoi että herttua ottaa vastaan. Eivät kuitenkaan meinanneet päästä Refiaa läpi, mut Reynn ja Lann vetosivat hänen kuuluvan heidän seurueeseensa.

Herttua pian kyselikin että mikäs on tilanne Corneliassa, mutta Refia keskeytti ja väitti että tämä mies ei ole oikea herttua. Huijari nauroi ja totesi että hän oli oikeassa, Refian sisässä on Champion. Refia vaati saada tietää missä hänen setänsä Takka (hassu nimi, hihi!) on. Huijari sanoi että kyllä oikea herttua hänen edessään seisoo, lienee jonkinlainen kehonvaltaaja. Hän otti oikean muotonsa (Ihan vaan tuollainen Bahamutin solttu) ja kävi kimppuun!

Huijari herttua

Taistelu oli vähän inha, huijarilla oli isku joka teki hurjaa vahinkoa torneihin (Tower Breaker taisi olla nimi) ja melkein poikkeuksetta kaatoi tornin, siksi piti vähän miettiä uskaltaako torneja pitää ollenkaan kasassa.





Taistelun jälkeen huijari nousi uudelleen pystyyn, vaatien lisää. Mutta sitten jokin iski häntä takaa, heppu kultaisessa maskissa. Hän oli selvästi HIUKAN pettynyt huijariin ja aikoi ilmeisesti itse murskata meidät, mutta joku kävikin hänen kimppuunsa.



Syylliseksi selvisi...kissa? Kissa käski seuraamaan ja seurueemme loikkasi ikkunasta karkuun. Kulta maski vaan nauroi mielipuolisesti.

Ulkona paljastui että kissa olikin se majatalon pitäjä, Sherlotta. Hän antoi meille jonkinlaiset maagiset linssit, joiden läpi näkyi että Saroniasta nousi taivaaseen valtava ketju. Joku oli jättänyyt nämä linssit Sherlotalle ja ilmeisesti kaikissa Bahamutin alaisuudessa olevissa paikoissa on samanlaiset ketjut. Sherlotta myös kertoi että hän voi välittää meiltä viestin League of S:lle, hänelle on sinne yhteyksiä. Joten Lann ja Reynn päättivät että he voisivat taas hetkeksi keskittyä Mirageiden keräämiseen. Refia kehotti menemään satamaan ja etsimään veneen, ei ole paljoa muita vaihtoehtoja edetä. Refia itse päätti lähteä takaisin Sherlotan majataloon.



Lann ja Reynn päättivät kysellä hiukan paikallisilta olisiko kenelläkään meille paattia, mutta itse kyl halusin käydä ostamassa Refian Champion Medalin (Koska peli kertoi että se on nyt saatavilla). Kun kutsun Refian taisteluun, hän parantaa kaikkia hahmojani ja poistaa myrkytykset ja muut. Näppärää, vielä kun muistais käyttää Championeita! Olis kelvannut esim sitä isoa sutta vastaan...

Kun palasin jututtamaan ihmisiä, selvisi että kovinkaan innokkaita ihmiset eivät olleet paattien lainaamiseen. Mutta joka mainitsi että satamassa on nyt merirosvovene! Lann aatteli että voisimme pieksää merirosvot ja ottaa veneen omaan käyttöömme. Tai vaihtoehtoisesti vaan hiivimme sisään ja otamme paikat haltuun. Reynn oli vähän epäilevä, mutta totesi että vielä pahemmassa jamassa olemme jos se kulta maski löytää meidät kaduilta. Satamaan siis!



Paljastui että satamassa pyörii Mirageita eli rupesin heti selvittämään mitä uusia tuttavuuksia täältä voisin saada. Nappasin pari uutta, treenasin hetken ja päätin lopetella tällä erää. Ensi kerralla sitten etsitään se merirosvopaatti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti