maanantai 14. marraskuuta 2016

Ensimmäisen avaimen perässä

Sunnuntai, 13.11.2016

Tassuttelin ison loharin luo ja sehän kävi tietysti kimppuun.



Tämä lohari oli kuitenkin suhteellisen helppo, koska olin valmistautunut tuli-iskuihin. Lannin torni (Johon kuului myös Tama ja miun oma Red Dragon) oli nimittäin immuuni tulelle ja Reynnin torni (Retu ja Mörkö) ottivat tulesta vain 50% vahingosta. Edes Flare Star+ ei Reynnin porukkaa paljon vahingoittanut, vaikka sen varmaan piti olla tämän loharin uhkaavin isku.

Taistelun jälkeen lohari edelleen seisoi edessämme uhkaavana, mutta paikalla pamahti Tifa (FF seiskasta) ja iski loharin kiertoradalle. Tifa käski Lannia ja Reynniä seuraamaan. Heidän juoksuaan seurasi kaksi pahista, Plumed Knight ja Masked Woman. He puhuivat myös ennustuksesta ja siitä miten Lann ja Reynn ovat sitä toteuttamassa. He mainitsivat myös toisen ennustuksen jota he itse koettavat toteuttaa. Vai että sellaista peliä...




Tifa kertoi Lannille ja Reynnille että hän asuu läheisessä kaupungissa, Nibelheimissa (joka oli Tifan koti myös FF seiskassa!). Mutta en mennyt sinne vielä, koska lähellä oli myös toinen kylä, Agarthir. Siellä en vielä voinut tehdä mitään jännää, joskin sain sieltä uuden sivutehtävän. Pitäisi aavikolta piestä kolme Cactuaria, eiköhän se onnistu.



Palasinkin Nine Wood Hillsiin, jossa kävin hoitamassa Coliseumilta kaikki alle tason 20 taistelut (Ja sain niistä muutaman uuden Miragen), sitten kävin ostamassa Tifan Champion Medalin (Harmi että Tifan efekti on sama kuin Sephirothin) ja vielä lopuksi kävin hoitaa ensimmäisen Intervene-tehtävän, jossa autoin Warrior of Lightia (hänen tietämättään) pieksämään yhden Bahamutin sotilaan ja pari Goblinia. Peli ois varmaan halunnu että hoidan tämän aiemmin, koska taistelu oli naurettavan helppo. Teehuoneen tyttö sitten selitti että näiden tehtävien kautta autan muita voittamaan heille tärkeitä taisteluita ja näin muuten heidän kohtaloaan ja historiaa. Eli suomeksi, lisää vapaaehtoisia taisteluita joista voi saada harvinaisia Mirageita ja muita herkkuja. Mutta nämäkin maksavat Arma Gemejä eli pitää välillä miettiä haluanko lisää Champion Medaleita ja tehdä näitä.




Tämän jälkeen aukesi lisää muita Intervene-tehtäviä, joten tein niistä pari seuraavaa eli kunnes Arma Gemit ei enää riittänyt. Autoin siis Warrior of Lightia pelastamaan prinsessa Sarahin Princess Goblinilta,



 pieksin Shivan jotta hän loisi jääsillan Saroniaan Refian pyynnöstä



 ja hoitelin myös Undead Princessin joka pelotteli ihmisiä Sherlottan majatalon lähistöllä.



Jatkoin Nibelheimiin, jossa tapasimme uudelleen Tifan. Lann ja Reynn kertoivat millä asialla täällä ovat ja Tifa sanoi että täällä on tulisia laaksoja niin paljon että vaikea sano mikä on ennustuksessa mainittu. Mutta hän ohjasi meidät Summonerin luokse joka voisi tietää.



Tämä Summoner on jälleen meille veteraaneille tuttu, Rydia ja hänen Mist Dragoninsa FF IV:stä! Rydia kertoi kahdesta ennustuksesta, Azuresta, joka oli ensin ja Crimsonista. Azure on epämääräisempi ja siinä puhutaan neljästä sinetistä kun taas Crimsonissa avaimista. Tarinan keskeytti fanaatikot, mitkä huutelivat miten Azure on valetta ja Crimson totuus. Perhanan hihhulit...



Kuitenkin, Rydia sanoi että tulee mukaamme ja hän on myös päätellyt että oikea laakso on se joka on numeroitu seitsemänneksi. Sinne siis, ensin tosin otin vastaan sivutehtävän etsiä kolme Dragon Scalea ja miulla olikin jo niitä heti tarpeeksi. Tehtävä tehty!

Suuntasin tuliseen laaksoon jossa tuttuun tapaan vietin aikani uusia Mirageita metsästäen ja vanhoja kehittäen.



Yllätys, kaksipäisestä liskosta tuli kolmipäinen!

Maanantai, 14.11.2016

Jatkoin syvemmälle laaksoon ja päästyäni Gimme Golemin ohi, löysin laavaa ja peli ilmoitti että tietyt Miraget voivat käyttää Chill-kykyä jäähdyttääkseen laavaa ja myös jäädyttääkseen vettä. Laavan takana oli vain arkku, mutta kävin silti hakemassa Pingun tiimiini jotta pääsin sen hakemaan.



Hiukan myöhemmin maasta nousi valtava tulipilari ja Rydia juoksi kauhuissaan toiseen suuntaan. Tietysti meidän pitää lähteä perään, sivuhuomautuksena pidän siitä että Rydia pelkää tulta. Veteraanit tietää miksi.

Rydiaa etsiessäni kohtasin uuden Miragen, Cockatricen tapaisen linnun mutta se vaatii myrkytyksen nappaamiseen ja kukaan tiimistäni ei juuri nyt siihen pysty. Palaan hakemaan sinut siis todennäköisesti myöhemmin! Läheltä löytyi myös tason 30 murkrift ja sen takana painike. En ole vielä valmis tuohon murkriftiin, palataan asiaan siis sinunkin kanssasi myöhemmin.

Löysin toisen uuden Miragen, mutta se murikka vaati kykyä Shell. Onpas täällä ronkeleita.

Hiukan kauempana Rydia olikin ja muutama Bomb Mirage ahdisteli häntä. Tapoin ne tieltä ja sitten Rydia paniikissa kutsui Mist Dragonin hoitelemaan viimeisen. Sitten hän kertoi että vihaa tulta yli kaiken koska Bahamut hyökkäsi hänen kotikyläänsä ja hän oli jumissa palavassa talossa. Kuulostaa melko tutulta ;) Kuitenkin, Rydia kuitenkin tuli tänne koska halusi voittaa pelkonsa. Reynn ja Lann piristivät häntä aika hyvältä näyttää, kuitenkin Mist Dragon apuna. Rydia sai vähän itseluottamusta ja sanoi että auttaa meitä vielä tukahduttamaan sen tulipilarin.



Kun Rydia oli sammuttanut pilarin, hän sanoi palaavansa takaisin Nibelheimiin. Me sensijaan jatkoimme eteenpäin ja pian olimmekin tallennuspisteellä. Edessä on varmasti pomo, aika käydä nappaa Miraget jotka aiemmin jouduin ohittamaan! Onneksi Mirageita voi vaihtaa tallennuspisteillä. Bonuksena löysin myös tulikilpparin.





Jatkoin eteenpäin ja siellähän se avain meitä odotti! Harmi vaan että King Bomb syöksyi paikalle ja söi sen. Huoh, mikään ei oo koskaan helppoa. Turpaan vaan!




Taistelu oli aika naurettavan helppo johtuen tiimistäni. Lannin torni oli immuuni tulelle ja Reynn viskoi tehokkaita vesi-taikoja. King Bomg räjähti kyllä lopuksi tehden aika kovaa vahinkoa mutta kukaan ei kuollut eli kokemusta kaikille, jee!



Lann nappasi avaimen käteensä ja sitten yhtäkkiä, luola hiljeni ja kauempana näkyi valtava vesikäärme, jonka tunnistaisin missä vain: Leviathan! Pian tulikin valtava aalto joka pyyhkäisi Lannin ja Reynnin mukanaan, samalla kun Plumed Knight katsoi, kantaen tajutonta Rydiaa.




Lann, Reynn ja Tama heräsivät jonkinlaiselta suolta, jossa meille tuli kohta juttelemaan sammakko. onneksi Tama puhuu sammakkoa ja hän pian kertoi että tämä kyseinen sammakko on selvästi muutettu sammakoksi kirouksella ja kirouksen langetti kultainen sammakko vähän kauempana. Reynn jäi odottamaan kauemmaksi kun Lann kävi sen kimppuun.




Tämä sammakko oli vähän ärsyttävä, mokoma pisti tornini koko ajan uneen, mutta pari iskua myöhemmin sain kuitenkin sen napattua.



Kun sammakko oli napattu, Lann ja Reynn laittoivat sen kumoamaan kirouksen toiselta, joka paljastui FF XIII:n Snowksi. Hän kertoi että tuli tänne jonkun ison mörrin perässä, mutta erehtyikin tutkimaan kultaista sammakkoa ja muuttuikin sitten itse sellaiseksi. Hän myös loi jäästä sillan eteenpäin oman moottoripyöränsä avulla, joka on FF XIII:n versio Shivasta. Älkää ees kysykö, se on vielä typerämpää kuin miltä kuulostaa... Tuttuun tapaan Lann ja Reynn kertoivat oman tarinansa ja jälleen päädyttiin tekemään yhteistyötä, Snow tahtoo mätkiä jotain Miragea turpaan joten luonnollisesti me ollaan mukana.

Snow ja "Shiva"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti