lauantai 19. marraskuuta 2016

Suo, aavikko ja vankila

Keskiviikko, 17.11.2016

Lähdin siis tutkimaan suota tarkemmin Snown kera. Vastaan tuli pari uutta Miragea (pieni sammakko ja iso ruma Malboro), mutta en napannu kumpaakaan. Sammakko vaati että sille laitetaan Berserk ja Malboron voin kehittää omasta Mandragorastani, jonka nappasin ihan pelin alussa.




Löysin tallennuspisteen ja peruutin sitten napille, jonka aktivointi avasi reitin umpikujaan jossa nökötti pieni tyttönen. Harmi vaan että kun lähestyin, maasta nousi todella ruma Malboro ja kahdestaan he olivat aivan liian vaikeita minulle. Kiitos tästä, peli...

Awws, näyttääpä viattomalta

It's a trap!

Yhtäkkiä muistin että ensimmäisessä oikeassa luolastossa, Nether Nabulassa, oli reitti jonne en päässyt. Siellä oli kiviä tiellä, mut miun lohari voi ne rikkoa tieltä! Mennäänpä kattoo mitä siellä on.

No ei siellä mitään kauhean erikoista ollut, muutama arkku ja niissä ihan hyviä parannusesineitä (Mega-Potion, Mega-Ether ja Mega-Phoenix. Potion palauttaa kaikkien kestot täyteen, Ether kaikkien AP:t ja Phoenix herättää kaikki henkiin ja palauttaa myös kestot). Mutta taisteluista sai siellä hyvin kokemusta ja hetken vietinkin heppujani vahvistaen.

Palasin suolle ja etenin tallennuspisteeltä. Pian vastassani olikin valtava kultainen Flan. Tätä mölliä Snow oli etsimässä, turpaan vaan siis!



Taistelu oli todella helppo, Flan oli heikko vähän kaikkea vastaan joten taikani teki siitä nopeasti selvää. Taistelun jälkeen Snow kertoi että tämä kyseinen Flan paisuu jatkuvasti ellei sitä välillä vetele turpaan. Nyt se ei taas hetkeen uhkaa ketään, joten Snow kiitti meitä ja poistui.

Jatkoin suolta aavikolle ja käväisin läheisen karavaanin luona, siellä joku ystävällinen ihminen antoi meille vähän aurinkorasvaa. Muuta jännää siellä ei ollutkaan, joten palasin aavikolle.



Seuraavaksi saavuin kanjoniin ja te tiedätte mitä uusi paikka tarkoittaa: Mirageiden metsästystä, jee!



Kanjonin alusta ei mitään uutta löytynyt, mutta yhden kisun löysin kun etenin vähän edemmäksi. Ja mie oon kissaihminen, joten pakkohan se oli saada! <3 Nyt voin edetä tyytyväisenä.



Tämä olikin aika jännä paikka, edessäni oli nimittäin kaksi reittiä ja jos menin väärästä, jouduin takaisin alkuun. Mutta mistä tietää kumpi on oikea? No siitä että alussa oli heppu joka käski seurata valoa. Joten se reitti, minkä päässä näkyi aurinko, oli oikea.



Seurattuani aurinkoa muutaman alueen läpi, löytyikin jo tallennuspiste. Aika taas hetki treenata ja jättää todennäköinen pomotaistelu seuraavaan kertaan.



Perjantai, 18.11.2016

Etenin tallennuspisteeltä ja maasta nousi 3 hiekkamatoa!



Taistelu oli todella helppo, madot oli heikkoja sekä vedelle että jäälle ja molemmat tornini pystyivät ainakin toista viskomaan.



Taistelun jälkeen yksi mato oli käymässä Lannin ja Reynnin kimppuun, mutta paikalle syöksyi FF XIII:n Lightning ja hän pisti madon kuriin. Hän käski Lannia ja Reynniä kiirehtimään ennen kuin matoja tulee lisää.



Yöllä Lightning ja karavaanin ystävällinen nainen kertoivat Crimson Prophecyn kadonneesta säkeistöstä, joka on jätetty nykyisistä pois. Siinä vihjattiin jäljellä olevien avainten olinpaikoista. Maan avain on makon valon kehdossa, veden liittyi jotenkin veteen (Hups, unohdin jo!) ja varjon avain on paikassa jossa on aina yö. Ystävällinen nainen myös kertoi että huhujen mukaan Bahamutin linna on kristallitornin ja jumalten polun tuolla puolen.



Aamulla Lightning ja muut heräsivät kovaan jyrinään ja maasta nousi iso hiekkamöykky joka paljastui linnaksi. Ilmeisesti viime yön juomat oli myrkytetty, sillä Lann, Reynn ja Lighting eivät juurikaan voineet liikkua.



Linnasta asteli ulos... FF VI:n Edgar! Eli siis kyseinen linna taitaa olla Figaron linna, siistiä!



Lighting yritti käydä Edgarin kimppuun, mutta Plumed Knight ilmetyi väliin ja löi Lightningin voimalla sivuun.



Lann ja Reynn koettivat kutsua Mirageita apuun, mutta syystä tai toisesta se ei onnistunut. Pari vartijaa sitten löivätkin heidät tajuttomiksi.

Lann ja Reynn heräsivät vankeina, edelleen kyvyttöminä kutsua Mirageita. Eräs vanki kertoi että olemme syvällä Figaron linnan alapuolella ja vartijoiden sijaan paikka kuhisee tietoisia robotteja, jotka tappavat kaiken mikä tulee vastaan. Ja nämä robotit tänne toimitti eräs täysin merkityksetön firma nimeltään Shinra. Jep, veteraanit taas tietää.



Lähdin tutkimaan vankilaa ja vihdoinkin sisarukset tajusivat että voimiensa ohella myös Tama on kadoksissa. Sitten kimppuuni kävi muutama robotti, jotka pistivät Lannin ja Reynnin helposti päreiksi.



Mutta sitten apuun ilmestyi FF VIII:n Squall. Hän esittäytyi ja antoi meille eldboxin, jonka avulla voin napata Miragejen sijaan robotteja! Squall käski kokeilla ja voila, Magitek Armor on miun!



Squall kertoi että Edgar tarkoituksella lähetti meidät (Ja myös Squallin) tänne, jotta me voisimme auttaa Figaron vapauttamisessa Bahamutin liittoumalta. Meidän pitäisi päästä Mako Reactoriin joka kuhisee Mirageita. Ongelma nyt vaan on että meillä ei ole enää kykyä kutsua Mirageita, joten emme ole niin hyödyllisiä kuin aiemmin. Squall kuitenkin uskoi että League of S:sään pitäisi kuulua joku joka osaisi palauttaa sisarusten voimat.

Etenin ja vastaan tuli leijuva robotti, jonka nappasin vaikka minulla onkin sen kehittyneempi versio (se Magitek Armor) mutta halusin että molemmilla sisaruksilla on edes yksi robotti kaverina kunnes saan Miraget takaisin.



 Etenin vankilan alimpaan kerrokseen, tappaen kaikki robotit tieltäni. Peli kyl kertoi että ne voi väistää, mut halusin kokemukset talteen. Siellä sitten tallennuspisteen jälkeen vastaan tuli vähän isompi robotti.



Iso robo oli aika säälittävä, heitin sitä sähköesineillä (Joita vankilasta löytyi aika paljon plus omistin niitä ennestään jo) ja se kaatui parissa vuorossa.

Tämän jälkeen paikalle ilmestyi aika pirusti Magitek Armoreita ja Squall sanoi hoitelevansa ne ja käski Lannin sekä Reynnin vain jatkaa matkaa.

Seuraavassa huoneessa meidät otti vastaan joku ihmeen Shelke (pikainen googletus, Dirge of Cerberuksessa) ja hän kävi heti kimppuun. Ja hänhän pisti meidät pakettiin nopeasti ja kysyi että siinäkö oli kaikki. Lann ja Reynn koettivat kutsua Mirageita, mutta turhaan. Shelke löi molemmat kanveesiin.



Seuraavaksi sisarukset heräsivät siihen että Tama olikin heidän edessään! Lann ja Reynn voivat taas käyttää Mirageita, jee! Tama selitti että Shelke käytti meihin Countertek-nimistä kykyään, jolla hän kumosi voiman joka oli lukinnut Miraget. Tama, Lann ja Reynn kaikki kehuivat kilpaa Shelkeä, joka vähän nolona huomautti että heillä on tehtävä kesken.



Etenin Mako Reactor 0:aan, jossa oli portti takaisin Nine Wood Hillsiin ja sain kaikki Mirageni takaisin. Uusi paikka, uudet miraget eli aika taas treenata!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti