sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kokoontuminen hautausmaalla

Lauantai, 02.07.2016



Tällä kertaa lähdimme etsimään Hisokaa, Yuri uskoi hänen olevan lähellä järveä vuoren huipulla. Perusteenna se että kun Yuri löysi Hisokan kameran virrasta luvussa kaksi, hän näki välähdyksen Hisokasta seisomassa keskellä järveä.

Seurasin Hisokan jälkeä (Ensin tosin kehitin kameraani lisää, nyt sen puhdas vahinko on maksimissaan eli tasolla 3) lähelle pyhäkköä, jossa olimme viimeksi mutta emme menneet sisään vaan jatkoimme jäljen perässä pienelle polulle. Polulla kimppuuni kävi kaksi kaapuihin pukeutunutta heppua, jotka heiluttivat jonkinlaista sauvaa, jonka päässä oli tuli. Onnistuin kukistamaan molemmat ilman että otin vahinkoa. Muistaakseeni viime luvussa oli myös yksi tälläinen

Polku johti uudelle alueelle, joka näytti hautausmaalta. Siellä kimppuuni kävi taas pari tulisauvaheppua ja otin paaaaaljon osumaa. Jouduin käyttämää pari lääkettä ja jopa kaksi pyhää vettä (jotka parantavat täysiin, onneksi löysin niitä pari lähettyviltä).

Hautausmaa kauhupelissä? Aina yhtä turvallista!

Jatkoin syvemmälle hautojen keskellä ja taistelin jälleen muutamien kummituksen kanssa, mukaan lukien pari sellaisen jotka kantoi uhrilaatikkoa. Nämä kaverit oli aika raivostuttavia, sille heidän heikko kohtansa oli selässä oleva laatikko johon ei voinut lukittautua aluksi. He myös iskivät pari kertaa putkeen eli jos Fatal Frame epäonnistui, otit inhasti vahinkoa.



Pian kuitenkin olin hautausmaan toisella puolella ja reitti jatkui kohti Twilit Peakkia, jossa eteeni ilmestyi taas ne kolme kummituslasta. Mokomat juoksivat eri suuntiin, mutta sain silti kuvat kahdesta.

Matkalla Twilit Peakille


Jatkoin ylemmäksi vuorta, kunnes löysin vanhan naisen vieressään uhrilaatikko. Nainen piteli jonkinlaista peiliä kädessään, joka loisti kirkkaana. Yhtäkkiä Yuri huomasi että hän oli siirtynyt laatikkoon! Nainen puhui miten Yurista tulee myös pilari, mutta onneksi oli Camera Obscura valmiina ja nappaamalla kuvan mummelista, laatikko katosi Yurin ympäriltä. Teen nyt olettamuksen että tuo mummelin peili (Mehän käytimme vastaavaa aiemmassa luvussa mekanismiin, joka vapautti Miun? Onko tämä sama vai onko peilejä useampi) jotenkin hypnotisoi ihmisiä ja sen takia Haruka palasi vuorelle.

Mummelin hohtava peili


Taistelu mummelia vastaan oli suhteellisen helppo, hän jätti jälkeensä mustan päiväkirjan jossa luki että suuri pilari on murtumassa ja musta vesi virtaa pian yli. Siksi pilareita tarvitaan lisää. Sain myös linssin, jota käyttämällä kamerani tekee tuplavahinkoa! Tätä tulen käyttämään ja paljon, voimistin sitä heti kaksi tasoa ja nyt voin käyttää sitä useammin (Olenko maininnut aiemmin että erikoislinssit käyttävät Spirit-mittaria, joka täyttyy sitä mukaan kun vahingoitan kummituksia? No nyt olen. Tähän asti olen pitäytynyt ensimmäisessä linssissä, joka pakottaa kohteet hiukan kauemmaksi).

Jatkoin Hisokan jäljen perässä, samalla kun vanhan naisen kummitus puhui siitä miten tarvitaan uusi pilari. Pian löysin itseni järven rannalta ja näin... Hisokan! Yuri lähti juoksuun häntä kohti, mutta sitten vedestä nousi se inhottava kummitus aiemmasta luvusta, joka ei ottanut vahinkoa. Hän lienee tämä mustan veden neito. Joten karkuun, taas!

Kun pääsin takaisin rannalle, kummitus katosi ja Hisoka oli poissa. Suureksi yllätyksekseni, luku päättyi. Kieltämättä ihan virkistävää ettei lukua oli pitkitetty turhalla juoksentelulla tutuissa paikoissa, mutta alle puolen tunnin luku keskellä peliä? No eipä se mitään, pidän kuitenkin kiinni tästä rytmistäni (eli luku per postaus), ehkä se ei ole niin vakavaa jos on lyhyempi postaus aina joskus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti