sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kummitusten invaasio

Sunnuntai, 17.07.2016



Astuimme ohjastamaan Reniä, joka tuijotti ikkunasta ulos. Outo punainen valo hohti sisään ja kaikki paitsi Ren olivat syvässä unessa. Ren epäili että jotain on tulossa vuorelta. Hänen tehtävänsä on valvoa että Yuri ja muut ovat turvassa.

Samantien kun pääsin liikkumaan, liikkeeseen tunkeutui kokonainen joukko kummituksia. En ole varma oliko heitä 3, 4 vai jopa enemmän mutta se oli hyvin hektinen taistelu. Taistelun jälkeen ylemmällä tasanteella näkyi kummitus. Kyseisellä tasanteella on ovi Miun ja Mikun huoneeseen, pitääpä lähteä pelastamaan!



Matkalla kukistin yhden kummituksen ja kun saavutin Miun ja Mikun huoneen, siellä ei ollut kummituksia. Sen sijaan siellä oli muistio Shadowbornista joka kertoi että Shadowborn on kuolleen siittämä lapsi. Eli Miu ei ole pelkästään insestin tulos vaan kaiken lisäksi hänen isänsä oli jo aave. Aika kieroutunutta meininkiä.

Varmistin että Miu ja Miku ovat kunnossa ja sitten kimppuuni kävi kummitus. Kun olin päässyt hänestä eroon, suuntasin tarkistamaan valvomosta onko muut kunnossa.



Valvomossa Rui nukkui sohvalla ja hänen sylissään oli kirja koskien Hikamin vuorta ja vettä. Kirjassa kerrottiin miten vettä on pidetty pyhänä jo kauan, koska sielut tulevat vedestä ja veteen sielut palaavat. Tarkistin kamerat ja huomasin että Yurin huoneen kamera ei toimi. Siellä on varmaan iloisia kummituksia jo minua odottamassa.

Yurin huoneessa oli hiljaista, mutta kun kurotin kohti kirjaa joka oli Yurin sängyn alla, sieltä syöksyi kimppuuni kummitus. Tämä ryömivä tapaus oli kuitenkin nopeasti hoideltu. Nappasin kirjan sängyn alta ja siinä kerrottiin miten muuallakin uskotaan että sielut tulevat vedestä ja myös palaavat sinne. Monet tulivat Hikamin vuorelle palauttamaan sielunsa ja kuollakseen oikeaoppisesti. Kuoleminen Hikamin vesiin oli paras tapa lähteä.

Mörkö sängyn alta

Palasin tarkistamaan kamerat ja huomasin nyt että yläkerran käytävän kamera sekoili. Tiedätte kyllä mitä se tarkoittaa. En edes kerennyt sinne asti kun kimppuuni kävi kurkkunsa viiltänyt kummitus. Hän oli hiukan ärsyttävä mutta onnistuin kuitenkin voittamaan ilman kauheita ongelmia.



Kun tarkistin taas kamerat, näin pitkän naisen kummituksen rappusissa ja sitten kamera sumeni. Kun menin rappusiin, siellä ei ollutkaan ketään. Vain Mirrorstone nurkassa. Palasin valvomoon ja kun katsoin kameroita, sama pitkä nainen ilmestyi saman kameran eteen. Samassa valvomoon ilmestyi KAKSI uhrilaatikon kantajaa. Tässä taistelussa meinasi mennä ihan oikeasti hermot, koska ahtaassa tilassa jo yksi tälläinen on rasittava. Filmiä meni ja samoin lääkkeitä.

Taistelun jälkeen Ruin vieressä oli hänen muistikirjansa, jossa hän kertoi että hänen kehonsa kylmenee ja hän värisee vuoren mukana. Herra Hojon (Eli Renin) täytyy valita joku. Ja se ketä hän ei valitse, heitetään pois. Hänen täytyy valita kenen kanssa tuo tämän kaiken päätökseen.

Kun jatkoin kameroiden vahtimista, huomasin että aulassa on Kazuya. Ja puhelin soi. Suuntasin aulaan, jossa Kazuya kävi kimppuuni. Hän oli jälleen melko helppo. Tämän jälkeen Camera Obscura paljasti pöydällä olevan kirjan, joka kertoi että uhrilaatikoiden avulla neidot pääsivät Varjolähteelle, joka toimii siltana elävien ja kuolleiden maailman välillä.

Palasin valvomoon ja pian kaikki kamerat menivät epäkuntoon. No tää ei oo kyl yhtään lupaava merkki... Kun astuin portaikkoon valvomon ulkopuolella, kimppuuni kävi kolme kummitusta jotka jotenkin onnistuin voittamaan ilman vahinkoa ja huonoimmalla filmillä.



Kun palasin valvomoon, muut kamerat olivat toiminnassa paitsi Hisokan huoneen. Suuntasin sinne, josta löytyi kirja aaveliitosta. Mielestäni tässä kirjassa ei ollut mitään uutta, pilarit elävät ja kuolevat ikuisessa kierteessä uhrilaatikon sisällä, vähitellen sulautuen veteen. Kun pilari ei enää kestä tuskaa, aaveliitto vahvistaa häntä ja näin hän kestää kauemmin.

Olin jo matkalla takaisin valvomoon, kun peilistä heijastui kummitus. Onnistuin nappaamaan siitä kuvan.



Valvomossa Ren pohti että mitä tapahtuu jos vuori menettää kaikki pilarinsa? Selvästi Miu, Miku, Hisoka, Rui ja Yuri olivat kaikki houkuteltu vuorelle juuri rämän tarkoituksen takia. Sitten hän huomasikin itsensä näytöllä. Ren tuijotti hämmentyneenä kun hän itse astui ovesta ja yhtäkkiä olimme taas House of Joiningissa.

Pian Ren olikin jo isossa huoneessa, jossa Yuri, Hisoka, Miu, Miku ja Rui (Sekä nukketyttö taustalla) odottivat morsiuspuvut päällä. He nostivat katseesa Reniin. On aika valita.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti