perjantai 8. heinäkuuta 2016

Miun matka huipulle

Perjantai, 08.07.2016



Aika ohjastaa Miuta! Tavoitteena Miulla (Sekä minulla, haha!) on löytää sekä Yuri että johtolankoja Miun äidistä. Matka alkoi asemalta ja kimppuuni kävi heti kaksi kummitusta. Peli opetti sitten uuden tekniikan, jossa painamalla ZR-napin pohjaan (Jolla käytetään erikoislinssejä) kaikki kummitukset hidastuvat. Tämä hidastus käyttää Spirit-mittaria ja kun mittari tyhjenee tai päästän napin pohjasta, kaikki kummitukset edessäni ottavat vahinkoa. Näppärää!



Tutkin asemaan yhteydessä olevaa komentohuonetta ja löysin sieltä lisää filmiä, pari lääkettä ja yhden Emberin. Ulkoa löysin lisää filmiä ja sitten lähdin seuraamaan Yurin jälkeä. Jatkoin ohi Ephemeral Shrinen polkua pitkin ja kimppuuni kävi jälleen se neidot teurastanut mies.

Eikö riittänyt että teurastit joukon neitoja?


Kun tämä aave oli jälleen paennut paikalta, jatkoin eteenpäin hautausmaalle. Siellä nappasin kuvan kuvan tyttökummituksesta, joka piilotteli pusikossa.

Pian myös törmäsin Miun äidin jälkeen, Mikuun. Nappasin hänestä kuvan ja seurasin polkua, joka johti lopulta umpikujaan. Sieltä löytyi kuitenkin Mikun viesti, johon hän oli kirjoittanut vain "Minun täytyy mennä. Olen pahoillani. Anna anteeksi"

Miun äiti, Miku

Seurasin Yurin jälkeä läpi haustausmaan ja kimppuni kävi uhrilaatikkoa kantava heppu. Sen jälkeen jatkoin Twilit Peakille, jossa kimppuuni kävi ne kolmen lapsen kummitukset, jotka olemme kohdanneet ennenkin. He olivat varsin helppoja, koska lähinnä he vain juoksenteliva ympäriinsä ja usein sain kuvattua useampaa lasta kerralla.


Jatkoin Yurin seuraamista (Ja nappasin kuvan siitä mustiin pukeutuneesta naisesta, joka yritti sulkea Yurin laatikkoon muutama luku sitten) ranalle, jossa Yuri näki Hisokan. Ja siellähän se Yuri vedessä seisoi!



Kun Miu saavutti Yurin, näkyi välähdys hänen muistoissaan miten Hisoka esti Yuria tekemästä itsemurhaa (Yuri oli hyppäämässä kielekkeeltä). Yuri palasi tajuihinsa Miun kosketuksesta ja paikalle ilmestyi jälleen se neito johon kamera ei toimi. Pakoon!

Miu koettaa tavoittaa Yurin

Jessus sie oot karmiva


Ensimmäistä kertaa kuolin pelin aikana kun pakenin aaveelta. Koska hänellä oli ärsyttävä tapa ilmestyä tyhjästä eteen ja jos juoksit syliin, kuolit (Tai no, yksi "ilmainen" osuma oli koska jokaisen luvun aloittaa yhdellä Mirrostonella, joka suojaa kerran kuolemalta ja palauttaa kestot). Seuraavalla yrityksellä osuin kertaalleen häneen ja menetin Mirrorstonen, mutta pääsin sentään seuraavalle checkpointille. Huomautuksena että jos tämä kummitus ilmestyy eteen, niin on pieni hetki painaa B:tä ja väistää mutta ajoitus on todella tarkka.

Miu ja Yuri palasivat asemalle ja lähtivät kohti vuoren juurta. Kun juna/vaunu/mikälie lähti liikkeelle, luku päättyi. Jo kolmas luku putkeen joka on melkein rikollisen lyhyt, pitää kuitenkin muistaa että luvut 4-6 kestivät yli tunnin! Toisaalta minulle tämä peli maistuu parhaiten pieninä annoksina, joten ehkä tämä on vain hyvä asia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti