sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Julistan teidät mieheksi ja kummitukseksi

Sunnuntai, 10.07.2016



Otimme jälleen ohjat Renistä, joka halusi suunnata kohti folktutkijan katoavaa taloa, koska unessaan näki Ruin siellä. Heti alkuun päätin kehittää Renin kameraa ja sain avattua siihen paremman Snapshotin, joka ottaa nyt 8 kuvaa putkeen! Tämä tekee varmasti hurjaa vahinkoa pahempiinkin kummituksiin.

Pian löysin talon, jossa en ole aiemmin käynyt. Kiersin sen taakse ja rupesin tutkimaan rakennusta. Yläkerrasta sain kuvattua kummitusta, joka puhui kielletystä tulesta ja siitä miten se ei saa sammua. Jos aikoo kohdata Varjolähteen, on parasta suojatua tulen voimalla. Asia selvä, pidetään mielessä. Löysin myös kummituksen valmistamassa uhrilaatikoita. Hän jätti jälkeensä lapun, jossa oli jälleen puhetta siitä miten uhrilaatikkoihin suljetut neidot muuttuvat pilareiksi, jotka suojaavat puhdasta vettä mustalta vedeltä.
 

Jatkoin talon tutkimista ja se kannatti, koska löysin Mirrorstonen ja parasta filmiä yhden kuvan verran. Jatkoin alakertaan ja saavuin huoneeseen jossa oli alttari. Siellä löytyi teksti pyhästä tulesta, joka puhdistaa veden ja suojaa Varjolähteeltä.

Kun olin lukenut lapun, kimppuuni kävi kaksi heppua tulisauvojen kanssa. Otin hiukan osumaa, mutta käytin röyhkeästi hyödyksi uudistettua Snapshottia (Siirryin myös takaisin heikoimpiin filmiin, koska Snapshot syö filmiä aika vauhdilla).

Taistelun jälkeen löysin paperin, jossa sanottiin että vuoren täytyy loppua, se ei saa jäädä olemaan. Poistuin rakennuksesta ja jatkoin syvemmälle metsään. Hiukan myöhemmin kimppuuni kävi naisen kummitus, joka välillä katosi ja tiputtautui sitten niskaani ylhäältä. Melko ärsyttävä tapaus...

Kuolema ylhäältä!


Ei kestänyt kauaa kun kimppuuni kävi myös kurkkunsa viiltäneen kummitus.

En oo varma mitä käy jos kummitus viiltää kurkkunsa uudelleen auki, mutta en haluakkaan tietää

Seurasin Ruin jälkeä nukkejen pyhäkköön ja huoneesta jossa oli paljon nukkeja, löysin sen valkohiuksisen tytön muistikirjan. Muistatteko, se tyttö joka laittoi meidät etsimään nukkeja ja kenet Ren tappaa unessaan rituaalissa? Kuitenkin, muistiossa tyttö (Jonka nimi on näköjään Shiragiku) kertoo että hän syntyy ihmiseksi vasta kun täyttää 7 vuotta ja siksi hänestä tulee pilari ennen sitä. Hänestä tulee kuolematon kukka, mutta hän pohtii että onko hän sitten ikuisesti yksin?

Jatkoin tunneleihin alttarin alta, jossa taistelin taas neidon kanssa. Muuten tunneli oli vaaraton ja löysin sieltä yhden Sacred Waterin. Tunnelin jälkeen olin taas katoavan talon luona.



Talossa näin Renin ystävän, Kazuyan. Hänestä kuulimme viimeksi kun olimme tässä talossa, Kazuya soitti Renille. Pian kimppuuni kävi kaksi niitä pirun uhrilaatikon kantajaa. Vihaan niitä, etenkin ahtaissa paikoissa! Voitin kuitenkin ja vaika jouduinkin käyttämään yhden Sacred Waterin, taistelu meni paremmin kuin odotin.

Kazuya

Löysin Ruin muistion, jossa hän kirjoitti miten Ren tuli aiemminkin pelastamaan hänet ja tulee varmasti uudelleen. Rui on valmis odottamaan, se on kaikki mitä hän voi tehdä. Pian näin taas Kazuyan, joka höpötti näkemästään valokuvasta. Aika varmasti se morsiamen kuva...

Yläkerrasta löysin Keiji Watarain muistion (Viimeinkin muistin hepun nimen!), jossa hän kertoi että tarinan mukaan vuorelle iski joskus katastrofi. Musta vesi virtasi vuorelta alas, muuttaen lammet ja purot mustiksi ja raja maailmojen välillä häilyi. Mutta tapahtuiko näin todella? Koska vedet ovat nyt kirkkaita.

Jatkoin pieneen huoneeseen, jossa oli uhrilaatikko. Ren avasi laatikon, jossa Rui istui puoliksi veden peittämänä. Rui ilahtui ja veti Renin mukanaan laatikkoon.



Seuraavaksi Ren sitten heräsi täysin tuntemattomasta huoneesta. Sieltä Ren löysi Kazuyan muistion, jossa hän kertoi itsekkin heränneensä tästä oudosta huoneesta. Hän myös mainitsi että seremonia alkaa pian ja sitten se on hänen loppunsa.

Poistuin huoneesta ja rupesin tutkimaan tätä mysteeristä rakennusta, joka kartan mukaan on liittymisen talo, House of Joining. Löysin pian huoneen, joka oli täynnä ilmeisesti hääkuvia. Sieltä löytyi muistio, jossa kerrottiin että sulhanen tuodaan muualta ja sitten sulhanen valitsee morsiamensa. Morsiamet eli kuolemattomat kukat vain odottavat arkuissaan että heidät valitaan ja sitten sulhanen liittyy arkkuun morsiamen seuraksi.

Kiva pieni huone onnellisille muistoille


Seuraavasta käytävästä löysin Kazuyan muistion, jossa hän kertoi pelkäävänsä mutta koska hän valitsi morsiamensa, heidän täytyy kuolla yhdessä. Toisesta huoneesta löysin muistion koskien liiton onnistumista. Jos sulhanen voi katsoa mustaan veteen ilman pelkoa, liitto eli "Ghost Marriage" on onnistunut. Jos sulhanen epäonnistuu, hänet laitetaan erilliseen uhrilaatikkoon. Morsian palautetaan omaan laatikkoonsa, jossa hän odottaa että hänet valitaan uudelleen.

Isosta huoneesta, joka näytti olevan jonkinlainen seremoniasali, löysin tekstin jossa kerrottiin lisää liitosta. Kun liitto on onnistunut, sulhasen sielu asettuu morsiameen ja näin hän voi jatkaa vahvana pilarina. Sieluton sulhasen ruumis haudataan Forbidden Valleyn hautausmaalle, jossa olemmekin jo vierailleet kahdesti.



Kun olin lukenut tämän muistion, kimppuuni kävi kaksi neitoa. Onneksi huone oli iso, muuten taistelu olisi voinut olla ärsyttävä.

Jatkoin eteenpäin ja pian vastaani tuli vanha nainen, joka puhutteli Reniä Asoksi (Aso oli Camera Obscuran keksijä) ja sanoi että morsian odottaa.




Mummeli johdatti Renin huoneeseen, jossa Rui istuikin mutta kun Ren tuli lähemmäksi, Rui muuttui mustaksi neidoksi (Jota kamera ei vahingoita). Seuraavaksi Ren huomasi olevansa taas Keijin talossa, syleillen Ruita.


Rui valmiina seremoniaan

Yhdessä jälleen

Ren ja Rui lähtivät yhdessä pakenemaan vuorelta ja pian eteeni ilmestyi taas Kazuya, joka varoitti katsomasta valokuvaa. Hiukane myöhemmin Kazuya ilmestyi uudelleen, lähellä uhrilaatikkoa. Oivoi, taidetaan tietää nyt miten Kazuyalle kävi seremoniassa.



Takaovi oli lukossa, mutta Camera Obscuran avulla sain selville että avain on valokuvien luona. Kimppuuni kävi kaks kummitusta, jotka päihitin helposti.

Palasin huoneeseen, jossa Kazuyan uhrilaatikko oli ja pian huomasin valokuvat joita etsin. Kun olin ottanut niistä kuvan, ruosteinen avain tiphati lattialle ja Kazuya nousi laatikostaan. Raukka ei edes osunut minuun, mie oon vaan niin hyvä!



Kazuya jätti jälkeensä muistion, jossa kertoi että heti kun näki kuvan morsiamesta, hän tiesi että hänen täytyy löytää hänet. Mutta Kazuya silti tiesi että hän odottaa toista sulhasta. Palasin takaovelle ja poistuin rakennuksesta. Ruutu pimeni ja seuraavaksi Ren ja Rui olivatkin jo vaunussa matkalla takaisin. Rui istahti Renin viereen ja nojasi häneen. Ehkä Ren viimein alkaa hahmottaa että Rui haluaisi olla muutakin kuin vain avustaja.


Rank S+!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti