keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Isoveli valvoo

Tiistai, 05.07.2016



Palattuaan vuorelta Yuri oli kuukahtanut väsymyksestä ja myös Miu nukkui todella sikeästi. Ren ja Rui olivat päättäneet vahtia tyttöjä turvakameroiden kautta, ihan vaan kaiken varalta. Pian sekä Yuri että Miu rupesivatkin kouristelemaan unissaan ja myös Rui tipahti lattialle heikkona.

Täysin normaali asento nukkumiseen

Tarkistettuaan Ruin tilan, Ren päätti varmistaa ovatko Yuri ja Miu kunnossa. Katseltuani hetken että molemmat ovat paikoilleen, rupesin tutkimaan huonetta. Löysin hyllystä tekstin, jossa kerrottiin että aiemmin oli tapana hakea vuorelta pyhää vettä, "Mikomoria", jolla sekä kylvetettiin vastasyntynyt että pestiin menehtyneen ruumis. Tällä tavoin vedestä sielu tuli lapseen ja palasi sitten veteen. Ja kun vuori jyrisee, vedessä kannatti myös peseytyä suojatakseen itsensä pahalta. Jos kuitenkin oma tytär katoaa, vuorelle ei kannata mennä etsimään.

Luin toisen kirjan, joka käsitteli valokuvaamista Hikamin vuorella, se sisälti kaksi tarinaa. Ensimmäinen kertoi miehestä joka näytti kuvan siluetista kaverilleen ja tämä kyseinen kaveri katosi myöhemmin, ilmestyen kuvaan siluetin paikalle. Toinen tarina oli miehestä joka ilmoitti menevänsä naimisiin, mutta kukaan ei koskaan nähnyt hänen morsiantaan. Miehen kotoa löytyi lopulta vain kuva hymyilevästä morsiamesta, mies itse oli kadonnut. Sitten istahdin näytön eteen ja jatkoin valvontaa. Pian näinkin että aave liikkui rakennuksessa ja kun se saavutti Yurin huoneen, kuva täyttyi häiriöstä. Pitääpä mennä katsomaan mitä Yurille kuuluu...

Kun saavuin Yurin huoneeseen, tunnistin että kummitus hänen luonaan oli Fuyuhi eli se tyttö jonka ystävää Harukaa etsimme luvussa kaksi. Eli se tyttö joka viilti kurkkunsa auki.



Kamppailu oli ohi suhteellisen nopeasti, joskin pientä ongelmaa aiheutti että kesken taistelun Fuyuhin heikoksi kohdaksi muuttui hänen veitsensä. Tarkistettuani Yurin kunnon, näin kummituksen ikkunasta. Nappasin  hänestä kuvan ja palasin valvomoon.

Valvomossa huomasin että yksi kamera näytti aiemmin tyhkää huonetta, mutta nyt siellä oli joku! Koska se oli ihan valvomon vieressä, suuntasin sinne. Nyt se oli taas tyhjä, mutta sängyltä löytyi lappu jossa luki siitä miten loppu tulee pian auringonlaskun jälkeen. Vuori tulee jyrisemään ja vesi rupeaa tulvimaan.

Jatkoin valvontaa, kunnes haamu liikkui Miun huoneeseen. Eli sinne siis. Kun olin Miun huoneen ovella, huomasin aavemaisen hahmon menevän oven läpi. Olin valmiina taisteluun, mutta huoneessa vain Miu nukkui rauhallisesti. Joskin huomasin että hetken aikaa Miun vieressä oli aavemainen käsi. Ren ei sitä itse huomannut, joka teki siitä hiukan karmivampaa.

Palasin valvomoon, jossa tv oli mennyt päälle. Kun sammutin sen, Harukan kummitus ilmestyi Ruin ylle.



Haruka oli vähän ärsyttävä, välillä hän leijui katossa ja välillä ryömi. Kun hän lopulta kaatui, jatkoin valvomista ja huomasin että aulassa on kummitus. Siellä kimppuuni kävi kaksi kummitusta, mies ja nainen. Palasin valvomoon kun kummitukset olivat karkoitettu ja huomasin että kaikki on menossa nopeasti hyvin huolestuttavaan suuntaan. Näin neidon kummituksen yläkerrassa ja kolme kummitusta piiritti Yuria. Ja myös Rui oli kadonnut.

Toinen aulan kummituksista, valmiina halaamaan

Suuntasin Yurin huoneeseen ja näin että Rui meni sinne myös. Kun serurasin häntä huoneeseen, Ren huomasikin olevansa siinä talossa, joka katosi. Muistatteko, sen yhden hepun (Jonka nimeä en muista, se joka oli tullut vuorelle tutkimaan Hikamin alueen seremonioita jne) talo jossa oltiin Renillä ja Ruilla muutama luku takaperin?

Uudelleen katoavassa talossa

Kuitenkin, seurasin Ruita läpi rakennuksen ja lopulta löysin hänet edessään uhrilaatikko. Ren koetti koskettaa Ruita, mutta samalla hetkellä hän heräsikin valvomosta. Ren tarkisti nopeasti nauhoitukset ja näki että aavet hakivat sekä Ruin että Yurin. Miu oli kuitenkin säästynyt ja hän pian nousikin sängystään ja pyysi Reniltä että veisi hänet vuorelle. Ren kieltäytyi, koska se on aivan liian vaarallista. Rui totesi että selvä, se on sitten hyvästit ja lähti vuorelle yksin, käsissään Yurin (Tai jos tarkkoja ollaan, Hisokan) Camera Obscura. Ren koetti pysäyttää Miun, mutta päättäväisesti Miu suuntasi uudestaan vuorelle ja lupasi etsiä myös Yurin.

Ei, Miu, ei! Sinne vuorelle ei kannata enää mennä!


 Ja näin tämäkin luku paljastui aika lyhyeksi, mutta henkilökohtaisesti olen kyl sitä mieltä että tää oli ehkä pelin paras luku! Tuo ihan omanlaista kauhuaan kun valvontakamerojen kautta näkee kummitusten joko tuijottavan nukkuvia tai haahuilevat käytävillä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti