maanantai 27. helmikuuta 2017

Perhe on pahin

Lauantai, 25.02.2017

Velvet törmäsi Valentinen raunioissa isoisäänsä, kuningas Valentineen. Velvet oli kauhuisaan ja käskystä polvistui Valentinen eteen. Valentine ilmoitti että hänellä on Velvetille tehtävä, he vielä puhdistavat tämän vanhan maailman Cauldronin avulla. Mutta Velvet kasasi rohkeutensa ja sanoi että Cauldron täytyy pysäyttää lopullisesti. Valentine vihastui Velvetin niskoittelusta, mutta sanoi että rangaistus saa odottaa. Kun hän oli lähtenyt, Velvet rauhoitteli itseään ja totesi että hänen täytyy saavuttaa Cauldron ennen isoisäänsä.



Alueella pyöri sekä keijujen että Odinin joukkoja ja ensimmäinen välipomo oli Unicorn Knight.



Myöhemmin löytyi Phozon Prism, Mirage Mime, joka luo Velvetistä illuusion, joka vie vihollisten huomion hetkeksi. Ja heti vierestä löytyi piilotettu Phozon Prism, Tilt Whip. Se on kuin Sling Whip, mutta heittää vihollisen eteenpäin.

Toinen välipomo oli sitten Berserker, joka pisti jopa hiukan vastaan. Tuli huomattua että Velvet on Mercedeksen tavoin hiukan heiveröinen mitä tulee iskujen kestämiseen.



Alueen Trial oli ilmalaiva, joka myöskin oli vähän tukala. Velvetillä pitää olla hiukan varovainen!



Etenin pomotaisteluun ja siellä Velvetin eteen loikkasi Brigan. Brigan halusi tietää että kukas sie oot, mutta Velvetillä ei ollut aikaa jutustella ja käytiin sitten tappelemaan.



Brigan kaatui aika nopsaan, ei tässä taistelussa mitään kovin jännää tapahtunut.

Taistelun jälkeen Velvet saapui Cauldronin luokse ja käytti sormuksen voimaa sammuttaakseen sen. Sitten hän tapasi pari Pookaa, jotka olivat etsimässä Velvettiä. Velvet pyysi heitä piiloutumaan, hän harhauttaa mahdollisia seuraajia. Ja kuten ehkä muistamme, Gwendolyn näkikin Velvetin, mutta Velvet livahti karkuun. Luku päättyi ja saimme Burn Enhancementin, joka nostaa tuli-iskujen todennäköisyyttä sytyttää vihollisia tuleen.





Sunnuntai, 26.02.2017

Muutama Goblin löyti Velvetin kun hän näytti sormuksen Kroisille. Goblinit sanoivat että kuningas Valentine antaa Velvetin petoksen anteeksi jos hän luovuttaa sormuksen. No sellainen ei kyl nyt kiinnostais, joten pakoon lumisille vuorille!



Alueen eka välipomo oli vanha tuttu Bugbear, joka kaatui helposti.



Hiukan myöhemmin löytyikin jo Phozon Prism, Flame Road. Se luo Velvetin eteen liekkimeren, joka polttaa vihollisia.



Seuraava välipomo oli tietysti kivihirviö. Toivon todella että tämä on viimeinen kerta kun joudun mokomaa lohkaretta mätkimään...



Trial oli kahta Bugbearia vastaan ja palkintona oli Phozon Prism, Burning Curse. Se on aika jännä kyky, se kiroaa viholliset niin että he räjähtävät pudotessaan. Eli ilmeisesti käytän sitä, mätkin vihollisia niin että lentävät ilmaan ja sitten nautin kun mokomat poksahtavat.



Vuoren huipulta Velvet löysi kuolleen Hindelin ja Wagner saapui paikalle. Hän vaati saada tietää mitä Velvet täällä tekee ja jos vastaus ei miellytä, Velvet kuolee. Velvet kertoi että Hindel ennusti aiemmin että Velvet tulisi tänne ja tapaisi hänen ystävänsä. Hän sanoi myös että Hindel ennusti kuolemansa. Wagnerin mielestä Velvet ohitti Hindelin kuoleman liian helposti ja kävi kimppuun.



Kuolin muutaman kerran Wagneria vastaan, koska hän kutsui välillä pari tornadoa ja lumihiutaleita. Lumihiutaleet joukolla jäädyttivät minut ja sitten jäin jumiin tornadoon. Onneksi huomasin että miullahan oli mukana yksi Warmer, joka esti jäätymisen. Join Warmerin ja sitten taistelu olikin helposti ohi.

Taistelun jälkeen Velvet selitti että hän pysäytti Cauldronin ja nyt pitäisi löytää piilo, missä Titrel olisi turvassa kaikilta. Wagner sanoi että mikään paikka ei ole täysin turvallinen, mutta hän voi ottaa sormuksen ja pitää huolta että kukaan ei saa Cauldronin voimaa. Wagner jopa paljasti että joskus aikoinaan Wagner antoi omaa vertaan Odinille ja siksi Odin on niin vahva, lohikäärmeen veri virtaa hänenkin suonissaan. Mutta koska Odinin voima perustuu Wagnerin vereen, ei hänen voimansa tehoa Wagneriin. Joten Wagner nielaisi Titrelin ja kehotti Velvettiä poistumaan, Odinin joukot on pyörivät täällä. Mutta Velvet tiesi että ennemmin tai myöhemmin hänet napataan. Luku päättyi ja antoi ymmärtää että hyppäsimme ajassa siihen pisteeseen kun Velvet oli Odinin joukkojen vanki (Eli Gwendolyn ja Velvet taisteli metsässä ja sitten paikalle tuli Odin ja Brigan). Sain Phozon Prismin, Burn Assailerin. Se nostaa vahinkoa palaviin vihollisiin.




Maanantai, 27.02.2017

Hypättiinkin suoraan hetkeen jolloin Gwendolyn tuli pelastamaan Velvetin Briganilta. Gwendolyn käski Velvettiä pakenemaan ja jäi itse pidättelemään sotilaita.



Velvet palasi Pookien kylän luokse, jossa Skuldi kuulusteli yhtä Pookaa koskien Odinin langettamaa rangaistusta Gwendolynille. Velvet käski häntä lopettaa ja Skuldi katosi. Pooka (Myris) kertoi Velvetille että Gwendolyn on nyt lumottuna vankina vanhassa linnassa metsässä. Velvet päätti lähteä pelastamaan Gwendolynin.



Metsikön eka välipomo oli lihansyöjäkasvi, joka on myöskin jo varsin tuttua kauraa meille. Läheltä löytyi Phozon Prism, Twin Tornado. Se ampuu kaksi pientä tornadoa (toinen eteen, toinen taakse).



Toinen pomo oli Manticore. Ei vieläkään mitään uutta auringon alla. Älkää huoliko, alkaa kohta loppua vanhat pomot kesken!



Trial oli sitten kahta lihansyöjäkasvia vastaan pimeydessä. Silti kasvit oli helppoja, palkintona Miracle Fruit S.



Sitten suunnatiinkin jo alueen pomolle. Linnan luona Velvet löysi Odinin ja ihmetteli kuinka hän voi kohdella omaa tytärtään näin kamalasti. Sitten paikalle tuli kuningas Valentine joka haukkui Odinia julmaksi. Odin ei suostunut kuuntelemaan tuollaista mieheltä joka tappoi oman tyttärensä. Ja niin Valentine muisteli kuinka rangaistuksena tyttärelleen tappoi hänet omin käsin ja sai kansan keskuudessa vihatun ja pelätyn maineen (Ei ihme!), mutta Valentine syytti tästä kaikesta Odinia. Jos Odin ei olisi sekaantunut hänen tyttäreensä, hänen ei olisi tarvinnut tappaa tytärtään. Valentine käski tärisen Velvetin hyökkäämään Odinin kimppuun.



Odin ei ollut Velvetillä sen vaikeampi kuin muillakaan, joten eipä ole mitään uutta sanottavaa.



Taistelun jälkeen Odin kaatui polvilleen, eihän hän voinut täydellä voimalla taistella omaa tytärtään vastaan. Valentine aikoi hoidella Odinin loppuun, mutta Velvet hyppäsi väliin. Samassa Odin nappasi Valentinen käsiinsä, hän vain teeskeli loukkaantunutta että Valentine tulisi lähemmäksi. Valentine alkoi näyttää katumusta siitä kuinka viha otti hänestä vallan ja pisti hänet tappamaan tyttärensä. Valentine käski Odinin tuhoamaan hänet lopullisesti. Mutta Odin totesi että Valentine ansaitsee kärsiä ikuisesti.



Odin vei Velvetin katsomaan Gwendolynia ja Velvet sanoi nukkuvalle Gwendolynille että toivottavasti hän tapaa mukavan miehen jottei hän enää joudu kärsimään oman ystävällisyytensä takia. Luvun päätteeksi sain Phozon Prismin, Round Flaren (Velvet pyörittää tulisia ketjuja). Huomasin että unohdin etsiä piilotetun Phozon Prismin joten palasin metsään hakemaan Skill Linkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti