maanantai 13. helmikuuta 2017

Totuus ja uusi tarkoitus

Sunnuntai, 12.02.2017

Melvin olikin jo aloittanut Mercedeksen syrjäyttämisen, mutta Beldor ainakin tiedettävästi on edelliselle kuningattaralle uskollinen.  Noh, Beldor voidaan saada suostuteltua kunhan Oswald vähän läimii lohari Belialia turpaan. Joten Melvin lähetti Oswaldin etsimään Beldorin. Uskollinen Oswald lähti täyttämään tehtävää, vaikka hänen kehonsa on ollutkin hiukan jäykkä siitä asti kun kohtasi Haljan.



Joten suuntasimme Elritin metsään, jossa taistelin goblineita, karhuja ja ampiaisia vastaan. Kokeilin myös Fatal Raidia, jonka sain viime luvun lopussa.

Fatal Raid

Hiukan myöhemmin sain Phozon Prsimin, Gushing Banen. Se nostaa Oswaldin eteen mustan liekin, joka palaa hetken ja toimii muurina.

Gushing Bane


Alueen eka välipomo oli lihansyöjäkasvi, jonka kestomittari suorastaan suli Berserk Moden aikana. Voi raukkaa, sillä ei ikinä ollut edes mahdollisuutta.



Toinen välipomo oli sitten Manticore, joka kesti kyllä kauemmin kuin kasvi mutta ei sekään juuri mitään aikaan saanut.



Poikkeuksellisesti suuntasin Trialiin jo nyt vaikka oli muutama huone tutkimatta. Lähinnä koska kartta kertoi että palkinto on Phozon Prism ja haluan nähdä että mitäs kivaa seuraavaksi saan! Taistelu oli kahta Manticorea vastaan plus alue oli pimeä! Se ei haitannu kovinkaan paljoa, joskin taistelu näytti välillä tosi kaoottiselta. Palkinto oli Skill Link, plaah. Tää passiivinen kyky on nähty jo usein.



Tutkin loput huoneet ja jatkoin pomolle. Oswald löysi Beldorin ja kysyi kenen puolelle hän seisoo. Beldor sanoi olevansa ulkopuolinen eikä puutu tilanteeseen ennen kuin asiat rauhoittuvat. Oswald veti miekan esiin ja Beldor naurahti, kutsuen Belialin paikalle.



Belial kaatui myöskin nopeasti Oswaldin edessä ja Beldor suostui tukemaan Melviniä. Mutta kirous voimistui ja Oswald ei ollut täysissä voimissaan kun taistelut palatsissa yltyivät. Ja kuten muistamme, Mercedes leipoi Oswaldia turpaan.

Oswald raahautui Melvinen luokse, joka oli myös haavoittunut. Melvin kirosi miten hänen olisi pitänyt korvata Oswald ja siirtää Belderiver jollekkin toiselle. Oswald ei ollut uskoa korviaan ja vaati saada tietää mitä hän tarkalleen ottaen merkitsi Melvinille. Naurava Melvin totesi että olit vain työkalu, jolla hän tavoitteli kuninkuutta. Mutta Melvinin voimat myöskin hiipuivat ja hän paljasti todellisen nimensä, Nidhoggin, ja katosi Phozoneiksi.



Tämä kaikki sai Oswaldin kyseenalaistamaan mikä hänen tarkoituksena elämässä oikein on. Oswald kaatui maahan ja Halja ilmestyi jälleen hänen vierelleen. Viikate heilahti ja sain Phozon Prismin, Extent of Madnessin. Ja se onkin sitten aika näppärä, passiivinen kyky joka nostaa Berserk Moden kestoa!



Melvin heräsi Tuonelasta, jossa hän tapasi Bromin. Brom kertoi että Melvin oli napannut Oswaldin vauvana jostain kaukaisesta paikasta kun Oswaldin vanhemmat olivat kuolleet. Brom pahoitteli Oswaldin kamalaa kohtaloa, mutta hän ei halunnut sääliä ja käveli syvemmälle Tuonelaan.



Oswald oli vaipumassa epätoivoon, mutta sitten hän näki sinisen linnun. Lintu katosi, mutta jostain syystä sen näkeminen antoi Oswaldille toivoa. Joten nyt lähdetään etsimään sitä lintua.



Hoitelin muutaman ruudun verran vihollisia ja löysin Phozon Prismin, Banishmentin. Se aiheuttaa vihollisia vahingoittavan välähdyksen kun menen Berserk Modeen. Ja hiukan myöhemmin löysin toisen Phozon Prismin, Madnessin. Se antaa pelata discardattuja kortteja-- eikun hetkinen, väärä Madness! Tämä Madness muuttaa Oswaldin väliaikaisesti Berserk Modeen ilman että tarvitsee mittaria ja sen sijaan maksaa PP:tä. Tuskin tulee käytettyä, mittari täyttyy aika nopsaan.

Sitten löysin ekan välipomon, lonkeropalleron. Eipä siitä ole vieläkään mitään uutta sanottavaa.



Pian vastaan tulikin jo toinen välipomo eli Halja. Tämä ei juurikaan myöskään hetkauttanut, onhan näitä jo nähty.

Jatkoin alueen tutkimista ja etenin sitten Trialiin, jossa oli kaksi Haljaa pimeässä huoneessa. Ei sen kummempaa, eikai itse Shadow Knight Oswald voi pelätä pimeää! Vaikka siellä olisikin kaksi viikatemiestä... Kun taistelu oli ohi, sain Miracle Fruit C:n.



Oswald jatkoi Odetten luokse ja kävi välittömästi hänen kimppuunsa. Mutta Belderiver ei edes naarmuttanut Odettea, hän vain nauroi. Odette sanoi että Belderiverissä on Odetten omaa voimaa eli se on täysin hyödytön häntä itseään vastaan. Odette jatkoi että moni on koettanyt myydä sieluaan Odetten voimaa vastaan, mutta kukaan ei ole ollut Odetten mielenkiinnon arvoinen. Mutta Oswald sen sijaan on toinen juttu. Siitä huolimatta Odette vaatii kuuliaisuutta, joten jos Oswald käy hankalaksi, niin siitä seuraa rangaistus. Mutta ei sentään kuolema! Oswald saa kuolla vasta kun Odette on kyllästynyt leikkimään hänelle.



Yksi kummituksista kuitenkin tuli paikalle tuomaa viestiä Odettelle. Odette kuunteli viestin ja sanoi sitten Oswaldille että eräs mies on nyt tulossa tänne ja Oswaldin tehtävä on hankkiutua hänestä eroon. Jos Oswald onnistuu tässä, niin Odette ei piinaa häntä sen enempää. Oswald totesi että hänen elämänsä ei ole muuttunut mihinkään, nyt hänellä on vain uusi isäntä (Tai no, nyt emäntä). Joten Oswald otti tehtävän vastaan ja Odette kertoi että mies on... Odin!



Odin ei ole kovinkaan vaikea pomo muutenkaan ja Oswald nyt vaan tuppaa olemaan aikan helevetin vahva, joten taistelu oli varsin simppeli.



Taistelun jälkeen Odin myönti tappionsa ja sanoi lähtevänsä. Oswald ei oikein halunnut päästää Odinia lähtemään, hän taistelee kuolemaan saakka. Odin kuitenkin sanoi että hän voi viedä Oswaldin mukanaan Tuonelasta. Tai sitten Oswald voi tappaa Odinin ja olla Odetten orja. Oswald mietti hetken ja suostui Odinin tarjoukseen. Sain Phozon Prismin, Aerial Diven. Se on syöksy ilmasta maahan (Ette varmaan ois nimestä arvannut).



Odin toi Oswaldin Ragnanivaliin ja sanoi että hänellä on ehdotus. Oswald ei ollut aluksi kiinnostunut, mutta Odin tarjosi vanhaa linnaa. Ei kiitos. No miten olis kaupan päälle Psypher, keihäs? Eikö vieläkään? No entäs miun tytär, Gwendolyn! Tämä saikin Oswaldin mielenkiinnon ja hän kysyi että mitäs pitäs tehdä. Odin kertoi että sellainen lohari kuin Wagner pitäisi pistää päiviltä. Odinin mukaan Oswaldin ei tarvitse tietää syytä, joten Oswald ei sen enempää kysellyt ja otti tehtävän vastaan.



Lumisilta vuorilta löysin pian Rising Void Phozon Prismin. Se tekee valtavan mustan liekin, joka vetää vihollisia puoleensa. Pian sen jälkeen löysin välipomon, Bugbearin.



Tutkittuani aluetta aikani löysin piilotetun Phozon Prismin, Nightmare Blastin, joka ampuu mustan liekin eteen ja joka sitten pyörii hetken ruudussa.



Toisen välipomo löytyi vasta alueen lopusta ja se oli tietysti kivihirviö. Hiukan ärsyttävä tapaus Oswaldille, koska Oswald mätkii mieluiten kohteita jotka ovat maantasalla ja kivihirviön hohtava nenä on aavistuksen liian korkealla osalle iskuista.



Seuraavaksi jatkoin Trialiin, jossa oli KAKSI kivihirviötä. Ihan oikeesti, onko pakko? No ei oikeestaan oo, mut pakkomielteisenä haluan tämänkin tehdä. Perkele, ei oo aina helppoo olla mie... Taistelu kesti aika kauan, mutta voitin kuitenkin ja sain Miracle Fruit S:n.

Jatkoin huipulle ja Oswald kutsui Wagneria. Wagner tunnisti Oswaldin aseen ja tajusi että hänen edessään seisoi se mies joka tappoi Hindelin. Kuten voi arvata, Wagner oli oikein mielissään että pääsi vihdoin taistelemaan mokomaa ihmistä vastaan!



Taistelun jälkeen Wagnerin ruumis makasi maassa ja Oswald poimi maasta sormuksen, Titrelin. Odin jo sieltä tallustikin paikalta ja vaati sormusta itselleen. Oswald huomautti että Odin pyysi häntä vain tappamaan Wagnerin, sormuksesta ei ollut mitään puhetta. Odinilla ei ollut vaihtoehtoja, hän ei halunnut kohdata Oswaldia taistelussa uudelleen. Odin sanoi että linna, keihäs ja Gwendolyn ovat nyt hänen. Samalla kertoi että Gwendolyn on lumotussa unessa. Hän jatkoi että Gwendolynin herättäjä saa osakseen Gwendolynin rakkauden, lumous takaa sen. Oswald ei ollut uskoa korviaan, kuinka Odin voi tehdä tälläistä tyttärelleen. Odin totesi kylmästi että kohtelee omaa tytärtään miten haluua. Luku päättyi ja sain Phantom Killer Phozon Prismin. Se houkuttelee viholliset lyömään ja sitten iskee itse takaa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti