sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Gwendolynia pelastamassa

Lauantai, 18.02.2017

Oswald tuijotti nukkuvaa Gwendolynia ja pooka Myris kertoi että suudelma herättää hänet maagisesta unesta. Mutta samalla Gwendolyn rakastuu herättäjäänsä. Myriksen mielestä tälläinen on julmaa ja Oswald oli samaa mieltä. Hän miellellään olisi Gwendolynin rakastama, mutta ei tällä tavalla.



Sitten paikalle pamahti yksi velhoista (En millään muista kuka) ja nappasi Gwendolynin mukaansa. No perkskele, eihän tälläinen sovi! Perään vaan Titaniaan!



Löysin melko pian Phozon Prismin, Assault Highn. Tämäkin on tuttu kyky, nostaa vahinkoa pitkien kombojen aikana.

Alueen ensimmäinen välipomo oli tuttu kirvesmies, joka kaatui taas nopsaan. Ihan kuin oisin tapellut näitä välipomoja vastaan ennenkin! Ja alueen toinen välipomo oli myöskin kirvesmies. Hetkeksi hämmennyin ja rupesin miettii että enkös mie taistellut jo yhtä vastaan.



Piilotettu Phozon Prism opetti myöskin tutun kyvyn, Critical Healin (Parantaa hahmoa kun teen kriittisen osuman) ja sitten suuntasin Trialiin, joka oli outoa kyllä yhtä isoa limaa vastaan. Miksei kahta? Ken tietää... Palkkio oli kuitenkin Miracle Fruit S.



Viemäreistä Oswald tavoitti velhon, joka jupisi jotain Odinin petoksesta. Sitten hän kysyi että tietääkö Oswald jalokivien (Joista Psypherit on tehty) merkityksen. Oswaldia ei kiinnostanut ja hän vain vaati saada tietää missä Gwendolyn. Velho ei antanut tämän hidastaa ja selitti miten phozonit muodostuvat kun elämä loppuu ja uusi elämä ei voi alkaa jos phozonit eivät palaa maahan. Ja jalokivet koostuvat phozoneiden fyysisestä muodosta ja ne elävät kuolemalla. Mutta tällä ei ole nyt väliä, koska ennustus tulee toteutmaan ja maailma loppumaan. Velhot auttavat ennustusta toteutumaan ja he etsivät kahta kuningasta, jotka tulevat hallitsemaan tuhoutunutta maailmaa.



Oswald alkoi kyllästyä hulluihin horinoihin ja viimeinen naula arkkuun oli kun velho (joka on muuten Skuldi) sanoi että hän pitää huolta että Odin kuolee ja Gwendolynin henki on pieni hinta siitä. Skuldi väisti Oswaldin iskun ja kutsui paikalle pari Bugbearia. Aika tapella!



Tämä taistelu oli vähän ärsyttävä, Skuldi oli kohteemme mutta hän kutsui Bugbeareja avuksi (yhden aina kerrallaan) jonka takia oli vaikea keskittyä Skuldiin, etenkin kun hän teleporttaili ahkerasti. Taistelu helpottui kun olin tappanut pari Bugbearia ja pystyin keskittymään vain Skuldiin. Silti ärsyttävä taistelu, edelleen koska mokoma tykkäili teleporttailla...

Taistelun jälkeen Skuldi hätääntyi ja kertoi että Gwendolyn ei ole täällä vaan Tulen valtakunnassa. Odin on nimittäin myös Onyxille sanonut että saa Gwendolyn käden. Ja Skuldi koetti käyttää Gwendolynia syöttinä että saisi Onyzin hyökkäämään Titaniaan. Oswald kääntyi poistuakseen ja Skuldi luuli jo selvinneensä, mutta nopeasti Oswald kääntyi ja tappoi Skuldin. Luku päättyi ja sain Phozon Prism Shade Pulsarin. Se ampuu kaksi mustaa liekkiä, jotka kattavat ison alueen.



Sunnuntai, 19.02.2017

Odin saapui Tulen valtakuntaan tapaamaan kuningas Onyxia, koska oli kuullut että Gwendolyn on nyt hänellä. Onyx ei kuitenkaan aikonut noin vaan luopua Gwendolynistä. Hetken pölötyksen jälkeen Odin kuitenkin poistui. No perkele, meijän kai pitää sit Gwendolyn pelastaa!



Heti alkuun vastaan tuli välipomo, Vulcan. Oliko siitä haastetta? No mitäpä veikkaatte!



Myöhemmin löysin Phozon Prismin, Dainsleifin. Se muuttaa Oswaldin Berserk Modeen ja rupeaa sitten mätkimään vihollisia kunnolla turpaan. Testasin sitä toiseen välipomoon eli linturatsastajaan.

Dainsleif. Ei kovin näyttävä kuvassa.

Alueen piilotettu Phozon Prism oli Exclusion, joka väliaikaisesti antaa mahdollisuuden mitätöidä vihollisten iskuja. En halua luottaa tälläisiin "Ehkä tää sinnuu auttaa" efekteihin, joten tuskin käytän. Suuntasin sitten Trialiin, jossa oli kaksi Vulcania. Puolessa välissä taistelua unohdin että näiden Trialian pitäisi olla edes haastavia. Oon vaan niin hyvä! Kuitenkin, palkinto oli Miracle Fruit G.

Missä Oswald luuraa!

Sitten olinkin jo alttarilla, jossa Gwendolyn nukkui. Onyx oli myös paikalla ja ilmoitti että Gwendolynistä tulee hänen kuningattarensa, sehän nostaa hänen mainettaan kivasti kun itse kuningas Odinin tytär on hänen vaimonsa. Oswald ei kauheasti tälläisestä suunnitelmasta välittänyt, jostain syystä kun ei tuppaa tykkäämään että muita käytetään oman edun vuoksi.



Onyx taas ei halunnyt luovuttaa kuningatartaan Oswaldille, mokomalle varjolle joka haisee kuolemalta. Onyx päätti muuttua todelliseen muotoonsa, joka myös ennustuksissa mainitaan!



Oli virkistävää pitkästä aikaa päästä taistelemaan uutta pomoa vastaan! Onyxin hyökkäyksiin kuului mm. sarja iskuja, tulipalloja, jotka aiheuttivat välillä tulisia kaaria sekä räjähdysaalto.



Myöhemmin taistelussa tulikaaret kivettyivät, vangiten minut niiden alle. Se oli vähän ärsyttävää, etenkin kun Onyx ampui nyrkkinsä irti ja ne lentelivät ympäriinsä kuin ohjukset. Taistelu ei silti ollut kovin vaikea, mutta hauska se oli silti!



Taistelun jälkeen Onyx joutui luopumaan Gwendolynistä. Mutta Onyx samalla kertoi että todellisuudessa taika vain pitää Gwendolynin unessa, mikään taika ei voi pakottaa häntä rakastamaan. Ja siksi Onyx ei ollut herättänyt häntä, koska tiesi että Gwendolyn koettaisi paeta. Mielummin olisi siis pitänyt itsellään nukkuvan morsiamen. Oswald oli tästä helpottunut ja lupasi Onyxille että yhden kerran hän suostuu taistelemaan Onyxin puolesta.



Oswald toi Gwendolynin takaksin linnaan ja pohti että kuinkakohan Gwendolyn reagoi herätessään. Mutta sitä on turha murehtia, vain sillä on väliä että Gwendolyn herää ja Oswald näke oman kuvajaisensa hänen silmistään. Oswald laskeutui suutelemaan Gwendolynia ja hänen tarinansa tuli päätökseen! Palkinto oli Phozon Prism, Eclipse, joka imee läheisiltä vihollisilta kestoa ja Berserk mittaria.



No nyt ollaan koettu jo neljän sankarin tarinat, vielä olisi yksi jäljellä! Mikä lienee hänen kohtalonsa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti