keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kirotun miekan kantaja

Tiistai, 07.02.2017

Aika hypätä seuraavan sankarin tarinaan eli nyt vuorossa The Black Sword ja Oswald!

Oswaldin tarina alkoi ryminällä ja näimme kuinka lohikäärme Hindel kaatui Oswaldin edessä. Hindel sanoi että aivan kuten hän näki, hänen kohtalonsa on kuolla Oswaldin miekan kautta. Hindel kuitenkin paljasti Oswaldille että tämän oikea isä on mies nimeltään Edgar. Mutta Oswaldia ei kiinnostanut, hänen näkökulmastaan tämä Edgar on vain mies joka hylkäsi vauvan. Melvin sen sijaan kasvatti Oswaldin omanaan.




 Hindel kuitenkin kehotti Oswaldia muistamaan oikean isänsä nimen. Samalla hän sanoi että Oswaldin tulee etsiä lintua, se on hänen kohtalonsa. Noh, me ollaan pelattu Gwendolynin tarina, joten ei mitään uutta meille. Kuitenkin, Oswald muuttui varjopedoksi ja tappoi Hindelin



Seuraavaksi alkoi sitten Oswaldin tutoriaali. Se opetti että Oswald voi aktivoida Berserk Moden kun mittari on täynnä. Mittari täyttyy kun mätkii vihollisia turpaan ja nopea keino täyttämiseen on hyökkäys, joka työntää miekan vihollisen läpi.



Berserk Modessa Oswald muuttuu varjopedoksi, joka liikkuu nopeammin ja tekee myös enemmän vahinkoa sekä voi käyttää raivoisaa syöksyhyökkäystä.



Ringfordissa Melvin kehui Oswaldin voimaa Elfarialle. Sitten hän käski Oswaldia poistumaan ja jatkoi että Oswaldin avulla he voivat tehdä vaarallisiakin tekoja ilman huolta, kuten metsästää lohareita. Elfaria kauhistui tästä, hän oli kyllä kuullut huhuja että joku tappoi Hindelin. Melvin jatkoi että jos he rupeavat massatuottamaan Oswaldin miekkaa, kukaan ei mahda heille mitään. Elfaria kuitenkin epäröi.



Melvin meni kertomaan tästä Bromille, joka myös oli hiukan peloissaan, koska miekka on kirottu. Hän etenkin pelkäsi Oswaldin puolesta. Melvin vakuutti että Oswald kyllä pärjää.



Brom kuitenkin saapui Oswaldin luo kertomaan että hänen miekkansa, Belderiver, on kirottu. Se tulee viemään kantajansa Tuonelaan, jossa hän menettää sielunsa. Sitten hänestä tulee sellainen varjoheppu Bugbear, joita on lumisilla vuorilla.



Melvin tuli keskeyttämään Bromin ja sanoi että hän vain hidastaa sotaa Odinia vastaan. Rangaistukseksi hän määräsi Bromin lähetettäväksi Tuonelaan. Kun vartijat olivat vieneet Bromin, Melvin tiedusteli Oswaldin tuntemuksia. Oswald vain totesi että haluaa olla hyödyksi hänelle. Melvin oli mielissään ja lähetti Oswaldin Ragnanivaliin vakoilemaan.

Hoitelin pari taistelua ja sain Oswaldin ensimmäisen Phozon Prismin, Vile Rushin. Se lyö eteen useita kertoja ja jokainen on voimakkaampi.

Alueen eka välipomo oli Berserker ja voi pojat, Oswald on vahva varjopetona. Ja Vile Rush on aika hurja hyökkäys, etenkin varjopetona!

Vile Rush


Alueen toinen välipomo oli kääpiöiden ilmalaiva, joka oli vähän inha tässä vaiheessa Oswaldin tarinaa, koska ei ollut juurikaan hyviä erikoisiskuja. Onneksi Oswald on itsessään vahva!



Matkalla pomolle löysin piilotetun Phozon Prismin, Crazed Gripin. Oswald tarttuu sen aikana viholliseen ja viskaa sitten taakseen. Ville veikkaus, ei toimi isoihin pomoihin...

Oswald sattui kuulemaan kuinka yksi velhoista, Skuldi, sanoi Briganille että hänen pitäisi johtaa valtiota Odinin sijaan. Skuldi huomasi että heitä vakoillaan, joten Oswald astui esiin. Lieneekö yllätys että Brigan ei kauheasti ilostu vakoilusta?



Brigan oli todella helppo tapaus Oswaldilla, etenkin kun aktivoi Berserk Moden heti kun Briganin kilvet olivat irti. Sitten kun Valkyriiat koettivat tulla laittamaan uusia, niin Vile Rush heitteli heidät seinille.



Taistelun jälkeen Oswald tiesi että Odin suunnittelee hyökkäystä. Kuullessaan ääniä Oswald piiloutui ja vakoili kuinka Odin mollasi vähän Gwendolyniä siitä että sovittelee mekkoja. Naisen paikka on taistelukentällä! Pian tuli sotilas ilmoittamaan että Brigan on haavoittunut ja Odin poistui. Gwendolyn oli murheissaan että Odin ei edes tajunnut että mekko hänen yllään oli hänen äitinsä entinen mekko. Gwendolyn poistui myös ja Oswald pohti että Odinin tytär oli erilainen kuin hän oletti. Luku päättyi ja sain Phozon Prismin, Serpent Griefin. Se aiheuttaa mustia liekkejä jotka loikkaavat eteenpäin.



Keskiviikk, 08.02.2017

Elfaria ilmoitti että he ovat valmiita hyökkäämään ja Melvin tiedusteli että onko hän muuttanut mielensä Psyphereiden massatuotannon suhteen.  Elfaria sanoi että heillä on jo Beldorin lohikäärme ja kun he saavat Cauldronin, niin he eivät enää tarvitse Oswaldin miekan voimaa. Melvin ei tässä ilahtanut ja syytti Elfariaa naiiviksi. Elfaria varoitti Melviniä, joka pahoitteli purkaustaan. Melvin poistui ja lähetti Oswaldin taistelukentälle, tehtävänä tappaa niin paljon vihollisia kuin mahdollista ja todistaa Belderiverin voima.



Joten jälleen tapettiin Odinin sotilaita. Muutaman ruudun jälkeen löysin Phozon Prismin, Shadow Biten. Se laittaa varjon liukumaan maata pitkin ja se hyökkäilee vihollisten kimppuun jotka eksyy tielle.

Alueen eka välipomo oli tietysti Berserker. Ei mitään ihmeellistä siis.



Toinen välipomo oli sitten tietysti ilmalaiva. Olette huomanneet tässä pelissä vielä toistoa?



Ilmeisesti peli ei itse tätä huomannut ja vastaani tuli taas Berserker. Mitä ihmettä, kolme välipomoa samassa luvussa!

Seuraavaksi löysin piilotetun Phozon Prismin, Beatdownin. Se on passiivinen kyky, joka nostaa vahinkoa vihollisiin jotka makaavat maassa. Tämä oli hiukan jännästi piilotettu, eräässä huoneessa piti odotella muutama minuutti. En ole tainnut mainita että piilotettuihin Phozon Prismiin löytyy vihjeet samasta valikosta josta niitä vahvistetaan? No nyt olen.

Taistelukentällä Oswaldille ilmestyi Halja joka ilmoitti että hakee nyt Oswaldin Tuonelaan. Halja jatkoi että sopimus sitoo Oswaldin Odetteen, mutta ei Oswald tälläisestä sopimuksesta mitään tiennyt. Halja kertoi eräs mies vaihtoi Oswaldin hengen miekan voimaan. Ja kukakohan se oli? No tietysti Melvin, tuo rakastava isähahmo! Oswald ei kuitenkaan halunnut luopua hengestään vapaaehtoisesti ja taistelu alkoi!



Aika jännä ratkaisu, pomon korvaa tuttu välipomo, Sentään peli heitti niskaani kaksi Haljaa, mutta ei silti oikein lyönyt tämä taistelu vertoja esim. Odiniin, Wagneriin ja muihin todellisiin pomoihin.

Haljat vastaan Serpent Grief

Oswald palasi Ringfordiin aika murtuneena, mutta Melviniltä ei saatu sympatiaa vaan syytöksiä että laiskoteltiin ja nyt Elfaria on kuollut taistelussa. Oswald kertoi Haljasta ja Melvin vain totesi että kaikki vanhemmat haluaa että lapset ovat voimakkaita. Ja nyt Oswald on niin voimakas että sai pidettyä Haljat loitolla. Että ei mitään ongelmaa, eihän?



Mercedes tuli itkuisena paikalle ja vaati saada tietää miksi Melvin ei suojellut Elfariaa. Melvin pahoitteli ja vannoi auttavansa Mercedestä hallitsemaan. No me tiedetään miten hyvin siinä käy! Kun Mercedes oli poistunut, Melvin rupesikin jo juonimaan. Luvun päätteeksi sain Phozon Prismin, Fatal Raidin. Se on mustien liekkien ympäröimä potku viistoon ylös.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti