keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Prinssin uudet kuviot

Tiistai, 10.01.2017

Viimeksi veimme Gwendolynin tarinan päätökseen (Tällä erää, kyl me vielä hänet nähdään!) ja nyt siirrymme toiseen kirjaan, The Pooka Princeen.

Sankarimme, Titanian prinssi Cornelius, seisoi valtaistuinsalissa isänsä ja velhon kanssa. Kuningas pyysi ettei Cornelius taas menisi metsään, vaikka metsän nainen kuinka kiehtookin Corneliusta. Velho tosin huomautti että nuori prinssi vaan haluaa levittää siementään, jolloin Cornelius käski hänen vaieta.



Cornelius puhutteli isäänsä ja toisti että hänen tunteensa ovat todellisia. Kuningas kuitenkin sanoi että vastaavaa kävi kuninkaan veljelle, joka rakastui rahvaaseen ja entinen kuningas teki hänet perinnöttömäksi. Cornelius kuitenkin sanoi että metsän nainen ei ole mikä vaan rahvas, vaan prinsessa ilman valtakuntaa. Kuningas kuitenkin jatkoi että tietää toisen prinsessan, joka sopisi Corneliukselle paremmin. Mutta Cornelius ei välittänyt, hän sanoi olevansa vaikka valmis luopumaan kruunusta ja poistui isänsä pyynnöistä huolimatta. Velho rauhoitteli kuningasta ja sanoi että kyllä prinssi tulee järkiinsä. Kuulustiko muuten metsässä asuva prinsessa ilman valtakuntaa tutulta?

Seuraavaksi Cornelius heräsi jostain synkästä paikasta ja hän huomasi ettei ole enää ihminen vaan Pooka! No mutta kukapa meistä ei joskus heräisi tuntemattomasta paikasta pienenä pupuotuksena?

Tavallinen sunnuntaiaamu

Kun Cornelius oli selvinnyt järkytyksestä, hän rupesi miettimään että missä oikein on. Lopulta hän tuli siihen johtopäätökseen että olemme Tuonelassa (Selvyyden vuoksi, Corneliuksen ja muiden hahmojen tarinat tapahtuu samoihin aikoihin kuin Gwendolynin eli Odette on tässä vaiheessa vielä hengissä ja jos en ihan väärin muista, niin Corneliuksen tarinan alku tapahtuu jo ennen Griseldan kuolemaa taistelukentällä).

Ääni puhutteli Corneliusta ja sanoi että hän tuoksuu Titanian kuninkaalliselta. Cornelius esittäytyi äänelle ja kertoi tilanteestaan. Ääni ei kertonut kuka taas hän on, sanoi että Cornelius ei uskoisi kuitenkaan ja samalla kielsi lähestymästä. Hänen kehonsa on kuulema enää kasa matoja ja muuta saastaa, ihanata. Tyhjyydestä lensi sininen Psyphermiekka Corneliuksen eteen. Ääni kehotti ottamaan sen, Titanian prinssinä miekka on hänen velvollisuutensa. Miekka tulee vielä joskus todistamaan kuka tuo ääni oikein on. Ääni käski Corneliusta palaamaan kotiinsa, hänen kohtalonsa odottaa siellä. Ääni katosi ja Corneliuksella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä ulospääsyä.



Aaah, viimein pääsen pelaamaan Corneliuksella! Hän on oma suosikkini alkuperäisestä pelistä, hän iskee miekalla todella nopeaan ja hän osaa pyöriä miekkansa kera ilmassa kuin mikäkin sirkkeli. Todella näppärä hyökkäys, etenkin isoja vihollisia vastaan kun Cornelius jumittuu pyörimään viholliseen. Nähtäväksi jää onko tämä yhtä tehokasta kuin aluperäisessä

Pyörivä kuolema!

Ensimmäisen taistelun jälkeen näin kuinka Velvet (Kuinka moni arvasi että hän oli Corneliuksen prinsessa) luki kirjettä metsässä. Kirjeessä Cornelius pyysi että Velvet tulisi tapaamaan häntä heidän tavallisessa paikassaan, hänellä on tärkeää asiaa.



Takaisin Tuonelaan, jossa Cornelius kohtasi kruunupäisen kynttilänkantajan. Luuranko kertoi että täältä voi poistua vain jos saa luvan kuningattarelta. Hän lupasi ohjata Corneliuksen kuningatar Odetten luo jos Cornelius lupaa ottaa luurangon mukaansa kun poistuu Tuonelasta. No kauheasti ei ollut vaihtoehtoja, joten Cornelius suostui.



Aluetta tutkiessani löysin pian ensimmäisen Phozon Prismin, joka opetti Spiral Clawn (Cornelius syöksyy ilmassa kuin pyörivä tornado, tietysti miekka edeltä). Alueen eka välipomo oli Halja, joka kaatui aika nopsaan.

Alueella oli myös toinen välipomo, se sellainen lonkeropallero.



Tavalliset viholliset oli samoja luurankoja/kummituksia, joita Gwendolynille piestiin.



Cornelius pohti että tää hänen miekkansa täytyy olla maaginen ja Odette ilmestyikin paikalle sanomaan että sitä se kyllä on, röyhkeiden varkaiden valmistama miekka. Odette lupasi Corneliukselle rauhallisen kuoleman jos antaa miekan suosiolla hänelle. Cornelius esittäytyi ja selitti tilanteensa, mutta Odettea ei kiinnostanut. Ja kyllä, tappeluksihan se sitten meni.



Taistelu oli varsin helppo, ihan luonnollista että kirjan eka pomo ei ole kovin vaikea. Odette ei myöskään muuttunut hämikseksi tässä taistelussa ollenkaan.

Taistelun jälkeen Odette totesi että mene sitten, mutta ulkopuolella on Odinin valtakunta ja hänen valkyriaat nappaavat Corneliuksen varmasti. Hän myös huomautti että elävänä Tuonelaan joutuneet ovat syntisiä, joiden kohtalo on kohdata Odetten rangaistus. Cornelius kuitenkin sanoi ettei häntä lähetetty tänne rangaistukseksi, hän vielä todistaa että tämä kaikki on vain erehdystä. Luku päättyi ja sain palkkioksi Spark Boltin, joka ampuu sähköshokin joka laittaa viholliset pökerryksiin. Samalla sitten tuli ilmoitus että kuten Odette varoitti, Cornelius jäi nopeasti Odinin vangiksi.



Keskiviikko, 11.01.2017

Cornelius vietiin Odinin puheille ja Cornelius esittäytyi ja pyysi lupaa lähteä. Odin ei uskonut sanaakaan, hänen näkökulmastaan Cornelius on Tuonelasta karannut syntinen. Odin kuitenkin tunnisti Corneliuksen miekan, koska Ragnanival lahjoitti kyseisen miekan Titanian edelliselle kuninkaalle. Joten Odin tarjosi Corneliukselle tilaisuutta todistaa puhuvansa totta. Jos Cornelius noutaa Ragnanivalin mahtavimman soturin juomasarven Odinille, Cornelius on vapaa menemään. Hmm, soturi joka juo sarvesta... Kuulostaako tutulta?



Gwendolyn antoi Corneliuksen miekan takaisin ja varoitti että Brigan vihaa Pookia. Hän myös kertoi että muille sotilaille on annettu käsky hyökätä Corneliuksen kimppuun, Odin nimittäin tykkää antaa ihmisille mahdottomia tehtäviä. Hieno johtaja ja silleen...



Alueen viholliset oli tuttuja Ragnanivalin sotilaita ja eka välipomo oli kääpiöiden ilmalaiva. Alueelta löytyi myös Phozon Prism, joka opetti Whriling Bladen (Cornelius pyörii kuin hyrrä miekan kanssa).

Toisena välipomona oli Berserker, joka kaatui nopeasti. Ai että Corneliuksella on kiva pelata! ^^



Ennen kuin menin haastamaan Briganin, hoitelin myös Trial taistelun, jossa vastassa oli kaksi Berserkeriä. Ei kovin uhkaavaa, palkinnoksi sain Miracle Fruit C:n, joka nostaa kestoa 50 pisteellä. Sitten olin valmis jatkamaan Briganin luokse.

Brigan oli parhaillaan mässäilemässä, kun Cornelius syöksyi paikalle. Hän esittäytyi ja pyysi sarvea lainaksi. Ei liene yllätys että Brigan ei suostunut. Noh, väkisin sitten!



Brigan ei mahtanut minulle MITÄÄN, ketterästi vaihdoin puolta jatkuvasti ja hakkasin hänen apurinsa nurin ennen kuin he laittoivat uudet kilvet tilalle. Jotain kertoo että taistelun lopussa iskukomboni oli yli 300, 200 kohdalla sain jopa jonkun saavutuksen. Kuten kuvasta näkyy.



Taistelun jälkeen Cornelius palasi valtaistuinsaliin ja Odin onnitteli häntä. Nyt Cornelius kysyi että miksi he sanovat häntä "pookaksi", hän ei ole termiä ennen kuullut. Odin selitti että Pooka on nimitys näille pupuotuksille, jotka ovat muuttuneet voimakkaan kirouksen takia. Eli kaikki Pookat oli joskus ihmisiä ja edes Odin ei pysty tätä kirousta murtamaan. Odin kuitenkin piti lupauksensa ja käski Gwendolyniä saattamaan Corneliuksen Ragnanivalin rajalle.



Sain lisäyksen arkistoon, joka kertoi tarinan siitä miten Titanian entisen kuninkaan, Gallonin, aikaan Ragnanival lahjoitti Psyphermiekan Titanialle, liiton merkiksi. Gallonilla  pojista vanhempi kiintyi miekkaan ja Gallon lahjoitti sen hänelle. Mutta vanhempi prinssi vahingossa haavoitti isäänsä miekalla ja vaikka haava oli pelkkä pintanaarmu, kuningas raivostui. Tämä oli erityisen outoa, koska Gallon tunnettiin rauhallisena monarkkina. Nuorempi prinssi (Eli Corneliuksen isä) pyysi isäänsä rauhoittumaan, mutta Gallon muuttui vain kylmemmäksi vanhempaa poikaansa kohtaan. Lopulta hän hylkäsi verenperintönsä ja karkasi Titaniasta rakastajattarensa kanssa. Siitä asti miekkaa pidettiin kirottuna ja se haudattiin historiaan.



Luvun lopuksi sain Plasma Circlen, joka ympäröi Corneliuksen sähköpalleroilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti