maanantai 16. tammikuuta 2017

Ei ole helppoa olla pupu

Lauantai, 14.01.2017

Cornelius onnistui livahtamaan sisään Titanian linnaan ja piiloutui valtaistuinsalissa pilarin taakse. Suureksi yllätyksekseen hän näki itsensä! Joku röyhkimys on ottanut hänen hahmonsa ja mutisi jotain prinssin huijaamisesta. Eli hän on varmaan myös Corneliuksen nykyisen muodon aiheuttaja.



Cornelius meinasi hyökätä huijarin kimppuun, mutta hänen isänsä, kuningas Edmund, saapui paikalle ja vale-Cornelius kertoi kuninkaalle aikovansa jättää metsän naisen eli Velvetin. Edmund sanoi että hän rupeaa järjestämään liittoa Corneliuksen ja Odinin tyttären kanssa (Gwendolyn vai Griselda? En ole varma). Vale-Cornelius sanoi suostuvansa tähän jos saa Titanian kuningasperheen salaisen voiman. Edmund väitti ettei sellaista ole olemassakaan. Huijari ei näyttänyt uskovan, mutta lähti kuitenkin.

Kun Edmund jäi yksin, hän pohti että mistä huijari oli kuullut perheen salaisesta voimasta. Oikea Cornelius kuitenkin astui esiin ja yritti kertoa olevansa oikea Cornelius ja äskinen heppu vain huijari. Kuningas ei kuitenkaan uskonut (yllätys). Cornelius ei kuitenkaan luovuttanut ja kuningas alkoi epäröidä. Sitten hän huomasi miekan ja kauhistui. Cornelius kertoi saaneensa sen oudolta ääneltä Tuonelassa. Kuningas alkoi huutaa vartijoita ja ei enää uskonut sanaakaan mitä Cornelius oli sanonut. Cornelius pakeni vartijoita. Cornelius päätti suunnata metsään ja etsiä Velvetin ennen huijaria.



Metsässä oli tuttuja vihollisia eli varkaita ja nalleja. Pian löysin uuden Phozon Prismin, jolla opin Thundercloud. Kuten nimestä voi päätellä, se luo ukkospilven joka rankaisee välillä vihollisia.

Myöhemmin kohtasin ekan minipomon, lihansyöjäkasvin. Ei sekään kauaa edessäni ollut.



Hoitelin toisen välipomon (Manticore) ja suuntasin Trial taisteluun. Kylläpäs näitä nyt tulee! Ja kyseinen taistelu oli KAHTA Manticorea vastaan.



Trialin palkkioksi sain Phozon Prismin, Spiral Fallin (Isku ilmasta maahan, Cornelius tulee miekan kanssa kuin pora).

Tyhjensin loput huoneet ja sitten jatkoin pomolle. Siellähän se huijari olikin, jo odottamassa Corneliusta. Cornelius vaati saada tietää kuka tämä heppu on ja miksi teki tämän. Mokoma vaan hymyili ja kieltäytyi kertomasta.



Seuraavaksi huijari muuttui Velvetiksi, Corneliuksen kauhuksi. Hetken järkytyksen jälkeen Cornelius tajusi että eihän tämä voi olla oikea Velvet ja raivostui. Huijaria turpaan!



Kun olin hakannut huijarin kanveesiin (Taistelu oli identtinen Gwendolynin taisteluun Velvettiä vastaan), huijari paljasti oikean muotonsa. Nimekseen hän kertoi Ingway ja samalla paljasti olevansa Velvetin kaksoisveli. Cornelius halusi tietää miksi hän kirosi hänet ja heitti Tuonelaan. Tuonela tuli kuitenkin Ingwaylle yllätyksenä, ei hän siitä mitään tiedä. Mutta Pookaksi hän Corneliuksen muutti, koska ei voinut antaa rakasta siskoaan Corneliukselle. Ingway sanoi että Corneliuksella ei ole mitään keinoa muuttua takaisin ihmiseksi, hänen on pakko luopua Velvetin suhteen.



Cornelius ja Ingway kuulivat Velvetin lähestyvän ja Cornelius ei voinut antaa Velvetin nähdä häntä tälläisenä. Cornelius pakeni ja Velvet säikähti nähdessään veljensä maassa. Ingway vähätteli vammojaan ja käski Velvettiä unohtamaan. Seuraavaksi puheeksi tuli miten Cornelius ei ole enää tullut tapaamaan Velvettiä ja Ingway tietysti sanoi siskolleen että hän on vain mies muiden joukossa. Velvet oli kuitenkin varma että Corneliuksella on syynsä. Sitten Velvet pyysi Psypherketjunsa takaisin Ingwaylta. Ingway sanoi että Velvetin ei pitäisi riehua sen kansa vaan elää kaikessa rauhassa, mutta Velvet sanoi että se ei ole koskaan vaihtoehto heille.  Luku päättyi ja opin Streak Slashin (Miekan heilautus suoraan eteen).



Maanantai, 16.01.2017

Cornelius vaelti Titanian kaduilla kun hovivelho, Urzur, kutsui häntä. Hän väitti tunnistavansa loitsun joka Corneliuksen ylle on laskettu. Cornelius suhtautui velhoon epäilevästi, mutta Urzur vakuutti että tahtoo auttaa prinssiään. Mutta hänen voimat yksin eivät riitä purkamaan kirousta. Urzur kertoi lohikäärmeestä, Hindelistä, joka asuu lumisilla vuorilla. Tarinoiden mukaan Hindel on tavattoman viisas ja hän voisi kenties auttaa kirouksen purkamisessa. Tietysti lohikäärmeen tapaaminen on aika vaarallista touhua, mutta Cornelius oli valmis yrittämään.



Vuorilla oli tuttuja vihollisia Gwendolynin tarinasta eli lumimiehiä ja lumihiutaleita. Vastaan tuli myös Griffoneita, en yhtään muista tuliko näitä Gwendolynilla... Ekalta Griffonilta sain Phozon Prismin, Reverse Clawn. Siinä Cornelius loikkaa vihollisen yli ja sitten syöksyy miekka edeltä takaisin. Eli helppo tapa päästä vihollisen selän taakse.



Alueen eka välipomo oli varjoheppu, jonka nimi oli näköjään Bugbear.



Täälläkin oli Trial, ja vastassa oli sitten tietysti kaksi Bugbearia. Taistelu kesti hetken, mutta voittohan siitäkin tuli ja palkkio oli taas Miracle Fruit C.

Toinen välipomo oli myös tuttu eli se iso kiviukkeli, jota piti hakata hohtavaan nenään/sarveen.



Suuntasin kohti vuoren huippua, jossa Cornelius kutsui Hindeliä. Mutta Hindelin sijaan vastasi toinen lohari, Wagner. Wagner sanoi että Hindelin etsiminen on turhaa, kukaan ei häntä enää voi mistään löytää. Hän jatkoi että hänen ystävänsä Hindel oli kyllä viisas, mutta myös hyväuskoinen. Vaikka Wagner koetti varoittaa ihmisistä, Hindel jatkoi ihmisten elämiin sekaantumista ja siksi hän kohtasi ennenaikaisen kuoleman. Loharit eivät piittaa tavallista miekoista, mutta Psypherit taas ovat heillekkin kuolettavia.



Cornelius koetti selittää että hän ei tiedä mitään Hindelin kuolemasta, mutta Wagner käski hänet vaikenemaan. Ihmiset ovat vanginneet Belialin sielun, varastaneet lohikäärmeen munia ja nyt tappaneet Hindelin. Corneliuksen miekan näkeminen sai Wagnerin veren kiehumaan raivosta. Oivoi...



Wagnerin taistelutyyli jakautui kahteen osaan. Maassa ollessaan hän lähinnä käytti hampaitaan aseenaan (Eli toisin sanoen, koetti purra) sekä huitaisi kynsillään ja ilmassa taas teki syöksyjä ja hengitteli tulta. Vaikka Wagner onkin aika pelottava ilmestys, itse taistelu on hiukan harmittavan helppo. Iskut on helppo väistää ja Corneliuksella on helppo rangaista hitaita iskuja.



 Seuraavaksi sitten lennettiin Wagnerin selässä. Corneliuksella oli mahdollisuus tappaa Wagner, mutta ei ollut niin tehnyt. Vaikka säästetyksi tuleminen oli nöyryyttävää Wagnerille, hän kuitenkin sanoi nyt tietävänsä millainen mies Cornelius on. Hän myös vahvisti että Cornelius kärsii samasta kirouksesta mikä laskeutui Valentinen tuhosta selviytyneille. Wagnerin tietojen mukaan Pookat ovat ruvenneet kokoontumaan yhteen ja etsimään keinoa murtaa kirous. Joten Wagner toi Corneliuksen Valentinen raunioille, koska siellä on maanalla Pookien kylä. Wagner kuitenkin varoitti että he ovat nyt sujut eli jos he vielä kohtaavat, hän ei voi luvata armoa.



Kun Wagner oli lähtenyt, Cornelius tapasi toisen Pookan, Merilin. Meril kertoi että vain yksi asia voi vapauttaa Pookat kirouksesta ja se on Valentinen entiset kolikot. Jos ne kaikki löydetään, yksi toivomus täytetään. Luonnollisesti Pookat aikovat toivoa vapautusta kirouksesta. Kun he olivat höpisseet tarpeeksi, Meril johdatti Corneliuksen kylään. Ja samalla luku päättyi ja sain Phozon Prismin, Stun Enchantmentin (Nostaa todennäköisyyttä että Corneliuksen erikoisiskut pistävät viholliset pökerryksiin)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti