perjantai 2. joulukuuta 2016

Kristallitornin koitokset

Maanantai, 28.11.2016

Päätinkin että ennen tornia voisin tehdä lisää intervention-tehtäviä. Niistä ensimmäinen oli vain välivideo, jossa Edgar otti Vivin ja mustat maagit Figaron armeijaan. Kapteeni oli hiukan epäilevä, mutta Vivin ystävällisyys voitti hänet puolelleen.



Seuraavassa taas Bartz ja Rikku kohtasivat Nether Nebulan luona ja he päättivät tutkia luolan yhdessä, Rikku saa pitää aarteet. Sisällä sitten Ifrit otti heidät vihaisena vastaan, mutta Rikku ja Bartz eivät juurikaan kuunnelleet sen pulinoita vaan ihailivat että onpas aika siisti Mirage! Ifrit koetti pelotella tuhoamalla yhden Miragen lähistöltä, mutta nämä kaksi pöljää luuli että Ifrit koetti suojella heitä muilta Mirageilta. Kiitoksena hekin rupesivat muita Mirageita mätkimään.




Eli siis meidän piti hoidella yksi Behemonster, jonka tosin nappasin itselleni. Taistelun jälkeen Bartz ja Rikku kehuivat kuinka mukava Ifrit on ja eivät siksi halua varastaa täältä aarteita. Ifrit totesi että ihan sama, mennään sit tällä ja kertoi ettei luolassa mitään aarteita edes ole. Eipä se meidän kahta pöljää häirinnyt!



Seuraavaksi näimme kuinka Bartz oli pelastamassa Chocoboita, joita orjuutti musta chocobo nimeltään Hyperion. Eli sitä leivottiin sitten turpaan. Ja se ei ollut kovinkaan vaikeaa.



Sitten teimme tehtävän jossa Snow metsästi vaarallista Miragea ja kohtasi sitten Celeksen. Sitten he tapasivat Gilgameshin ja Snow oli varma että hän oli Mirage jota oli etsimässä. Kun taistelu oli ohi, Celes toimi järjen äänenä ja selvisi että Gilgamesh kohtasi Miragen aiemmin ja hoiteli sen jo pois päiviltä. Snow ja Gilgamesh päätyivät sitten ystävystymään. Ja se olikin viimeinen tehtävä, joka oli nyt tarjolla.




Torstai, 01.12.2016

Lähdin tutkimaan tornia, ja päätin ensin suunnata alas. Siellä oli vain yksi Mirage ja peräkkäin pari Gimme Golemia. En siis päässyt kovin pitkälle, kai se on pakko suunnata sit huipulle. Eli ylös vaan rappuja pitkin, välillä teleportaten kristallien (Joita oli aina umpikujissa) avulla kerroksen ylemmäs.



Jonkin aikaa myöhemmin saavutin tallennuspisteen ja sen luona oli kristalli, jonka avulla pystyin matkaamaan takaisin tornin alkuun. Varsin näppärää, etenkin kun löysin aiemmin Gimme Golemille yhden esineen lisää! Harmi vaan että senkin Gimme Golemin takana oli toinen. Noh, palataan asiaan... Sentään löysin tallennuspisteen läheltä uuden Miragen, Unicornin!



Jatkoin aina van ylemmäks ja löysin yhden Miragen lisää. Tervetuloa perheeseen, Tursaspää! (Tursasnaama ei mahtunut...)



Muutama kerros myöhemmin olin huipulla ja löysin varsin uhkaavan portin. Onneksi lähellä oli tallennuspaikka ja kristalli, jolla pääsemme takaisin alas.



Käväisin pohjalla Gimme Golemien takana tutkimassa ja siellä oli Titan. Koetin sitä hetken napata, mutta päädyin vaan tappamaan mokoman.



Kun lähestyin uhkaava porttia, Reynn huomasi että siinä oli neljän elementin symbolit. Jokainen symboli kuvasti lukkoa, joka on sidottu Mirageen eli jos löydämme ja pieksämme kyseiset neljä Miragea, meidän pitäisi pystyä avaamaan portti. Lähellä oli myös neljä miekkaa, jotka olivat samalla tavalla lukittu sekä kaksi kristallia. Nämä kristallit varmaan johtaa niille Mirageille.

Suuntasin ensin vasemman kristallin kautta tuulen ja maan huoneisiin (Ainakin kartan mukaan). Juostuani aikani rappuja ylös ja alas, löysin viimeisestä huoneesta kaksi Miragea. Toinen oli minotauri Asterius (Veikkaan että maan Mirage) ja toinen hydra Tiamat (Tuulen Mirage).



Tämä taistelu aiheutti hiukan ongelmia, lähinnä sen takia että Asterius kaatoi jatkuvasti tornejani. Tästä huolimatta onnistuin voittamaan ensimmäisellä yrityksellä ja kaksi lukkoa neljästä avautui. Ja nyt pystyn myös oman hydrani (Jolla Reynn on ratsastanut jo kauan) Tiamatiksi, jee!

Tulen ja veden huoneiden perältä löytyi lonkeroinen Kraken ja lentävä silmä Buer. Oletin että tulen vartija olisi ollut lohari, mut lentävä silmäkin käy. Kai...



Tämä oli helpompi taistelu kuin edellinen, hoitelin Krakenin nopeasti pois ja Buer ei yksin paljoa vahinkoa tehnyt vaikka kovasti koetti kiusata sokeuttamalla hahmojani.

Palasin portille ja (käytyäni tallentamassa) lähestyin sitä. Neljä miekkaa nousivat maasta ja iskeytyivät maagiseen porttiin, tuhoten sen kokonaan.



Kun Lann ja Reynn astuivat eteenpäin, he päätyivät jonkinlaiselle leijuvalle saarelle ja siellä oli myös joku vankina kuutiossa, kenties Lannin ja Reynnin äiti. Lann sai jonkinlaisen kohtauksen (Vähän kuin Harry Potter arpensa kanssa, Lann ihan piteli päätään ja näki hämäriä näkyjä) ja maasta nousi esiin itse iso paha Brandelis, Bahamutin kuningas.



Kun Lann ja Reynn vaativat Brandelista vapauttamaan heidän äitinsä, hän vaan väheksyi heidän sanojaan ja kävi kimppuun.



Tämä koitos ei paljoa minua hidastanut. Brandelis sai kyllä vuoroja nopeasti mutta lähinnä hyökkäsi perusiskullaan joka ei paljoa sattunut. Välillä hän käytti elementti-iskuja, jotka osui kaikkiin mutta nekään ei lommoa enempään minuun tehnyt.

Taistelun jälkeen Brandelis kaatui ja Tama sekä Lann juhlivat. Reynn oli vaitonainen ja kun hän pohti kuinkas äiti vapautetaan kuutiosta, naamioitu nainen ilmestyi paikalle. Hän osoitti isoa porttia kuution takana ja sanoi että se on Ultima Gate ja vain Mirage Masterit voivat sen aktivoida. Sen avulla voi saada kristallien voiman ja kuution avaaminen on lastenleikkiä sitten.



Lann ja Reynn alkoivat molemmat saada Harry Potterin arpikipuja ja alkoivat muistaa menneisyyttään. He ovat olleet täällä ennenkin ja nähneet Ultima Gaten. Naamioitu nainen paljasti kasvonsa ja paljastui että hän on Hauyn, Lannin ja Reynnin sisko.



Lann ja Reynn aktioivat Ultima Gaten ja kuutio avautui! Mutta siellä ei ollutkaan heidän äitinsä vaan...Hauyn?



Ensimmäinen Hauyn katosi ja Lannin ja Reynnin hämmästellessä kuutiosta vapautunut Hauyn höpötti että jo toisen kerran Lann ja Reynn tekevät tämän saman virheen. Paikalle pamahti Brandelis, kultanaamio ja Plumed Knight. Koko paikka oli illuusiota ja oikeasti oltiin jossain isossa synkässä huoneessa, jossa oli valtava pyöreä portaali (Jonka reunoissa oli vankina Eiko, Yuna, Terra ja Rydia).




Brandelis ja muut pahikset aikovat ilmeisesti tuoda tuon portaalin avulla jonkin ihmee Cognan maailmaan. Tama tiesi mitä tämä meinaa, koska rupesi panikoimaan.

Pian portaalin läpi alkoi tulla mekaanisia hirviöitä, jotka hyökkäilivät armotta kaikkialle ympäri Grymoirea.



Onneksi paikalle tuli Tidus, Squall, Lightning ja Cloud, jotka vapauttivat Yunan ja muut ennen kuin jokin muu otus kerkesi tulla portaalin läpi. Myös Quistis tuli paikalle ilmalaivalla ja koko joukko pääsi sillä pakoon.



Lensimme League of S:n tukikohtaan, leijuvaan Balamb Gardeniin. Tuli hiukan ähky kaikista noista välivideoista, selvästi nyt on tauon paikka




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti