lauantai 18. kesäkuuta 2016

Nukketalo

Lauantai, 18.06.2016

Ja jälleen Yuri suuntaa Hisokan vuorelle, apunaan kuva Fuyuhin ystävästä, Harukasta. Yuri muisti Fuyuhin mutisseen Harukan olevan pyhäkön luona jonka ympärillä oli nukkeja. Joten sinne siis. Itsehän lähtisin ihan muualle, nuket osaa olla karmivia...



Seurasin Harukan jälkeä ja matkalla kohtasin yhden kummituksen, jonka päihitin helposti. Pienestä luolasta löysin Harukan haamun (jonka kuvasin) sekä lapun, jossa Haruka kertoi heränneensä veden kohinaan. Hän ei voinut enää kääntyä takaisin, hän haluaa nähdä Fuyuhin uudelleen.

Etenin hiukan ja muistin lopulta käyttää pisteitä kameran kehittämiseen. Nyt kamerani lataa nopeammin ja tekee myös enemmän vahinkoa!

Jatkoin takaisin puhdistuksen altaalle, missä nappasin kuvan neidosta. Löysin toisen lapun Harukalta ja hän kertoi tulleensa tänne katsomaan kaunista auringonlaskua. Ja se miten aurinko sulautui vuoren vesiin näytti luonnolliselta, hänkin haluaa tehdä niin.

Kimppuuuni kävi heti kaksi kummitusta kun olin lapun lukenut ja tämä ei ollut kaunis taistelu. Otin paljon osumaa ja jouduin käyttämään parempaa filmiä sekä kaksi lääkettä. Mutta voitin silti! Jatkoin eteenpäin, syvemmälle metsään.



Saavuin hajonneelle sillalle, jonka toisella puolella nukkejen pyhäkkö oli. Sillan toisella puolella oli Harukan kummitus, josta jälleen nappasin kuvan.

Haruka sillan toisella puolella

Jatkoin metsään, jossa löysin esineen, joka käynnisti videon missä jonkun kimppuun kävi raivoisa kummitus soihdun kanssa. Ja yllätys, sama heppu kävi miun kimppuun heti!

Kuva on huono, mut hepulla oli soihtu ja veitsi

Kun olin tämän sekopään taltuttanut, jatkoin matkaani. Pian näin kolmen neidon kulkevan polkua pitkin, sain heistä onneksi kuvan koska olivat sen verran hitaita.



Kun jatkoin lähemmäks pyhäkköä, näin aiemman sekopään kummituksen taistelevan neitoa vastaan. Nappasin kuvan ja samalla hetkellä tajusin kuka tuo kummitus on. Se on tarinan pyskopaatti, joka tappoi kaikki pyhäkön neidot!

Poimin sillan toiselta puolelta Harukan viestin, jossa hän höpötti lisää auringonlaskusta. Jatkoin pyhäkölle, napaten pari kuvaa Harukasta matkallani. Astuin sisälle pyhäkköön, jonka sisällä oli ihmisen kokoisia nukkeja. Oi miten ihanaa...

Pyhäkön sisällä olevat nuket aiheuttivat hiukan karmeita fiiliksiä, etenkin kun yksi niistä lysähti polvilleen. Hetken aikaa vaan tuijotin kameran kanssa, valmiina kamppailemaan. Mutta nukke ei liikkunut enempää.

Jatkoin syvemmälle sisään ja löysin paketista uuden linssin, joka tekee hurjaa vahinkoa heikompiin kummitukseen. Löysin myös uuden viestin Harukalta. Viestissä Haruka kertoi miten aina epäonnistuneen itsemurhayrityksen jälkeen jokainen päivä on tuntunut siltä kuin se voisi olla viimeinen. Hän ja Fuyuhi olivat päivä päivältä läheisempiä ja Harukan onnellisimmat muistot tulevat hetkistä jolloin olivat yhdessä.

Nukkejen huone

Seurasin Harukan jälkeä, joka kyyristyi lavan viereen. Yuri kurkisti sinne ja sieltähän löytyi rappuset alas. Mutta rappusten päällä oli puinen kehikko, jota Yuri ei saanut auki. Kun Yuri koetti etsiä keinoa avata sitä, yksi nukeista paljastui eläväksi. Tämä tyttö kysyi haluaako Yuri kuolla. Hän sanoi että jos haluan alas, täytyy minun pelata peliä hänen kanssaan. Hän otti yhden nuken ja käski Yurin etsimään sen. Ennen kuin tyttö katosi, joukko aavelapsia ilmestyi Yurin ympärille ja he juoksivat nauraen eri suuntiin.

Tyttö nukkejen kanssa

Camera Obscura reagoi lavaan ja nappaamalla siitä kuvan, näin toisen kuvan metsästä ja puusta johon nainen oli hirtetty. Nukke on varmaan kyseisen puun luona.

Järkeilin että pitää palata metsään, mutta Yuri ei suostunut lähtemään takaisin samasta ovesta. Eli kyseinen puu on kenties pyhäkön takana? Etenin siis syvemmälle pyhäkköä, poimien esineitä ja löysin lapun jossa kerrottiin että nukkejen laskeminen virtaan on tapa kunnioittaa kuolleita, koska aiemmin  kuolleiden luut laskettiin virtaan.

Jatkoin syvemmälle, saapuen huoneeseen joka oli osittain veden vallassa. Hiukan myöhemmin tulin huoneeseen, missä nukke hyökkäsi kimppuuni! Onneksi kerkesin napata siitä nopeasti kuvan, koska nukke kaatui maahan jo ensimmäisen välähdyksen jälkeen.

Lopulta olin pyhäkön takapihalla, jossa minua odotti joukko hirtettyjä lapsia/nukkeja. Aikani tuskailin että sain otettua samanlaisen kuvan kuin minkä sain lavan luona, mut lopulta se onnistui!

En kyl haluis omalle takapihalle tälläisiä koristeita

Kun olin ottanut kuvan, etsimäni nukke tipahti lähelleni. Poimin sen ja kimppuuni kävi kolmen lapsen kummitukset. Kun olin mokomat karkoittanut, huomasin kauhukseni että ovi josta tulin, oli lukossa. Jouduin käyttämään toista ovea, joka johti alempaan kerrokseen missä tulvi.

Täällä tulvivassa käytävässä kamppailin useita kummituksia vastaan, mutta löysin myös uutta filmiä (Type-00, tekee suurta vahinkoa mutta hidasta ladata) sekä uuden linssin, joka palauttaa omaa kestoani kun käytän sitä.

Pian olinkin taas huoneessa, jossa lava oli. Kun lähestyin lavaa, valkohiuksinen tyttö ilmestyi ja kävi päälleni. Tämä taistelu oli siitä jännä että tyttö itse ei ollut kovin vaarallinen, mutta hän välillä katosi ja herätti nukkeja avukseen. Nuket kyllä kuolivat aina yhdestä, mutta niitä tuli 2-4 kappaletta kerralla ja jouduin koko ajan vaihtelemaan filmiä, koska en halunnut tuhlata niihin hyvää filmiä.

Asetin nuken lavalle ja reitti alas aukesi! Pian löysinkin itseni tulvivasta luolasta. Seurasin Harukan jälkeä ja päädyin huoneeseen, jossa oli useita isoja laatikoita. Yhdestä niistä sojotti käsi...

Laatikoita tulvivassa luolassa. Perällä näkyy yksi joka on raollaan

Yuri avasi laatikon ja sieltä löysyi Haruka! Samalla kun Yuri kosketti Harukaa, välähti näky missä Haruka lähestyi kaapuihin pukeutunutta hahmoa, jolla oli jonkinlainen peili. Seuraavaksi Haruka olikin suljetussa laatikossa joka täyttyi vedellä. Ihme kyllä, Haruka oli vielä hengissä ja Yuri auttoi hänet ylös. Toisesta laatikosta sitten pamahti esiin jälleen yksi pyhäkön neito, jonka kukistin nopeasti.

Yuri esitteli itsensä Harukalle ja kertoi etsivänsä häntä. Nyt pitäisi vielä paeta täältä yhdessä. Matkalla ulos pyhäköstä Haruka toisteli kuinka pahoillaan on ja haluaa nähdä Fuyuhin. Pyhäkön ulkopuolella Haruka säntäsi juoksuun ja Yuri löysin lapun, jossa neitojen tappaja selitti että hänen täytyy tappaa kaikki neidot ja repiä heidän silmät, koska he ovat nähneet liikaa.

Seurasin Harukaa paikkaan, jossa Fuyuhi oli kuollut. Siellä kimppuun kävi ilmeisesti Fuyuhin kummitus. Olin aika varma että tämä luku on viimein lopussa, joten käytin vahvoja filmejäni.

Kamppailun jälkeen Yuri ja Haruka olivat Ruin ja Renin juttusilla. Haruka kertoi että auringonlasku oli kutsunut hänet vuorelle. Yuri jätti Harukan lepäämään ja lähti etsimään mihin Ren meni. Ren löytyi sohvalta nukkumasta ja kun Yuri koetti koskettaa häntä, Yuri näki osan Renin unesta koskien rituaalia. Pian tämän jälkeen Rui tuli herättämään Renin ja he poistuivat, käskien Yurin levätä.

Seuraavaksi Haruka oli kylvyssä, kunnes yhtäkkiä veteen ilmestyi hiuksia jotka vetivät Harukan pinnan alle. Kun hän pääsi takaisin pintaan, hän oli jälleen laatikossa. Mutta hän ei ollut yksin, aavemaiset siniset kasvot nousivat vedestä ja tuijottivat suoraan Harukan silmiin. Yuri hätkähti hereille, epätietoisena oliko tämä unta vai Harukan muisto. Hänen oli pakko saada tietää.

Yllätys, Haruka oli kadonnut! Yuri tarkisti turvakameran filmin ja siltä näkyi että Haruka poistui liikkeestä Fuyuhin kummituksen kanssa. Mikamin vuorelta ei noin vaan lähdetä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti