keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kadonneen talon metsästäjät

Keskiviikko, 22.06.2016



Seuraavassa luvussa pääsimme taas ohjastamaan Reniä, joka katsoi Ruin löytämää videota. Videolla näkyi jonkun tutkivan taloa metsässä. Talo oli aika huonossa kunnossa ja video päättyi kun kuvaaja joutui ullakolla kummituksen yllättämäksi. Videon jälkeen Ren luki Ruin muistiinpanot koskien videota. Rui uskoo että talo on Keiji Watarain talo, jonka koko vuori imaisi kadoksiin kun Keiji löysi jotain mitä hänen ei olisi pitänyt. Keiji oli majatalon pitäjän isän ystävä, hänestä opimme aiemmin kun pelasimme Renillä.

Puhelin soi ja Ren vastasi. Se oli hänen ystävänsä Kazuya, joka oli myös etsinyt kuvia Renille. Kazuya ilmoitti menevänsä naimisiin, mutta hänen vierellään seisoi yksi kummituksista joka kuiskasi puhelimeen Renille "Kuoletko kanssani" ja puhelu katkesi.

Ren ja Rui suuntasivat nukkepyhäkölle, uskoen että Keijin talo löytyy etenemällä luolan läpi josta Yuri löysi Harukan. Luonnollisesti ovi huoneeseen, josta pääsisi luolaan oli kiinni eli suuntasin toiseen suntaan, ajatellen että voin kiertää kellarin kautta, kuten Yurilla.

Nukkepyhäkön edessä

Pian kuitenkin käynnistyi välivideo, jossa Rui huomasi että ovi olikin auki ja hän meni sisään. Siellä häntä odotti sama valkohiuksinen tyttö, joka laittoi Yurin etsimään nukkea. Tällä kertaa tyttö sanoi että hän tekee Ruista nuken. Kun Ren tuli paikalle, Rui ja tyttö olivat kadonneet ja muutama lapsikummitus naureskeli miten Renin pitää etsiä Rui.

Karmiva tyttö

Herrasmiehenä totesin että hitot Ruista ja koetin mennä rappuja alas luolaan, mutta Ren halusi löytää ensin Ruin. Niinpä tietysti.

Seuraavaksi palloilin aikani, seuraten lasten ääniä. Lopulta kameran avulla näin kolme piiloa, joista kahdesta ilmestyi kummituslapsi ja viimeisestä Rui ilmestyi takaisin.

Matkalla nappasin kuvan yhdestä lapsesta ja käytävällä kimppuuni kävi kummitus, joka katnoi selässään yhtä niistä laatikoista mihin jengiä hukutetaan. Panikoin taistelun aikana pari kertaa, mutta voitin kuitenkin



Kun Ren ja Rui jatkoivat huoneeseen, jossa lava on, valkohiuksinen tyttö puhutteli Reniä. Ren tunnisti tytön, se on nimittäin sama tyttö Renin unesta! Eli se kenet Ren tappaa seremonian aikana. Tyttö kysyi miksi Renillä ei ole jotain esinettä vaikka lupasi hänelle että säilyttäisi sitä. Ren ei tiennyt mistä tyttö puhui.

Kun tyttö katosi, Ren ja Rui jatkoivat luolaan, jossa melkein välittömästi kimppuun kävi neidon kummitus. Otin paaaaaaljon osumaa, mutta onnistuin kuitenkin voittamaan vain heikoimmalla filmillä (Fatal Framet ja Renin 4 kuvan nopea sarja on kiva yhdistelmä)

Jatkoin huoneeseen, josta Yuri löysi Harukan. Yksi laatikoista avautui kun etsin keinoa avata oven ja jouduin taas taistelemaan kummituksen kanssa. Tämä kummitus oli todella rasittava, koska se tykkäsi kadota edestäni ja hyökätä sitten nopeasti selkään. Kun kamppailun jälkeen tutkin kuviani, huomasin että kyseinen kummitus oli Haruka.

Laatikosta noussut Haruka

Nappasin maasta Harukan jättämän puulaatan, joka toimi avaimena oveen. Oven takaa aukeni reitti ulos ja Keijin talon luokse. Päätin jättää sen tutkimisen seuraavaan sessioon.

Keijin talo

Muutama tunti myöhemmin  jatkoin ja etenin sisään Keijin taloon. Alakertaa tutkiessani päädyin taas kamppailemaan kummituksen kanssa ja sain myös kuvan Keijistä, kun hän harhaili käytävillä.

Keiji Watarai

Kamppailin kahden kummituksen kanssa hiukan myöhemmin ja vastasin soivaan puhelimeen. Kazuya kertoi puhelimessa että on jo liian myöhäistä. Puhelimen vierestä löytyi sama kuva mikä oli Hisokan ja Yurin löytämässä kansiossa ja pian ohi meni taas Keijin kummitus joka puhui jotain kummitusavioliitosta.

Olohuone kaipaa vähän remonttia

Jatkoin alakerran tutkimista, löytän lisää filmiä ja parannusesineitä. Yksi kummitus melkein onnistui miut yllättää mut sain viime hetkellä otettua Fatal Framen ja taistelu oli nopeasti ohi. Jatkoin yläkertaan, ottaen jälleen kuvan Keijin kummituksesta joka höpötti kuinka kuva kutsuu häntä. Löysin myös hänen muistiinpanojaan, missä hän kertoi uskovansa että monet kuvat kuolleista on tiedemies Kunihiko Ason ottamia ja hän uskoi vahvasti että kuvat todella vangitsevat kohteidensa sielut.

Keijin kummitus höpötti myöhemmin siitä miten liitto oli jo solmittu, sen enempää en ymmärtänyt mitä se horisi. Löysin hyllystä yhden hänen kaseteistaan, jota Ren ei luonnollisesti voinut vielä kuunnella. Seuraavassa huoneessa Keijin muistiinpanoissa luki että kenties murhatut pyhäkön neidot palasivat veteen ja ovat nyt sumussa vankeina.

Seuraavassa tekstissä oli kertomus siitä että Hikamin vuorella tehtiin ennen seremonioita joissa uhrattiin pyhäkön neitoja. Heidät suljettiin laatikoihin elävinä ja palautettiin veteen kuolleiden sijaan. Neidot omaksuivat kuolleiden muistot ja seremonian jälkeen he jatkaisivat elämäänsä "pilareina", kuin jäätyneenä ajassa ja kenties tuonpuoleisessa. Löysin myös toisen Keijin kuuntelukasetin tämän paperin alta.

Jatkoin rapuille, jotka johtivat ullakolle. Ren kurkisti ylös, ja häntä kohti syöksyi sama kummitus kuin videolla. Kummitus ei tosin vahingoittanut Reniä ja jätti jälkeensä lisää muistiinpanoja. Muistiinpanoissa kerrottiin että vuorelle pääsi vain ne jotka ovat valmiita kuolemaan. Kunihiko Aso oli harvoja jotka kutsuttiin vuorelle ja hän myös poistui elävänä. Hän otti vuorella kuvia neidoista ja onnistui sitten kehittämään erikoisen kameran. Tarinan mukaan hän myös pääsi käymään talossa, jonne pääsi vain harvat ja valitut. Keiji toivoi että hänkin pääsisi tänne mysteeriseen taloon.

Ren rupesi miettimään miten Aso liittyy tähän kaikkeen ja huomasi että usva alkaa kerääntyä. Aika poistua! Matkalla ulos erääseen huoneeseen oli ilmestynyt yksi niistä uhrilaatikoista, ja sieltä nousi Keijin kummitus! Keiji oli melko helppo tapaus ja sain nähdä kuinka hän oli etsinyt valokuvan neitoa ja valitettavasti myös lyösi hänet. Keijin viimeiset muistiinpanot koskivat sitä miten oli löytänyt kuvan neidosta läheltä polkua joka oli kasvanut umpeen. Kuva herätti Keijissä suuren halun löytää kuvan neito ja hän uskoi että polku johtaisi kartanoon mihin vain valitut pääsevät. Sain myös kolmannen Keijin kasetin.

Kun jatkoin eteenpäin, kimppuuni kävi sen hepun kummitus joka teurasti kaikki neidot. Otin muutaman osuman, mutta voitin melko helposti. Onneksi hän välillä keskittyi Ruihin.

Matkalla ulos huomasin toisenkin uhrilaatikon ja jouduin tappelemaan taas yhden neidon kanssa. Tämä oli rasittava taistelu, koska käytävä oli ahdas ja en voinut tähdätä kummitukseen kun se leijaili sivuillani seinien läpi. Kun Ren ja Rui juoksivat ulos talosta, he huomasivat että usva nielasi talon heidän takanaan. No sinne ei siis mennä ainakaan vielä takas!

Toivottavasti tää juna menee vuorelta alas

Ren ja Rui saapuivat jonkinlaisen junan asemalle. Keräsin parit parannusesineet lähistöltä ja nousin junan kyytiin, tuoden luvun päätökseen. Seuraavan kerran lähdetään etsimään Yurilla Miuta, mutta se joutuu odottamaan joitakin päiviä koska huomenna mie lähden juhannuksen viettoon!

Rank S? Kelpaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti