perjantai 6. toukokuuta 2016

Vanhoja ja uusia tuttavuuksia

Keskiviikko, 04.05.2016

Suuntasin Rebeat Resortiin, jossa Compa ja IF ottivat uuden kumppanin vastaan samalla kun Linda vakoili seuruetta. Alueen viholliset olivat aika erikoisia, oli esimerkiksi pieni sammakko, jonka päässä oli pahvilaatikko. Vaarallisin vihollinen oli luurankokala, jonka iskut todella sattuivat. Meinasi jo iskeä paniikki kun yksi kala muuttui Viral muotoonsa (Eli siihen raivohulluun versioon) ja sai kestonsa takaisin.

Rebeat Resort

Tutkittuani alueen Linda hyökkäsi uudelleen seurueen kimppuun. Samalla kun Nepgear muuttui jumalattareksi, Uni teki samoin. Pitäisikö olla yllättynyt?

Melko iso ase!

Taistelu Lindaa vastaan oli nopeasti ohi ja hänen paettuaan Nepgear ilahtui siitä että Uni on Lastationin kokelas. Uni taas ei ollut kovinkaan iloinen Nepgearin identiteetistä, koska Nepgear jätti CPU:t vangiksi vaikka itse pääsikin karkuun. Samalla Uni kertoi että hänen siskonsa eli Noire ei suostunut ottamaan Unia mukaansa kolme vuotta sitten ja ehkä hän olisi pystynyt pelastamaan heidät kaikki. Nepgear yritti selittää, mutta Uni ei suostunut kuuntelemaan ja juoksi pois. Eiiiiii, Uni!

Palattuaan Lastationille (Ilman Unia, nyyh) seurue jatkoi maskotin etsimistä, kunnes IF ehdotti että käännytään oraakkelin puoleen. Jokaisella maa-alueella on oma oraakkelinsa, vähän miten Planeptunen on Histoire. IF kuitenkin huomautti että Lastationin oraakkelilla on vähän huono maine... Basilicomissa seurueen otti vastaan tämä oraakkeli, Kei. Kei kyllä tietää missä maskotti on, mutta kertoo vain jos vaihdossa me teemme arvoltaan vastaavan palveluksen. Joten hän pyysi pari todella harvinaista materiaalia (Treasure Gem ja Hematite) ja myös tarkkaa selitystä mitä tapahtui kolme vuotta sitten Graveyardilla sekä mitä tapahtui kun Nepgear vapautettiin. Kei on sentään Lastationin oraakkeli joten etenkin Noiren kohtalo on hänelle tärkeä. Seuraavassa kohtauksessa Uni mietti yksinään mitäs nyt, hän kyllä ymmärtää miksi Noire ei ottanut häntä mukaansa ja että Nepgear varmasti yritti kaikkensa. Ei kuitenkaan tiedä mitä sanoisi Nepgearille kun seuraavan kerran tapaavat.

Oraakkeli Kei


Seuraavaksi avautui uusi alue, Endless Zone, mutta luonnollisesti halusin hoitaa vapaaehtoiset tehtävät ensin ja nämä vaativat vihollisten tappamista Rebeat Resortissa.Kun suuntasin Endless Zonelle (Joka näyttää olevan bittiavaruudessa tai jotain), huomasin että viholliset siellä löivät melkoisen lujaa ja jo pari taistelua peräkkäin aiheutti ongelmia hahmoilleni. Päätinkin viettää ainakin hetken hakaten näitä metallipalloja ja pommeja, jotka näyttävät hyvin tutuilta niille jotka ovat ikinä pelanneet Mario-pelejä.

Bob-omb?

Kun olin nostanut hahmojani muutaman tason, jatkoin eteenpäin samalla kun väistelin niitä pirun susia, joita pitäisi kolme voittaa tehtävää varten (Kokeilin, en vieläkään voita niitä). Pian törmäsin seikkailijaan nimeltään Falcom. Hän osasi kertoa että Treasure Gem on viimeksi nähty mörrillä Virtua Forestissa. Linda salakuunteli keskustelu ja höpötti miten anti-CPU ase varmasti muussaa sankarimme.

Seikkailija Falcom


Suuntasin takaisin Virtua Forest Depthsiin, jossa törmäsin lohariin jolla oli Treasure Gem. Aika pistää loharia turpaan!

Muinainen lohari


Lohari oli simppeli pomo, se käytti vuoronsa iskemällä kolmesti ja pitämällä huolta että kaikki hahmoni ovat eri puolilla pomoa, se ei pystynyt vahingoittamaan kuin yhtä tyttöä kerrallaan. Kaiken lisäksi se ei tehnyt niin kauheaa vahinkoa, käytin välillä Compaa parantamaan niin kukaan ei ollut vaarassa kuolla. Kun taistelu oli ohi ja saimme Treasure Gemin, Linda ilmestyi jälleen paikalle. Linda yritti jälleen uhota, mutta meijän trio ei oikein ota sitä vakavasti, puhuvat vain miten hän on silkka alainen. Tulee vähän mieleen Disgaea-pelisarja ja Vyers eli Mid-Boss. Pitäisikin pelata Disgaea 3 jossain välissä... Kuitenkin, Lindalla oli mukana salainen ase joka esti Nepgearin muodonmuutoksen jumalattareksi. Mutta ei hätää, paikalle syöksyi ystävä menneisyydestä, sankaritar Nisa, joka liittyi taisteluun!

Nisa!

Hiukan yllätyin että Linda ei ollutkaan taiselussa vastassa vaan hänen kolme robottiaan, jotka lukitsivat Nepgearin muodonmuutoksen. Robotit eivät olleet aivan hirvittävän pahoja, mutta mokomat pitivät Nisan koko ajan iskuillaan halvauksessa, joten hän ei päässyt näyttämään kykyjään taistelussa. Taistelun jälkeen Linda katosi ja selvisi että Nisa on jo kauan taistellut jo Arfoiren seuraajia vastaan. Ja hänen mielestään Nepgearin ilmestyminen on selvä merkki ja pyysi lupaa liittyä seurueeseemme. No kyllä miulle kelpaa!

Lindan robot

Taistelun jälkeen avautui uusi luolasto, Midcompany, jonne suuntaan seuraavaksi hankkimaan Nisalle vähän kokemusta (Hän on useamman tason alempana kuin muut) ennen kuin jatkan tarinaa Lastationilla. Midcompany paljastui varastoksei kuten Darkness 60, myös viholliset olivat aika tuttuja joskin vahvempia. Kävin myös hiukan päivittämässä joukkoni varusteita. Näistä tärkein oli IFin uusi ase, Brisk Qatar, joka iski laajemmassa kaaressa kuin aiempi ase eli lähekkäin olevat viholliset on nyt helppo lakaista tuonpuoleiseen!

Brisk Qatar on aika mahtava ase!


Nepgear lvl 19
Compa lvl 19
IF lvl 19
Nisa lvl 15

Perjantai, 06.05.2016

Suuntasin takaisin Lastationille, jossa IF ja Nisa pohtivat mistä saisimme Hematitea. Ohikulkija sattui kuulemaan heidän keskustelun, hän oli vartija joka oli nähnyt Hematitea työvuorollaan luolastossa. Hän kuitenkin pyysi Nepgearia ja muita hoitelemaan mörrin Rebeat Resortissa ja vastapalveluksena hän kertoo missä luolasto on. Kun joukkomme suuntasi pois, paljastui että Kei oli ohjeistanut vartijaa kertomaan tiedot. Kei nimittäin haluaa kyllä kertoa tietonsa maskotista tytöille, mutta hänen periaatteensa mukaisesti ei voi antaa tietoja ilman vastapalvelusta. Eli Kei auttaa tyttöjä löytämään materiaalit jotka itse haluaa, jotta voi auttaa heitä? Loogista...

Tehtyäni pari tehtävää lisää (Kerää juttuja ja tapa mörrejä Rebeat Resortissa) suuntasin Rebeat Resortiin. Siellä löytyi mörri, joka oli siivekäs delfiini (jolla oli sarvi). Se löi kyllä hiukan kovaa, mutta se oli sen verran hidas että tyttöni saivat useita vuoroja ennen sitä, joten mätkin sitä turpaan varsin tehokkaasti EX Finisheillä.

Siinä on kyl jännä delfiini

Taistelun jälkeen Compa huomasi hassun hiiren, joka oli selvästi loukkaantunut. Ja koska Compa on sairaanhoitaja, hän ei suostunut jättämään kärsiviä otuksia hoitamatta. Hiiri kysyi Compan nimeä hoidon jälkeen ja pakeni paikalta höpöttäen että Compa on selvästi hänen suojelusenkelinsä.

Herra hiiri

Lastationilla vartija kertoi että Hematiten pitäisi olla Septent Resortissa. Käväisin tekemässä pari tehtävää lisää ja suuntasin sitten Septent Resortiin, joka oli ulkonäöltään kuten Rebeat Resort. Vihollisissa ei ollut mitään kovin merkittävää, paitsi delfiini jonka kiersin vielä kaukaa koska niitä pitäisi tappaa uuteen C-luokan tehtävään. Vaikka D-luokan tehtäviä olen jo tehnyt kasan, C vielä hiukan huolestuttaa...

Kun löysimme mörrin, jolla pitäisi olla Hematite, Uni ilmestyi paikalle! Hänkin on Hematiten perässä! Uni koetti pyytää anteeksi aiempaa suuttumustaan, mutta siitä ei oikein tullut mitään kun Nepgear päläpätti päälle miten on kivaa kun ollaan taas väleissä. Uni vähän hermostui ja jätti anteeksipyynnön kesken, uhoten että Hematite on hänen! Siitä alkoi kunnon kinastelu samalla kun IF, Compa ja Nisa vaivaantuneina odottivat sen loppua. Samalla Linda (Joka ilmeisesti väijyi varjoissa) lähetti mörrit (kolme pientä kissaotusta, joilla oli kypärät) taisteluun ja Nepgear sentään tajusi että kannattaa ehkä auttaa kavereita eikä kinastella.

Taistelun jälkeen Uni muuttui jumalattareksi ja haastoi Nepgearin kaksintaisteluun. Taistelu oli nopeasti ohi ja Uni uhosi että Nepgear ei häntä tule voittamaan jatkossa. Niinhän ne kaikki sanoo. Valitettavsti Uni juoksi jälleen paikalta, olisin toivonut että saamme hänet takaisin mukaamme...

Kun joukkomme palasi Kein luokse, tytöt ojentivat Treasure Gemin ja Hematiten hänelle ja sitten kertoivat mitä Graveyardilla tapahtui. Kei oli helpottunut kuulleeseen Noiren olevan kunnossa. Hän kertoi Lastationin maskotin olevan Septent Resortissa, joskin mainitsi että emme välttämättä saa lupaa edetä maskotin luokse. Hän ei suostunut tarkentamaan... Noh, eiköhän asia selviä.

Suuntasin siis Septent Resortiin ja tytöt löysivät Lastationin maskotin, Black Discin. Hän kieltäytyi lähtemästä mukaamme, koska jos kerran CPU:t ovat vankeina niin on äärimmäisen tärkeää että hän jatkaa Lastationin suojelua. Paikalle pamahti myös herra hiiri, joka ilostui Compan näkemisestä. Mutta yllätys, hiirulainen onkin pahis koska hän haluaa taistella Black Disciä vastaan! Mokoma rotta on Arfoiren seuraaja... Hän yritti värvätä Compan puolelleen, mutta kauhistui kun sai tietää Compan taistelevan Arfoirea vastaan.

Seuraavaksi alkoi taistelu hiirtä (Jonka nimeksi paljastui Pirachu) ja hänen isoa suttaan vastaan. Taistelussa ei ollut mitään kovin erikoista, kummallakaan ei ollut kovinkaan vaarallisia hyökkäyksiä. Taistelun jälkeen Pirachu pakeni paikalta ja Black Disc totesi että vaikka hän ei voikkaan poistua Lastationilta, hän voi kuitenkin antaa osan voimistaan Nepgearille koska ymmärtää että tilanne on vakava.

Pikkuine Pirachu ja susi

Seuraavaksi Nepgear ja kumppanit murehtivat sitä että Uni ei ole palannut takaisin heidän ryhmäänsä. Päättivät kuitenkin käväistä Basilicomissa Kein juttusilla, jossa Uni oli paniikissa piiloutunut pöydän alle kun huomasi Nepgearin. Nepgear pyysi Unia liittymään heihin, pelastaakseen kaikki CPU:t. Uni kieltäytyi ja pohti olevansa vielä liian kokematon, hän olisi vain taakka. Nepgear purkahti itkuun, koska vaikka heistä tuli Unin kanssa ystäviä, he ovat vain riidelleet ja pelkää etteivät koskaan saa sovittua. Uni selitti ettei tässä ole kyseessä riidasta ja ei nämä ole lopulliset hyvästit. Nepgear vaati Unia lupaamaan että he tapaavat vielä johon Uni lopulta hiukan kiusaantuneena suostui. Kei myönsi olevansa aika vaikuttunut, Uni ei ole aiemmin välittänyt näin paljon kuin siskostaan, Noiresta. Kei myös huomautti että vaikka hän pistikin Nepgearin ja muut vähän tekemään töitä Kein kanssa, niin Loween CPU kokelaat ovat varmasti vielä työläämpiä. Hetkinen, monikko?

Loweessa IF ehdotti suuntaamista ensin Basilicomiin, Loween oraakkelista hän ei ole koskaan kuullut mitään negatiivista joten häneltä varmaan voimme pyytää tietoja. Matkalla Basilicomiin joukkomme bongasi Lindan kadulla huutelemassa väkijoukolle että kannattaa liittyä Arfoiren seuraajiin, kaikilla on kivaa jne jne jne. Huomatessaan Nepgearin ryhmän, hän nappasi panttivangikseen siniseen pukeutuneen tytön. Kun Nepgear ja muut olivat syöksyneet Lindan perään, paikalle tuli vaaleanpunaisiin pukeutunut tyttö, joka näytti melkein identtiseltä kidnapattuun tyttöön. Ja koska olen nähnyt pelin alkuvideon, tiedän että nämä kaksi tyttöä ovat CPU kokelaat Rom ja Ram. Kävin ostamassa uudet aseet Nepgearille, Compalle sekä Nisalle ja päätin jättää Lindan jahtaamisen Lowee Global Expoon ensi kertaan

Lidan panttivanki




Nepgear lvl 23
Compa lvl 23
IF lvl 23
Nisa lvl 21

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti