tiistai 17. toukokuuta 2016

Musiikin voima

Keskiviikko, 11.05.2016

Joukkomme palasi Leanboxiin, jossa Chikaa ei näkynyt missään. Joten seuraavaksi suunnattiin kaupungille, jossa törmäsivät Uniin. Nepgear koetti kysellä että mitäs sie Leanboxissa, mutta eipä mokoma suostunut kertomaan. Mutta kun Nepgear tarpeeksi kauan tuijotti intensiivisesti, Uni murtui. Uni tunnusti että yrittää saada Leanboxista helppoja osakkeita Lastationille, mutta se ei ole ollut kovin helppoa kun Arfoiren seuraajat saavat toimia alueella vapaasti. Uni jatkoi pian omille teilleen, höh. Hetken jo luulin että ehkä hän viimein liittyisi taas joukkoomme.

Nepgear vaatii vastauksia

Illalla tytöt jatkoivat tietojen keräämistä ja päätyivät vahingossa konserttiin. Nepgear ja muut päättivät ainakin hetken kuunnella ja lavalle nousi sinihiuksinen tyttö. Nepgear ja muut nauttivat hänen musiikistaan, mutta tietysti Lindan piti tulla paikalle. Hänen tavoitteensa oli aiheuttaa pientä kaaosta, ihan vaan koska pystyy. Onneksi IF huomasi Lindan ja tämä pakeni paikalta kun ei kuulema tänään jaksa tapella. Kun tytöt jahtasivat Lindaa, he törmäsivät uudelleen Caveen joka sanoi hoitavansa Lindan. Harmi vaan että hänkään ei saanut Lindaa kiinni, mutta ainakin konsertti sai jatkua loppuun.

Leanboxin pop idoli


Konsertin jälkeen Cave kertoi kuuluvansa Leanboxin turvallisuusorganisaatioon. Hän pyysi tyttöjen apua, koska heillä ei ole tarpeeksi väkeä pitämään järjestystä yllä. Luonnollisesti Nepgear suostui ennen kuin edes tarkalleen tiesi millaista apua Cave tarvitsee. Matkalla päämajaan Cave kertoi että konsertin suojeleminen oli myös tärkeä tehtävä, on tärkeää että väestö saa nauttia esiintyjän konserteista. Esiintyjä kantaa hankalaa nimeä 5pb. ja hän epäsuorasti tukee organisaatiota johon Cave kuuluu (Ja kyllä, hänen nimeensä kuulu tuo . lopussa...). 5pb.n musiikki nimittäin pitää kansan moraalin korkealla ja täten vähemmän porukkaa liittyy Arfoiren seuraajiin. Ja tästä syystä hän on myös usein heidän kohteensa. Cave kuitenkin haluaisi että 5pb. voisi esittää musiikkia josta hän itse pitää eniten, mutta se on mahdollista vasta kun rauha ja järjestys on palannut Leanboxiin.

Pian Nepgear törmäsi myös Romiin ja Ramiin. Hekin olivat samasta syystä kuin Uni Leanboxilla. Kun Nepgear ja muut kertoivat mitä Leanboxilla on tapahtunut, Rom ja Ram päättelivät että joku esittää Chikaa. Cave tunnusti että hän on vähän huono kasvojen kanssa, joten hän ei ainakaan huomaisi jos Chikan tilalla onkin huijari. Tytöt päättivät etsiä Unin, ehkä hän on tavannut Chikan aiemmin ja näin ollen tunnistaisi onko meidän tapaamamme Chika vain huijari. Uni löytyikin pian ja hän kertoi tavanneensa Chikan aiemmin ja hänestä Chika ei tuntunut henkilöltä joka noin vain antaisia Arfoiren seuraajille vapaat kädet. Uni lupasi tulla tapaamaan Chikaa ja kertomaan onko tämä nyt sama Chika kenet hän tapasi.

Basilicomissa Chika kirosi miten hänen täytyy pitää taas inhottavaa valeasua ja Nepgear ja muut ilmestyivät paikalle hiukan jututtamaan häntä. Uni ovelasti huijasi Chikaa sanomalla etteivät he ole koskaan tavanneet johon Chika totesi että on oraakkelin tehtävä tuntea kaikki kokelaat. Ja pian huijari Chika sekoili jo sanoissaan ja kaikki lopulta tajusivat että Lindahan se siinä. Linda lähti karkuun ja muut lähtivät perään, hän varmasti tietää missä oikea Chika on. Kävin hakemassa uudet tehtävät, joihin sisältyi jo kaksi B-tason tehtävää. Taidan jättää lohikäärmeet ja tulisudet vielä rauhaan...

Suuntasin Underverseen, joka koostui rakennuksesta tulivuoressa. Viholliset olivat kaikki vain eriväirisiä versioita tutuista, ei mitään erikoista. Alueen perältä löytyi oikea Chika, joka väitti että hän on jo kuolemassa jne mutta Cave totesi että Chikalla on tapana vähän esittää. Lopulta Chika nousi ylös ja porukkamme palasi Leanboxiin.




Leanboxissa Chika esittäytyi virallisesti ja kertoi kutsuneensa Nepgearin, koska haluaisi pyytää hänen apuaan palauttamaan osakkeita Leanboxiin. Mutta ensin hän vaati heti tietoa Vertistä. Tämän jälkeen Chika kertoi että Arfoiren seuraajat ovat vieneet Leanboxin maskotin, se tapahtui vähän ennen Chikan kidnappaamista. Chika ei kuitenkaan usko että maskottia on vielä tuhottu, hän näkisi eron Leanboxissa. Helpoin tapa päästä maskotin jäljille on yrittää löytää Linda, joten joukkomme suuntasi takaisin Underverseen.

Oikea oraakkeli Chika

Hoitelin pari "tapa mörrejä" tehtävää ja suuntasin Underversen perälle. Sieltä löytyi Linda ja Pirachu riitelemästä samalla kun vahtivat maskottia, Green Disciä. Hetken rupattelun jälkeen taistelu alkoi tätä kaksikkoa vastaan.

Taistelu oli naurettavan helppo, odotin vain että molemmat tulivat lähelle ja sitten murskasin heidät. Raukat saivat vain yhden kerran vahinkoa sisään. Taistelun jälkeen Green Disc kiitti hänen pelastamisestaan, mutta ennen kuin pystyimme palaamaan Chikan puheille, Linda ilmestyi takaisin. Yllättävää, ei tällä kertaa paennut! Linda ja Pirachu saivat molemmat lisää voimia käyttämällä maskottia. Joukkomme huomasi että nyt on heidän vuoronsa olla ylivoimaisia... Mutta sitten paikalle pamahti 5pb.! Chika oli pyytänyt häntä seuraamaan Nepgearia ja muita. 5pb. pisti lauluksi ja hänen musiikilliset lahjansa imaisivat Lindan ja Pirachun uudet voimat. Aika näppärää!



Jouduin kuitenkin uudelleen taistelemaan Lindaa ja Pirachua vastaan. Tällä kertaa he olivat hankalampia, mutta taistelu oli silti melko helppo. Compa kupsahti kerran mutta sellaista sattuu. Taistelun jälkeen mokomat pakenivat ja Nepgear kiitti 5pb.:tä. vastaukseksi 5pb. vain juoksi karkuun ja Cave selitti että Lyrica (5pb.:n oikea nimi) on hyvin hyvin ujo konserttien ulkopuolella. 5pb. itse selitti että jotenkin ottaessaan pop idolin roolin on helpompi olla.

Kun tytöt palasivat Basilicomiin, Chika antoi luvan lainata Green Discin voimia, kunhan vain lupaamme pelastaa Vertin ja muut mahdollisimman pian. Chika myös ehdotti 5pb.:lle että täytyy pitää valtava konsertti jotta ihmisten usko palaisi ja Arfoiren seuraajat menettäisivät kannatusta. Konsertti meni alkuun hyvin, mutta 5pb.:n jälkeen lavalle astui toinen esiintyjä, Jupiter, joka ei oikein saanut yleisön kannatusta. Onneksi Nepgear, Uni, Rom ja Ram hyppäsivät lavalle esiintymään ja voittivat yleisön puolelleen!

Konsertin jälkeen Uni, Rom ja Ram suuntasivat takaisin omiin kaupunkeihinsa ja Nepgear kumppaneineen päätti palata Histoiren puheille. Mutta ensin 5pb. tuli paikalle ja kertoi että kun yleisö meinasi lähteä, hän tunsi olonsa toivottomaksi (Vaikka se olikin Jupiterin vika) ja siksi haluaa liittyä Nepgearin joukkoon, auttaakseen kaikkia Gamindustrin asukkaita. Jee, yksi kumppani lisää!

5pb. kertoo aikeistaan liittyä Nepgearin joukkoon

Tämän jälkeen Histoire otti yhteyttä ja pyyti Nepgearin seuruetta menemään pienelle saarelle lähellä Planeptunea. Ilmeisesti Arfoiren seuraajat ovat iskemässä sinne. Siellä tytöt törmäsivät seikkailijatar Falcomiin jonka tapasimme kerran aiemmin Lastationilla. Ilmeiesti tämä saari on hänen synnyinpaikkansa ja siksi haluaa suojella sitä. Histoire lähetti siis seurueemme Falcomin avuksi. Lähistöllä on Arfoiren seuraajien tukikohta ja koska Falcom itse suojelee kotikyläänsä, hän pyytii seuruettamme hoitelemaan tukikohdan Severed Dimensionissa.

Tapaamme jälleen, Falcom!

Tässä kohtaa kävin ottamassa vastaan kaikki tehtävät ja samalla tutkin vähän millainen hahmo 5pb. on. Kuten Gust, hän hyötyy enemmän maagisista iskuista joskin koska hän on vielä melkein 10 tasoa muita jäljessä, on vaikea arvioida onko hän parempi kuin Gust. Hänen kykynsä ovat myös enemmän hyökkääviä kuin Gustin parantavat. Paritin hänet ainakin väliaikaisesti IFin kanssa, pitää jossain välissä kokeilla miten hän pärjää taistelussa. Ja aseena 5pb. käyttää kitaraa, kuten muusikon pitääkin!

Nepgear lvl 34 & Gust lvl 33
Compa lvl 33
IF lvl 34 & 5pb. lvl 26
Nisa lvl 33


Maanantai, 16.05.2016

Suuntasin Severed Dimensioniin, jossa viholliset olivat mm. leijuvia päitä ja outoja varjoheppuja, jotka olivat enemmänkin ääriviivoja kuin kokonaisia varjoja. Dimensionin toisella alueella oli myös roboja ja demoni susi, josta pysyin kaukana. Päädyin seikkailemaan alueella melko kauan, ihan vaan taistellen ja voimistaen hahmojani. Kun jatkoin alueen perälle, Lindahan se siellä taas odotti.


Hetken höpöttelyn jälkeen Linda kutsui taas möllin meidän kiusaksi, tällä kertaa se oli iso lohari! Lohari iski melko lujaa ja iski laajassa kaaressa, joten jouduin pitämään tytöt kaukana toisistaan. Mutta kuten melkein kaikki pomot, tämäkin oli niin hidas että sain rumiluksen hakattua ennen kuin edes kerkesi monesti hyökätä.



Taistelun jälkeen Linda oli kadonnut ja tytöt palasivat Falcomin luokse. Falcom kiitti tyttöjä avusta ja kertoi että hän jää ainakin vähäksi aikaa saarelle hoitelemaan loput Arfoiren joukot ennen kuin suuntaa kohti uutta seikkailua.



Tytöt palasivat Histoiren luo, joka kertoi että hän voi nyt yhdistää masottien voiman muodostaakseen uuden Shariciten ja sen avulla voimme mennä pelastamaan Neptunen ja kumppanit. Täytyy tunnustaa, olinkin jo unohtanut miksi tarkalleen ottaen tarvitsimme maskotteja... Mutta ennen kuin Histoire kävi toimeen, IF sai puhelun. Loweessa Arfoiren seuraajat ovat ruvenneet riehumaan kunnolla ja 90% kaikista osakkeista on nyt heidän vallassaan. Histoire huolestui uutisista ja pyysi että Nepgearin seurue suuntaisi Loween samalla kun hän valmistelee Sharicitea.

Loweessa oraakkeli Mina ja Ram olivat heikossa hapessa, Rom taas nukkuu. Nepgear ehdotti että he lähtevät hankkimaan osakkeita takaisin ja Mina välittömästi muuntaisi niitä pieniksi Shariciteiksi. Näin Arfoiren jengi ei voi varastaa niitä takaisin. Mina kieltäytyi, koska Lowee ei voi jäädä velkaan Planeptunelle. Joten vastapainoksi Nepgear ehdotti että kun kaikki on ohi, Rom ja Ram liittyisi hänen mukaansa. Näin kukaan ei jäisi velkaa kenellekkään. Mina ei kerennyt edes vastata kun Ram ilmoitti että onnistuu, mitä vain että Rom saa voimansa takaisin.

Kaupungilla tytöt huomasivat Pirachun jakelemassa laittomia virtapiirejä ihmisille. Pirachu pakeni Iris Fieldille, joten sinne mekin siis suuntaamme! Siellä törmäsin uuteen viholliseen, jonkinlainen pieni heppu pupuasussa, joka tasapainotteli jalkapallon päällä. Alueella oli myös punaisia käveleviä kukkia ja siivekkäitä pehmoleluja. Jatkoin Pirachun jahtaamista ja pian päädyinkin taisteluun häntä vastaan. Ei hän vieläkään kovin haastava ollut, paljon yritti myrkyttää ja muita ikäviä vaivoja aiheuttaa mutta koska hän kohdisti kaikki iskunsa aina yhteen hahmoon, oli helppo parantaa vahingoittunut hahmo ja jatkaa Pirachun mätkimistä. Kun Pirachu oli paennut, Nisa ja Gust pistivät loput virtapiirit palasiksi.

Jäikö teillä peli kesken?

Kun Nepgear ja muut olivat Minan ja Ramin puheille, Linda murtautui Romin huoneeseen mukanaan varjoissa pysytellyt hahmo, jolla oli vaikeuksia mahtua ikkunasta sisään. Kun Mina oli saanut pienen Shariciten valmiiksi, kaikki kuulivat valtavan romahduksen Romin ja Ramin huoneesta. Mutta ennen kuin he ehtivät sinne, Lindan seuralainen hypnotisoi Romin tai jotain. Kun Nepgear ja muut vihdoin tulivat paikalle, Linda käski Romia hyökätä Ramin kimppuun. Linda selitti että koska Rom oli niin heikkonu uskon puutteesta, hänet oli helppo aivopestä Arfoiren seuraajiin.

Kun Linda oli paennut Romin kanssa, muut pohtivat että ehkä palauttamalla ihmisten uskoa myös Rom tulisi järkiinsä. Pian tulikin jo tietoa miten Rom on tuhonnut asuntoja kaupungilla. Kun tytöt saavuttivat Romin ja Lindan, Ram onnistui hiukan horjuttamaan Romin aivopesua mutta Linda päätti lähteä Romin kanssa karkuun Atari Marshille.

Atari Marshilla viholliset olivat taas tutuista vihollisista vahvempia versioita, kuten sieniä ja sammakoita joilla oli laatikon sijaan Mega Manista tuttujen Met-vihollisten kypärä. Atari Marshin toisella alueella taas kohtasin munakoisoja, joilla oli jalat ja kädet.



Alueen perällä Linda koetti etsiä jotain millä saisi vahvistettua Romin aivopesua, mutta Nepgear ja kumppanit olivatkin jo paikalla. Linda kuitenkin löysi laitteen joka vahvisti hypnoosia. Se meni jopa niin pitkälle että myös Ram joutui sen vaikutuksen alle. Linda käski molemmat Nepgearin seurueen kimppuun, aika siis palauttaa kaksoset järkiinsä vaikeamman kautta!

Tämä oli taas hiukan vaikeampi taistelu, koska vastassa oli kaksi kohdetta. Ja olin kokonaan unohtanut oliko se Rom vai Ram joka osasi parantaa... Sain kuitenkin houkuteltua tytöt erilleen, IF piti Ramin kimpussaan ja Nepgear liittoutui Nisan kanssa pitääkseen Romin toisaalla. Compa taas palloili kahden taistelun välissä, parantaen siellä missä häntä tarvittiin. Ram kaatuikin melko pian ja sitten taistelu oli helppo viedä päätökseen, Rom ei mahtanut mitään koko nelikolle.

Taistelun jälkeen Nepgear käytti pientä Sharicitea, palauttaen Romin ja Ramin tolkkuihinsa. Lindalle alkoi iskeä paniikki, mutta hänen avukseen ilmestyi...iso ruma dinosaurusotus, kantaen nimeä CFW Trick. Trick ei kuitenkaan halunnut taistella, hän halusi hoivata Romin ja Ramin kuntoon. Okeeeeei, tällä hepulla on fetissi nuoriin tyttöihin, sehän on...erikoinen luonteenpiirre yhdelle isoista pahiksista. Kun Trickin kuola (Kyllä, kuola) oli hoitanut kaksosten haavat, hän päätti että nyt on aika murskata Nepgearin seurue!

CFW Trick

Trick oli uhkaava pomo joka iski todella lujaa (Erikoisisku Lick, Lick melkein tappoi IFin kerrasta), mutta kuten muutkin isot pomot, hän oli järkyttävän hidas. Hän ei myöskään ollut aivan hirvittävän kestävä, joten taistelu olikin varsin helppo.

Trickin taisteluasento ei ole kovin uhkaava

Taistelun jälkeen Trick ja Linda pakenivat paikalta. Rom pahoitteli että aiheutti huolia, mutta eipä se ketään haitannut. Kun joukkomme palasi Loween, Mina oli helpottunut että kaksoset ovat kunnossa. Nepgear kysyi että joko nyt Mina sallii että Rom ja Ram lähtee heidän matkaansa. Mina oli hiukan epäilevä, pelkäsi että kaksosissa voi olla enemmän huolehdittavaa kuin mihin Nepgear ja muut ovat varautuneet. Ram kuitenkin puuttui keskusteluun ja huomautti että hän ja Rom ovat jo tehneet itse päätöksensä ja kyseinen päätös on etsiä Trick ja antaa hänelle kunnolla selkään! Ram myös sanoi että haluaa auttaa Nepgearia ja jopa Rom joutui lopulta myöntämään että ihan vähän ehkä hänkin haluaa niin tehdä. Ja vihdoinkin kaksoset liittyivät seurueeseemme, jee!

Seuraavaksi päätin luonnollisesti hiukan tutkia millaisia hahmoja Rom ja Ram oikein ovat. Rom on enemmän tukihahmo kun taas Ram enemmän taistelija. Oli vielä vaikea verrata kaksosia muihin hahmoihin, koska he ovat muutamia tasoja heitä jäljellä, mutta uskoisin etttä he saavat aikaa taisteluissa jossain välissä. On hyvin paljon mahdollista että Romista tulee joukon uusi parantaja ja Compa joutuu myöhemmin takapenkille.

Kun poistuin Loweesta, Lastationin oraakkeli Kei soitti Nepgearille. Ilmeisesti Uni on kadonnut ja tämä tapahtui kun Kei oli käymässä Planeptunessa. Kei pyysi että voisiko Nepgear mennä etsimään Unia Lastationilta. Päätin kuitenkin jättää Lastationin seuraavaan kertaan ja sen sijaan hoidella muutamat tehtävät ennen kuin lopetin tämän session.

Nepgear lvl 44 & Gust lvl 43
Compa lvl 42 & Ram lvl 37
IF lvl 44 & Rom lvl 38
Nisa lvl 42 & 5pb. lvl 41


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti