lauantai 21. toukokuuta 2016

Joukkomme vain kasvaa

Tiistai, 17.05.2016

Suuntasin takaisin Lastationille, jossa kohtasin sotilaan jonka Kei oli käskenyt jäljittämään Unin liikkeitä. Hän kertoi että Uni on itsekseen etsinyt ja tuhonnut Arfoiren laittomia tuotteita. Mutta pari päivää sitten iso varjohahmo oli haastanut Unin kaksintaisteluun Midcompanyssa ja Unista ei ole kuulunut sen jälkeen. Se onkin ainoa johtolanka joten eiköhän painuta Midcompanyyn.

Midcompanysta tytöt löysivät Unin tajuttomana. Kun Compa oli hoitanut Unin taas kuntoon, hän kertoi taistelleensa CFW Bravea vastaan, joka on Trickin tavoin yksi Arfoiren seuraajien johtajista. Uni kertoi myös että Brave oli enemmän ritarillinen kuin aidosti paha.

Myöhemmin Lastationilla Nepgear, Rom, Ram, Gust ja IF pohtivat kuinkahan Uni pärjää kun Nisa ja Compa juoksivat paikalle kertoen että Uni on kadonnut eikä hän vielä millään voi olla täysin kunnossa.

Pian Uni löytyi Endless Zonelta pohtimassa että onko hän vahvistunut yhtään. Kun Nepgear tuli paikalle, Uni lopulta kertoi että on aina halunnut olla vahvempi kuin siskonsa Noire. Mutta sen sijaan hän huomasi ettei ole tarpeeksi vahva. Nepgear selitti että se johtuu vain siitä että sitkeästi yritti yksin. Noire kyllä ymmärtää ja sanookin että oli lapsellista ja tyhmää edes kuvitella että voisi tehdä voittaa viholliset joille Noire ei pärjännyt. Lopulta Nepgear huudahti ettei siinä ollut mitään typerää, hänkin tietää ettei ikinä raa'assa voimassa voita omaa siskoaan, Neptunea, mutta se ei silti estä häntä yrittämästä pelastaa häntä. Samalla sanoi että tietää ettei voi pelastaa kaikkia CPU:ita yksin, siksi hänellä on joukko ystäviä ympärillään. Nepgear laski myös Unin näihin ystäviin ja se teki Uniin vaikutuksen. Mutta sitten paikalle pamahti Brave, joka haastoi sekä Unin että Nepgearin taisteluun. Ja pitkästä aikaa Uni on taas mukana taistelussa!

Brave

Brave oli jopa hiukan pelottava vastus, lähinnä koska taistelussa oli käytössä vain Nepgear ja Uni ja Uni on selvästi tasoja jäljessä. Jouduin käyttämään useita vuoroja parantaakseni hahmojani, mutta sain silti aika hyvin vahinkoa sisään. Taistelun jälkeen Brave oli vaikuttunut että yhdessä nämä kaksi tyttöstä sai hänet voitettua. Hän kuitenkin lupasi että seuraavalla kerralla hän käyttää kaikkia voimiaan. Kun Brave oli lähtenyt, Uni viimein kysyi voisiko hän tulla Nepgearin ja muiden mukaan. Nepgear tietysti ilostui ja pian koko joukko toivottikin Unin tervetulleeksi.

Seuraavaksi koko joukko sekä vielä kaikki oraakkelit kokoontuivat Histoiren luokse Planeptuneen. Oraakkelit työskentelivät yhdessä valmistaakseen Shariciten, sitten voimme suunnata Graveyardille pelastamaan CPU:t. Kun muut olivat menneet lepäämään, Histoire jutteli maskottien kanssa. Maskotit tuntuivat tietävän enemmän koko tilanteessta ja Histoire höpötti miten on hänen vikansa että kolme vuotta sitten CPU:t jäivät vangeiksi. Maskotit kuitenkin huomauttivat että paljon johtui myös CPU:iden uskon puutteesta. Histoire kuitenkin pelkäsi että kaikki toistuu, mutta maskotit sanoivat uskovansa Nepgeariin ja Histoirenkin kannattaisi. Tässä välissä myös Nepgear, Uni, Rom ja Ram kaikki oppivat yhden uuden hyökkäyksen joka käyttää maskottien voimaa ja jokainen sai myös erikoisiskun johon tarvitaan toinen CPU (Tai kokelas) partneriksi.

Oraakkelit yhdessä

Histoire ja maskotit

Aamulla Histoire antoi Shariciten seurueellemme ja kertoi että voi nyt siirtää heidät Graveyardille. Ensin kuitenkin kävin ostamassa Unille uusia varusteita ja pohdiskelin uutta kokoonpanoa joukolleni. Unin halusin heti taisteluun mukaan ja lopulta päädyin tähän asetelmaan (Jota kuitenkin muutin myöhemmin hiukan):

Nepgear & Gust
Rom & Ram
Uni & Compa
Nisa & IF

Eli 5pb. jää ainakin nyt kokonaan taistelusta ulos, valitan.

Suuntasin viimein Graveyardille, johon sitten jäinkin tappamaan vihollisia. Halusin nimittäin hiukan saada tuntumaa uuteen kokoonpanooni ja samalla vahvistaa uudempia jäseniäni. Ja aavistelen myös että täällä voi olla melko vaikea pomo...

Graveyard

 Kun olin hetken testaillut Romia ja Unia taistelussa, huomasin pitäväni heistä paljon enemmän kuin Compasta ja IFistä. Etenkin Rom on paljon parempi sekä taistelemisen että parantamisen kannalta kuin Compa. Uni taas iskee hiukan kovempaa kuin IF plus voi muuttua CPU muotoon tarvittaessa. Jatkoin hiukan pidemmälle Graveyardia ja välivideolla CFW Judge (Joka mätki meitä turpaan ihan pelin alussa) valitti kuinka on tylsää ja haluaa tapettavaa. Linda ja Pirachu koettivat turhaan häntä rauhoitella. Heidän onnekseen Nepgearin seurue lähestyi ja he valmistautuivat taisteluun samalla kun maskotit antoivat Nepgearille voimansa Celestial Severancen muodossa, jonka ansiosta Nepgear pystyi ottamaan vahvemman CPU-muodon ja oppi myös uuden erikoisiskun! Judge tunnisti Nepgearin ja ilostui mahdollisuudesta taistella häntä vastaan uudelleen.

Judge

Tämä taistelu olisi voinut olla todella vaikea jos Nepgearin uusi Celestial Severance hyökkäys ei olisi vienyt yli puolia Judgen kestoista kerrasta. Tämän jälkeen muutin myös Unin CPU-muotoon ja kaikilla viskoin vahvimpia erikoisiskuja. Judge ei kerennyt hyökätä kuin muutaman kerran ja vaikka tekikin sairasta vahinkoa, sillä ei ollut merkitystä. Judge ei ilostunut tappiostaan ja tuhoutui huutaen!

Kun Linda ja Pirachu olivat paenneet paikalta, Nepgear ja muut jatkoivat paikkaan jossa CPU:t olivat vankeina. Nepgear käytti Sharicitea ja CPU:t vapautuivat! Rom ja Ram itkivät onnesta Blancin kimpussa. Noire huomautti että Unin olisi pitänyt pelastaa hänet aiemmin, mutta myönsi että parhaansa hän teki ja on kyllä Unille ainakin lounaan velkaa. Neptune kiitti koko sydämestään Nepgearia ja Nepgear syöksyikin jo halaamaan siskoaan. Vert oli hiukan kateellinen ettei hänellä ole siskoa odottamassa, mutta 5pb. lupasi ottaa hänet vastaan ja samalla kertoi että Chika ei malta odottaa että Vert palaa Leanboxiin.

Neptune viimein vapaana!

Tämän jälkeen jäljellä olevat Arfoiren seuraajien johtajat, Brave, Trick ja Magic eivät paljoa surreet kaatuneen kumppaninsa perään. Etenkin kun Arfoiren herääminen lähestyy...

Takaisin Planeptunella, Histoire ja muut oraakkelit puhuivat siitä että kunhan CPU:t ovat taas kunnossa, täytyy loput johtajat vielä tuhota ja estää Arfoiren nousu. Mutta sitten tuli valtava maanjäristys, joka tuntui tulevan Graveyardilta. Nepgear ja muut päättivät lähteä tutkimaan asiaa samalla kun CPU:t vielä keräävät voimiaan.

Graveyardilla Pirachu oli todistamassa kun jokin voima nousi maasta ja asettui hänen kehoonsa. Magcin puheiden perusteella tämä oli pieni palanen Arfoiren voimaa. Etenin Graveyardin tallennuspisteelle ja totesin että tähän on hyvä lopettaa.

Nepgear lvl 47 & Ram lvl 41
Rom lvl 42 & IF lvl 46
Uni lvl 41 & Gust lvl 46
Nisa lvl 45 & Compa lvl 45


Perjantai, 20.05.2016

Kun Nepgear ja muut saavuttivat Pirachun, mokoma oli kasvanut valtavaksi. Tytöt pohtivat että Pirachu täytyy pysäyttää, mutta samalla paikalle ilmestyi Magic joka kertoi palasen Arfoiresta olevan nyt Pirachun sisässä. Tytöt päättivät että Pirachu täytyy pysäyttää ja siksi täytyy ensin mätkiä vähän Magicia turpaan. Magic naurahti ja taistelu alkoi!

Hyvin nopeasti selvisi ettei tätä taistelua voi voittaa. Hahmoni eivät osuneet Magiciin melkein ollenkaan ja Magic taas sai vuoronsa aikana tapettua sekä Romin että Unin plus Nepgear menetti puolet kestoistaan. Joten en edes yrittäny voittaa vaan odotin että Magic oli leikkinyt kanssani tarpeeksi.

Magic (Not the Gathering)

Taistelun jälkeen koko joukko oli maassa ja Magic valmistautui viimeistelemän heidät kaikki. Mutta juuri kun kaikki näytti olevan lopussa, Neptune ilmestyi! Ja hän ei tullut yksin, myös Noire, Blanc ja Vert olivat valmiina taisteluun. Magic totesi että pitäkää pieni voittonne, Arfoire haluaa tappaa CPU:t ihan itse. CPU:t päättivät antaa Magicin mennä, tärkeämpää hoidella riehuva Pirachu ensin. Mutta sitten selvisi että Noire, Blanc ja Vert ovat vielä hiukan heikkoja osakkeiden puutteen takia.. Mutta Neptune silti liittyi riveihimme!

Seuraavaksi peli heitti minut takaisin kartalle ja huomasin että uusia kohtauksia on muutamassa eri paikassa. Suuntasin ensin Leanboxiin ja sain iloisen yllätyksen: siellä on tarpeeksi osakkeita ja Vert liittyi porukkaamme!


Tervetuloa mukaan, Vert!




Myös Loween tilanne oli tarpeeksi hyvä ja Blanc myöskin oli valmis taisteluun.

Blanc valmiina murskaamaan


Päätin yrittää saada vielä Noiren mukaan, mutta ongelmaksi muodostui että mikään sivutehtävä ei antanut osakkeita muilta kaupungeilta Lastationille ja Arfoiren osakkeet olivat jo nollassa Lastationille. Jouduin turvautumaan googleen ja selvisi että Noire on mahdollista saada vasta myöhemmin. No höh...

Seuraavaksi tutkailin Neptunea, Vertia ja Blancia. Tiivistettynä, Neptune on vahva, Vert enemmän maagi mutta silti vahva ja Blanc on kestävä kuin terässeinä. Tein hiukan muutoksia joukkooni ja kaikki kolme CPU:ta pääsivät mukaan.

Suuntasin takaisin Graveyardille, jossa ei ollutkaan seuraava juonta edistävä kohtaus vaan sinne oli aiennut vapaaehtoinen Colosseumi, jossa voin mätki vihollisia turpaan palkintojen perässä. Taistelun muutamaa helpompaa vihollista vastaan (Jotka olivat vain uusia versioita vanhoista tutuista), mutta en jaksanut ainakaan vielä ruveta kaikkia niitä hakkaamaan.

Uusi eturintama


Suuntasin Gapain Fieldille, jossa Pirachu riehui. Nepgear oli hiukan epäilevä pärjäävätkö he, mutta muut olivat luottavaisia ja Nepgear sai siitä itsekkin hiukan lisää itseluottamusta. Joten joukkomme (Johon myös Noire kuulee, vaikka ei voikkaan taistella) syöksyi Pirachun luo, joka alkoi hiukan tulla tajuihinsa. Taistelu valtavaa Pirachua vastaan alkoi.

Myrkyllinen Pirachu

Venomous Pirachu oli melkoisen vahva tapaus. Pirachu iski useita kertoja ja hänen erikoisiskunsa teki järkyttävästi vahinkoa JA laittoi sekä myrkytyksen että halvauksen hahmolle. Inhaa. Mutta onneksi Pirachu sai vuoroja harvoin, niin selvisin ilman kauheita ongelmia.

Joukkomme palasi Planeptuneen oraakkeleiden juttusille. Oraakkelit kehottivat että kaikki CPU:t käyvät kotikaupungeissaan määräämässä Arfoiren tuotteet laittomiksi. Tämän pitäisi hillitä Arfoiren seuraajien kasvua. Tätä ei voinut tehdä aiemmin, koska CPU:t olivat vankeina ja ihmisillä ei olisi sitten mitään mihin uskoa. Samalla oraakkelit kehottivat että loput pahat johtajat täytyy tuhota. No yllätys, enpäs ois arvannu! Melko pian IF sai tiedon vanhalta ystävältään Arfoiren seuraajien tehtaasta. Eli seuraava pysähdys, Arfoire's Factory! Päätin viettää hetken siellä hahmojani treenaten, tarina saa odottaa seuraavaa kertaa.


Nepgear lvl 48 & Ram lvl 43
Blanc lvl 47 & Rom lvl 44
Neptune lvl 47 & Uni lvl 43
Vert lvl 47 & Nisa lvl 47

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti