perjantai 7. lokakuuta 2016

Paljastuksia

Maanantai, 03.10.2016

Parin pitkän koulutussession (Jotka tapahtui viikonlopun aikana) olin valmis jatkamaan tarinaa!  Mao, Almaz ja Sapphire pääsivät helpolla, koska uniikeilla hahmoilla ei ole muita hahmoluokan tasoja eli heitä ei tarvinnut tiputtaa takaisin tasolle 1 (Joskin jos haluaa maksimoida hahmojen potentiaalin, niin silloin se on tarpeen). Kaikki muut kokivat ainakin yhden reinkarnaation. Lazarus on nyt Champ of Fighters, Horace Steel Knight, Angela Dark Knight, Setsuna Priest ja Faust Martyr. Ja kuten aiemmin sanoin, tiimissäni oli vielä tilaa kahdelle joten uusina tulokkaina ovat hirviöt Darius ja Mirabelle! Darius on Hell Hound eli sellainen sarvekas koira, joka on varsin nopea (Eli liikkuu pitkälle) ja iskee melko kovaa. Hän myös pystyy muuttumaan miekaksi Magichangella eli Mao tai Almaz hyötyy tästä. Mirabelle taas on Succubus (Joskin nykyinen hahmoluokan tason nimi on Lilim), joka hallitsee niin fyysistä kuin maagista taistelua ja hän voi muuttua keihääksi. Käytin myös paljon manaa uusiin iskuihin ja vanhojen vahvistamiseen plus Maolla pidin huolta että kaupassa on taas aika paljon kalliimpaa tavaraa. Jopa niin kallista ettei minulla ollut varaa päivittää kaikkien varusteita! Mutta uskoisin että hetkeen meillä ei ole nyt ongelmia. Hahmojen tasot ovat nyt 50-60 välillä.

Tiimi valmiina toimintaan!

Kuitenkin, suuntasin taas Maon sydämeen. Siellä Almaz kysyi Sapphirelta että kuinka hän muistaa Almazin. Sapphire tunnusti ettei varsinaisesti ole koskaan häntä tavannut, mutta pian kuningattaren hautajaisten jälkeen hän vaelteli linnassa ja sattui kuulemaan miten vartiotuvasta kuului väittelyä. Siellä Almaz puolusti että vaikka Sapphire ei itkenyt hautajaisissa, hän suree silti omalla tavallaan. Almaz oli huomannut että Sapphiren hiuksista oli leikattu pieni pala pois. Sapphire oli laittanut ne äitinsä arkkuun. Kuningattarella kun oli tapana aina kehua Sapphiren hiuksia.



Pian ilmestyi pari lentävää petoa (Valkoisia lohareita), jotka kuvastavat Maon alitajuntaa. Champloo huomasi että he tuntuvat pelkäävän jotain, mutta Maoa ei kiinnostanut. Vedetään vaan niitä turpaan niin Mao vahvistuu!



Taistelussa oli sitten vastassa joukko näitä White Dragoneita, jotka seisoivat palikoilla jotka parantivat heitä plus nostivat heidän tasoa joka vuoro. Kentän jippo on selvästi tuhota nämä palikkatornit. Ja se olikin ainoa asia mitä tarvitsi oikeastaan tehdä, White Dragonit kuolivat melkein jo tiputukseen. Jonkun piti vaan aina mennä ja viimeistellä heidät.



Taistelun jälkeen Mao koki olevansa hiukan vahvempi, mutta ei vielä tarpeeksi. Pitää etsiä lisää alitajuntamörrejä. Sapphire löysi maasta sarjakuvan, joka laukaisi seuraavan muiston. Siinä näkyi kuinka joku saapui Overlordin linnaan. Joku, jonka Mao tunnisti. Ilmeisesti sankari (jota Mao fanittaa) joka tuli voittamaan Overlordin. Mao oli todella iloinen ja kertoi kuinka sitten kun hän on Overlord, hän tarvitsee tämän hepun vastustajakseen. Mutta ennen sitä, Mao halusi kuitenkin nimikirjoituksen. Myönnän, naurahdin tässä kohtaa! Sankari suostui tähän, mutta sanoi että kun hän on voittanut Maon isän, hän viimein lopettaa sankarin hommat. Mao päätti auttaa sankaria ja kertoi isänsä heikkoudet. Mutta vastapalvelukseksi hän kuiskasi jotain sankarille. Sankari sanoi että asia selvä, hän ei petä lupaustaan Maolle. Kun muisto päättyi, Beryl kysyi kuka tuo sankari oli. Mao ei muista, tämä muisto liittyy hänen alitajuntaan. Almazilla oli veikkaus, mutta ei ollut varma. Ja Champloo mietiskeli että tuo mies oli se jonka takia Mao on sellainen kuin nyt on.



Seuraavaksi joukkomme saapui salaiseen kylään Maon sydämessä, johon alitajunnanmörrit kokoontuvat.



Taistelussa meillä oli vastassa muutama viikatemies, jotka seisoivat torneissa, jotka antoivat heille kuolemattomuuden. Eli pitää taas heitellä palikoita, jotta saadaan mokomat alas. Varsin simppeli taistelu siis, vaikka viikatemiehet taikoja torneistaan heittelivätkin.



Taistelun jälkeen Mao tunsi voiman sisimässään kasvavan. Kun kaikki kehuivat häntä, Mao kommentoi että Berylin omistautuminen pahiksena olemiselle on suorastaan hiukan ihailtavaa. Beryl ja Sapphire huomasivat tämän ja pohtivat että kenties alitajunnan tuhoaminen on muuttanut Maoa vähän rehellisemmäksi ja avoimemmaksi? Almaz pessimistinä oli hiukan epäilevä.



Suuntasimme siis taas Maon sydämen holviin, mutta siellä olikin jo joku. Almaz tunnisti hänet välittömästi, sehän on sankari Aurum! Aurum vaan toisteli että missä on vahvin Overlord. Mao alkoi ärsyyntyä Aurumin toisteluun, mutta sitten Aurum väitti että vahvin Overlord on Mao ja kävi päälle!

Sankari Sir Auron


Taistelussa vastassa meillä oli tietysti itse Aurum ja hänelle 4 avustajaa. Ei mitään jippoja tai geoefektejä. Avustajat olivat melko vaarattomia, mutta Aurum itse oli aika pelottava. Giga Star teki hurjaa vahinkoa ja Almaz tipahti jo ekalla vuorolla. Keskitin sitten kaiken voiman Aurumiin ja sain hänet nurin. Loput taistelusta menikin varsin helposti.



Taistelun jälkeen muut olivat vaikuttuneita siitä kuinka vanha Mao nyt on, mutta Aurum ilmestyi takaisin. Sapphire mietti että Aurum on varmaan sidottu Maon sydämeen, vähän miten Mao ei voinut isäänsäkään tuhota kokonaan sydämestään. Mutta vaikka Aurum tuli takaisin, hän ei enää halunnut taistella. Nyt hän puhui miten vahvinta Overlordia ei enää ole ja ei tiedä mitä tehdä. Mao suuttui jotenkin tyhjästä ja sanoi miten sankareiden lupaukset ystävyydestä ja muusta on vain valetta. Champloo ja muut miettivät miksi Aurumin näkeminen yhtäkkiä kovetti Maon sydämen, joka oli juuri avautumassa. Almaz oli sitä mieltä että tämä Aurum ei ollut oikea Aurum, mutta kenties Maolla on tälläinen muisto/mielikuva hänestä?



Kuitenkin, Geoffrey oli saanut selvitettyä missä vanhemmat opiskelijat majailevat eli suuntaamme sinne seuraavaksi.


Torstai, 06.10.2016

Suuntasin siis seuraavaan taisteluun ja jälleen meillä oli vastassa ne kolme örkkiä. Heillä oli mukanaan vähän vaikka mitä vihollisia. Taistelukentällä taas oli keltaisilla paneeleilla minun hahmojen vahvistus plus ylimääräisiä vastaiskuja per vuoro ja vihreillä oli vihollisen heikennys ja vahvistus, joka oli vähän outoa. Syy selvisi kun ensimmäisen vuoron jälkeen huomasin että geopalikat liikkuivat, muuttaen mitkä efektit oli milläkin paneelilla. Ovelaa!




Kun taistelu oli ohi, Beryl ja muut koettivat kumota örkeiltä aivopesun. Mutta mokomat karkasivat paikalta, Mao taas vaan katsoi vierestä koska ei häntä örkit kiinnosta. Almaz koetti saada Maon ymmärtämään rooliaan luokan johtajana, mutta turhaan.



Seuraavassa taistelussa vastassa oli lohikäärmeiden luurankoja, shamaaneja ja muutama varas. Siellä oli myös uusi geoefekti, Bye bye. Testasin mitä se tekee ja se oli virhe. Koska jos hahmo seisoo sellaisella paneelilla, hän räjähtää vuoron lopuksi! Okei, niillä ei saa seisoa... Mutta kun niitä osasi varoa ja paikansi geopalikat, kenttä oli varsin simppeli.



Taistelun jälkeen löytyi nallekarhu, jossa oli viesti, jonka mukaan sen saa vapaasti ottaa. Haiskahtaa ansalta! Harmi että Sapphire ei voinut vastustaa sen söpöyttä. Mutta kun Sapphire nosti sen, se alkoi hehkua. Almaz syöksyi paikalle ja tönäisi Sapphiren turvaan ja otti itse nallesta tulevan iskun vastaan. Sapphire pyysi anteeksi, mutta Almaz vain totesi että teki vain mitä sankarin piti tehdä.



Seuraavassa taistelussa oli joukko maageja ja jousinaisia, jotka seisoivat korkeissa torneissa. Tornit olivat lähinnä geopalikoita ja puolet maageista saivat Mighty Enemy boostin, joka vahvistaa aika roimasti. Mutta oli helppo aiheuttaa ketjureaktio, joka tuhosi kaikki Mighty Enemy palikat, sitten taistelu oli aika nopea.




Matkalla seuraavaan taistoon Almaz yski vähän ja Sapphire huolestui, kenties Almaz sai tulehduksen tai jotain siitä nallekarhuansasta. Almaz kuitenkin vakuutti olevansa kunnossa eikä tarvitse lepoa tai mitään. Mao totesi että oli Almaz kunnossa tai ei, sillä ei ole väliä koska hän on itse tarpeeksi vahva Salvatorelle. Salvatore astui esiin ja huomioi kuinka Mao on vahvistunut, muuten hän ei olisi voinut aistia Salvatoren läsnäoloa.



Mao vaati saada tietää missä on Diez Gentlemenin johtaja, mutta Salvatore ei tietenkään tälläistä tietoa tahdo luovuttaa. Aina yhtä vaatimaton Mao vaan nauroi, kyllä hän voi Salvatoren piestä jos se siitä on kiinni.

Tämä olikin sitten isompi taistelu, kenttä oli aika iso kiertävä portaikko, jossa jokaisella välitasolla oli joku geoefekti (Esim. puolustus +50%) ja joukko vihollisia. Taistelu alkoi HIUKAN ikävästi kun vein Sapphiren liian pitkälle ja hyökkäys +50% viholliset tappoivat raukan välittömästi. Onneksi väistöä nostavilla paneeleilla olevat viholliset olivat dorkia ja syöksyivät kimppuuni ilman auttavia efektejä. Seuraavan tasanteen hepuilla oli korotettu puolustus, mutta Angelan taiat repivät heidät kappaleiksi. Sitten oli enää jäljellä Salvatore ja kaksi Dark Knightia. Harmi vaan (Miulle siis) että he seisoivat paneeleilla, jotka vahvistivat vain vihollisia. Onneksi Dark Knightit olivat turhan innokkaita ja tulivat kimppuuni hyläten paneelit. Olin varma että Salvatorella olisi parempi tekoäly, mutta ei. Iloisesti hänkin juoksi minua kohti. Noh, tyhmyydestä sakotetaan ja tällä kertaa sakko oli Horacen kirves naamaan. Vaikka eihän yksi isku tappoon riittänyt, niin eipä Salvatorella silti ollut mahdollisuuksia ollut tässä taistelussa.



Taistelun jälkeen Mao kylpi omahyväisyydessä ja kehuskeli voimiaan (Vaikka Horace tekikin suurimman osan työstä...) samalla kun Sapphire koetti saada Maon ymmärtämään yhteistyön merkityksen. Maoa ei kiinnostanut, vain hänen voimallaan on väliä. Jopa Salvatore joutui myöntämään kuinka vahva Mao on. Mutta Diez Gentlemenin muut jäsenet ovat juuri nyt luokkaretkillä ja muilla vastaavilla, joten Mao ei silti pääse heitä haastamaan. Ja jopa heidän johtajansa olinpaikka oli arvoitus, edes Salvatore itse ei tiedä missä hän on tai mitä hän yleensä edes tekee.



Mao kutsui Geoffreyn paikalle, kysyäkseen osaisiko hän johdataa heidät vanhempien opiskelijoiden johtajan luokse. Sen sijaan Geoffrey alkoi puhua siitä miten hän on kauan valmistautunut tähän, erehdyksiä on tapahtunut mutta tässä nyt ollaan. Geoffrey on nimittäin...





...sankari Aurum ja hän on myös vanhempien opiskelijoiden johtaja! Ja tähän päättyi luku 6...

Beryl, Sapphire ja muut keskustelivat suuresta paljastuksesta ja siitä miten Geoffrey/Aurum kasvatti Maoa todelliseksi demoniksi. Almaz ei suostunut uskomaan että legendaarinen sankari tekisi jotain sellaista.



 Myös Mao oli hiukan raivona, 200 vuoden ajan Geoffrey on kontrolloinut Maoa omiin outoihin tarkoituksiinsa. Hän ei voinut kestää sankareita ja ihmisiä, pelkkää petosta ja tyhjiä lupauksia. Hän meinasi purkaa raivoaan Almaziin (Joka on molempia, ainakin jollain tasolla), mutta ei pystynyt. Mao syytti siitä titteliä jonka varasti Almazilta, mutta Almaz epäili että Mao pysäytti itsensä. Mao halausi todistaa että hän todella vihaa ihmisiä ja päätti että aikoo tuhota ihmisten maailman, mutta se ei tuntunut tarpeeksi voimakkaalta kostolta. Joten hän aikoo kidnapata vaikka kaikki ihmiset omiin kokeisiinsa, koska Aurum/Geoffrey teki kokeita hänelle. Eli ensi kerralla kostoretki!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti