lauantai 1. lokakuuta 2016

Luokkasotaa

Maanantai, 26.09.2016

Jututin vähän demoneita koulun alueella ja ymmärsin mistä kamaluudesta Geoffrey puhui. Vapaaehtoistöitä, siivousta, lahjoituksia... Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden keskudeessa pahiksia on räjähdysmäisesti enemmän! Ja Geoffrey kertoi että heidän kuukauden tavoitteensa on Overlordin pieksäminen. Mao ei voi tätä sallia ja Sapphire mietti että koska hän haluaa myös että Almaz on sankari (Joka taas vaatii Maon sydämen avautumista), ei hänkään voi antaa tämän tapahtua. Mao päätti suunnata luokkaan jossa on meneillään aivopesuseminaari, se on selvästi tämän takana. Myös Beryl ja kumppanit haluavat pysäyttää tämän, heidän maineensa pahiksina kärsii aika paljon jos kaikki muutkin ovat pahiksia. Ja sitten mie rupesin taas treenaamaan.




Treenaus session aikana tein vähän kaikenlaista, opetin pari uutta erikoisiskua, nousin tasoja ja kävin myös viemässä pari ehdotusta läpi. Nyt on kalliimpia tavaroita kaupassa ja tein Angelasta Magic Knightin (Maagin ja taistelijan sekoitus, oppii kaikki peruselementin taiat) ja Horacesta Heavy Knightin (Hitaampi, mutta kestävämpi kuin tavallinen taistelija). Sitten jatkoin treenausta koska Angela ja Horace tippuivat takaisin tasolle 1, se on tälläisten vaihdosten hinta.

Horacen uudet kuviot

Angelan muodonmuutos

Keskiviikko, 28.09.2016

Viimeinkin päätin jatkaa tarinaa, hahmoni ovat nyt aika pirusti vahvempia (Tasot vaihtelevat välillä 38-46, varusteet on kaikilla päivitetty, uusia kykyjä opittu ja vanhoja vahvistettu) joten uskoisin että tämän luvun aikana tuskin tulee juurikaan ongelmia.

Vastaani tuli taas tutut kolme örkkiä, jotka ovat nyt aivopesty pahiksiksi. Mao innostui tästä, olisi nimittäin kiva päästä tutkimaan heidän aivojaan ja selvittää miten aivopesu tarkalleen toimi. Beryl kyl huomautti että voitas vaan kysyä että kuka on tämän takana, mut sehän olisi ihan tylsää.

Taistelussa oli luonnollisesti vastassa örkit ja joukko Prinnyjä. Alueella oli myös paljon tynnyreitä, jotka olivat räjähtävää sorttia. Ja koska Prinnyt myös räjähtää, oli helppo aiheuttaa ketjureaktio mikä tuhosi lähes kaikki viholliset kerralla. Tätä taistelua oli siis vaikea edes laskea todelliseksi kentäksi...



Taistelun jälkeen Almaz koetti saada Sapphiren palaamaan kotiinsa, alamaailmassa on vaarallista. Mutta eipä Sapphire kuunnellut, hän aikaa varmistaa että Almazista tulee oikea sankari. Ja jos Almaz sattuukin muuttumaan demoniksi ja käy kimppuun, Sapphire itse hoitelee hänet päiviltä.



Seuraavassa taistelussa vastassa oli Succubuksia ja muutama kukkaheppu. Siellä oli myös uusi geoefekti, fuusio, ja portaaleja joista voi tulla vihollisille vahvistuksia. Ei ole mitään aavistusta mitä tuo fuusio tekee, mut pahalta kuulostaa! Pitääpä siis tappaa kaikki nopeasti.



Taistelun aikana selvisi mitä fuusio tekee. Kaksi kukkaotusta nimittäin yhdistyivät yhdeksi eli kahden tason 30 hepun sijaan tuli yksi tason 60 otus. Ei hyvä, taso 60 on paljon! Ja vuoroa myöhemmin yksi Succubus yhdistyi tämän kanssa, kukkaheppu oli sitten tasolla 90! Onneksi sain sen tapettua ennen kuin homma meni rumaksi, joskin huomasin että tämä kenttä voi olla jatkossa hyvä paikka treenata. Saa nimittäin nätisti kokemusta kun tappaa noin ison pirun, Angela loikkasi tasolta 39 tasolle 43!

Joukkomme saapui saliin, jossa pahikset pitivät kokousta. Heidän oletettu pomonsa kertoi tarinaan miehestä, Aurumista, joka oli rohkea ja täynnä oikeutta. Sitten peli ystävällisesti hyppäsi tunnilla eteenpäin ja tarina loppui siihen miten Aurum tappoi Overlordin ja maailmaan laskeutui rauha. Eli tänä tarinan riittii aivopesemään demonit? Mao ja muut eivät oikein olleet uskoa korviaan. Mao halusi hakata kaikki muussiksi, kun taas Beryl ja muut koettivat löytää rauhallisemman ratkaisun, avipestyt demonit ovat uhreja tässä. Mao ei ideasta oikein tykästynyt ja pahisten pomo tuli vierelle selvittämään että mitäs täällä mekastetaan. Hän esittäytyi Gold Knuckleksi ja paljastui että hän oli vanhempi oppilas. Hän lupasi esitellä voimiaan ja taistelu alkoi.



Tällä kertaa vastassa oli iso joukko heikompia demoneita sekä itse Gold Knuckle. Taistelussa ei ollut mitään erikoista, heikot demonit kaatuivat kuin heinä ja Gold Knuckle oli myös melko heikko.

Taistelun jälkeen Gold Knuckle seisoi edelleen ja naureskeli vaan. Onneksi paikalle tuli pelastaja...



...MR CHAMPLOO! Hän vain änkesi ryhmäämme, sen enempää lupia kyselemättä ja alkoi toinen erä Gold Knucklea vastaan. Tällä kertaa areenalla oli joukko vahvempia heppuja ja maassa oli sekä sinisiä että vihreitä geopaneeleita. Siniset nosti hyökkäystä 50% ja vihreät laski puolustusta 50%. Eli seiso sinisillä ja houkuttele viholliset vihreille, asia selvä.



Taistelu olikin varsin simppeli, houkuttele viholliset pienissä erissä ja hyödynnä paneeleita. Kun taistelu oli ohi, Gold Knuckle vetäytyi mutta varoitti että vanhempia opiskelijoita on vielä paljon jäljellä ja he ovat vielä vahvempia kuin hän. Champloo kertoi että hän on jo pitkään seurannut outoja tapahtumia koululla ja on varma että aivopesun voi parantaa, Maon ja muiden pitää vain näyttää heidän liekkinä palava intohimonsa! Beryl ja muut innostuivat tästä, Maoa taas ei kiinnosta muu kuin että hän saa hakata Overlordin itse. Sitten näimme jossain pimeydessä yhden oppilaan tuovan viestin keltaiseen pukuun pukeutuneelle elegantille hepulle, joka myöskin oli välttänyt aivopesun.



Mao ja kumppanit kokoontuivat pohtimaan kuinka edetä ja Sapphire ehdotti että katkaistaan käärmeen pää eli hoidellaan vanhempien opiskelijoiden luokan edustaja. Harmi vaan ettei kukaan tiedä missä on vanhempien opiskelijoiden luokat. Edes Champloo ei tiedä, hänhän on vain kotitalouden opettaja ja koulu kasvaa jatkuvasti. Hän epäili että tuskin edes Overlord on täysin varma missä mikäkin luokka on. Almaz ehdotti että kenties Geoffrey tietää, mutta Mao ei ollut halukas kysymään. Vaikka Mao ei sitä myönnäkkään, ilmeisesti Geoffreyn aiempi petos (Salaiset kokeet, jos ette muista) painaa hänen mieltään. Geoffrey luonnollisesti ilmestyi paikalle ja kertoi että hän on kyllä etsinyt, mutta ei ole vielä luokkia löytänyt. Mao tuhahti ja päätti tehdä tutkimuksia itse. Kun Mao ja muut olivat lähteneet, Geoffrey ajatteli itsekseen että Mao on taas oikeilla jäljillä, hänestä pitää tulla kylmä ja yksinäinen eli mahtava demoni. Tämän on Geoffreyn ainoa toive ja hän on valmis kuolemaan sen vuoksi.



Menimme kuitenkin Geoffreyn juttusille ja hän kertoi että portaali toisen vuoden opiskelijoiden luokkiin on auki. Joten menimme sinne ja siellä oli taistelu käynnissä toisen vuoden ja vanhempien opiskelijoiden välillä. Mao vaan nauroi tälle, mutta sitten ilmestyi se elegantti heppu joka huomautti että Mao antoi omien luokkalaistensa tulla aivopestyiksi, ei liene varaa paljoa naureskella. Mao ei oikein tykännyt ja elegantti herra vaan huomautteli lisää Maon puutteista ja miten hän ei ole sopiva johtamaan ketään. Mao vaati saada tietää kuka tämä jätkä oikein on ja kun hän yritti esittäytyä, hänen alaisensa keskeytti ilmoittamalla että taistelu on ohi ja samalla möläytti että hepun nimi on Big Star. Big Star paljastui toisen vuoden opiskelijoiden johtajaksi. Hän lähti etenemään joukkojensa kanssa ja jätti hävinneet vanhemmat opiskelijat Maon huoleksi. Beryl ja muut tiesivät Big Starin maineelta ja kertoivat kuinka suuri ja mahtava johtaja hän on, siksi hänen alaisuudessaan olevat opiskelijat välttivät aivopesun. Maolla meni hermot ja raivosi miten johtajan pitää vain olla vahva, siinä kaikki.



Taistelu alkoi siis ja vastassa oli joukko ninjoja ja samuraita. Suurin osa oli paneeleilla, jotka nostivat väistämistä, joten suuntasin tuhoamaan palikan joka tätä efektiä loi. Etenkin ninjat tuppaa väistämään muutenkin aika pirusti, eivät tarvii yhtään avustusta siihen. Tämä taistelu olikin sitten melko ärsyttävä, oikeastaan vain ninjojen takia. Raivostuttavan monet iskut menivät ohi ja isona joukkona mokomat myös tekivät aika kovaa vahinkoa.



Taistelun jälkeen Mao päätti että meidän pitää mennä ja piestä Big Star, se varmaan tietää mistä päästään vanhempien opiskelijoiden tiloihin. Ensin kuitenkin Sapphire tiedusteli että milloinkohan Mao aikoo avata sydäntään ja oli valmis hiukan auttamaan moottorisahalla. Maolle tuli kiire muualle, mutta Almaz kyseli miksi Sapphire niin kovasti tahtoo auttaa Almazia. Selvisi että Sapphire on tiennyt Almazin olevan yksi hänen vartijoistaan alusta alkaen. Sapphire vielä erikseen sanoi että Almaz jäi hänen mieleensä kuningattaren hautajaisissa. Almaz ei itse muista mitä erikoista silloin teki eikä kerennyt kysyäkkään kun Sapphire koetti saada Maon kiinni kysyäkseen että käykö moottorisahan sijaan skalpelli.


Perjantai,  30.09.2016

Suuntasin seuraavaan taisteluun, joss vastassa oli joukko zombeja ja kasassa geopalikoita. Palikoiden kohdalla oli voimassa parannus, voimistus, puolustuksen nosto ja manan tuottamisen nosto. Eli varsin mainio kenttä treenaamiseen!



Seuraavaksi saavuimme taistelukentälle, jossa toisen vuoden opiskelija ja toisen vuoden opiskelijat ottivat yhteen. Big Star ja Mao jatkoivat pientä kinailua, mutta Beryl ja Champloo ehdotti yhteistyötä. Joten Big Star joukkoineen (Kaksi jousinaista ja kolme taistelijaa olivat apunamme! Vastassa taas oli isohko joukko vihollisia.  Big Starin joukot ottivat isohkon osan iskuista itseensä, joten minun osaltani taistelu oli melko helppo eikä tapahtunut mitään edes kaukaisesti vaarallista.



Taistelun jälkeen Big Star huomautti että ainakin Mao osaa taistella. Kun Big Star lähti auttamaan ystäviään hädässä, Mao ei voinut ymmärtää miksi tarvitsee ystäviä kun on uhrattavia palvelijoita. Big Star totesi että ystävät ovat korvaamattomia ja poistui. Almaz koetti selittää Maolle ettei edes demoni pärjää yksin, mutta Geoffrey tuli keskeyttämään ja kertoi että aivopesun takana ovat jengi nimeltä Diez Gentlemen. Beryl ja muut olivat järkyttyneitä, hehän ovan legendaarisempia kuin legendat! Eipä paljoa pelota, mennään haastamaan mokomat.



Seuraava taistelu ei kuitenkaan ollut vielä heitä vastaan, vastassa oli vaan lisää ninjoja ja samuraita. Plaah.



Seuraavaksi saavuimme taistelukentälle, jossa Big Starin alainen koetti paeta Diez Gentlemeniä. Heitä johtava,  mysteerinen nainen, ampui alaisen siihen paikkaan. Mao vaati saada tietää kuka hän on ja hän esittyäytyi...



...Salvatore the Magnificientiksi! Hän ei itse ole Diez Gentlemenin pääpomo, mutta lupasi kertoa kuka on itse herra isoherra JOS me voitamme hänet. Mutta ennen kuin taistelu alkoi, myös Big Star tuli paikalle ja hänkin halusi otella Salvatorea vastaan. Mao ei vieäläkään pystynyt ymmärtämään miksi Big Star on valmis menemään näin pitkälle vain kaatuneiden ystäviensä tähden, mutta Almaz koetti selittää että Big Star saa voima kumpuaa samasta lähteestä kuin sankareiden. Salvatorella alkoi palaa hermo ja käski taistelua jo alkamaan. Käy miulle!

Taistelussa meillä oli vastassa Salvatore ja iso joukko alaisia, apuna Big Star. Tuttuun "hiljaa hyvä tulee" strategiallani hoitelin vihollisia pienissä erissä. Faust ja Setsuna kupsahtivat kesken taistelun, mutta voitto oli silti helposti saavutettu. Big Star myös kuoli jossain välissä, mut ketä kiinnostaa?



Taistelun jälkeen Salvatore ei ollut kovinkaan vaikuttunut, vaan totesi että Mao kuolee nyt. Mutta viime hetkellä paikalle ilmestyi Geoffrey, joka otti iskun vastaan Maon puolesta.



Mao ja muut ryntäsivät Geoffreyn ympärille, joka sanoi että vaikka Mao ei luotakkaan häneen, hän on milloin vain valmis uhraamaan itsensä. Big Star huomautti Maolle kuinka sokea hän on ollut, kieltää ystävien tärkeyden vaikka hänen ympärillään on monia luoettavia ystäviä. Mao alkoi vähitellen ymmärtää ystävien tärkeyden, mutta sitten Salvatore erehtyi mainitsemaan että nyt vanhuksen veri likaa hänen käsiään. Mao otti tästä hiukan itseensä, Geoffreyta ei noin vain loukata hänen edessään!



Outo musta energia alkoi ympäröidä Maon ja Geoffrey rukoili häntä rauhoittumaan, on liian aikaista. Champloo hyppäsi apuun ja käytti salaista tekniikkaa, joka kumosi mustan energian ja Mao palasi järkiinsä. Salvatore halusi nähdä uudelleen mitä tuo musta energia oli joka sai Maon voiman tuntumaan huomattavasti voimakkaammalta. Mutta kello soi ja Salvatorea on käsketty käyttäytymään kuin pahis. Joten hän vetäytyi joukkoineen. Sapphire kysyi että eikö nyt kannattaisi iskeä, mutta edes Big Star ei tiedä missä vanhempien opiskelijoiden luokat ovat. Beryl pyysi Big Staria liittymään heihin, mutta Big Star totesi että ei ennen kuin Mao ymmärtää ystävien arvon ja mitä on olla todellinen johtaja. Hän kuitenkin odottaa ilolla milloin se päivä koittaa.




Kun Big Star oli poistunut, Geoffrey sanoi että hän oli pahimman varalta asettanut kellon soimaan hiukan aiemmin. Ja ennen kuin hän vajosi tajuttomuuteen,  Geoffrey pyysi vielä viimeisillä voimillaan että Maosta tulisi mahtavampi kuin kenestäkään muusta demonista.



Mao oli raivona siitä mitä Geoffreylle kävi (Jäi hiukan epäselväksi kuoliko vai ei) ja pohti keinoja kasvaa nopeasti tasoja että muut ei kerkeä päihittää Overlordia ennen häntä. Mao, Almaz ja Sapphire pohtivat keinoa huijata kunnes Geoffrey ilmestyi paikalle (Kas, näköjään siis jäi henkiin!). Hän mainitsi että on olemassa keino saada tarvittava voima piestä Diez Gentlemenit. Almaz oli häkeltynyt, luuli että Geoffrey kuoli mutta hän paljasti käyttäneensä luotiliiviä. Kuitenkin, Geoffrey kertoi että sukeltamalla uudelleen Maon sydämeen he voivat vaikuttaa Maon alitajuntaan ja avata reitin kaikelle potentiaalille. Mutta ennen kuin suuntaamme sydän pankkiin, mie aion omistautua kunnolla treenamiselle! Huomasin nimittäin että taistelussa miulla voi olla yhteensä 10 hahmoa, joten kaksi vielä mahtuisi. Joten aattelin treenata pari uutta hahmoa plus nostaa hahmojeni hahmoluokkia ainakin yhdellä tai kahdella tasolla. Ja selvennyksenä siis jokaisella hahmoluokalla on useampi taso (Ainakin 4, ehkä enemmän?), jolle hahmon voi siirtää kunhan vanha taso on ollut käytössä tarpeeksi. Uudelle tasolle siirtyminen tarkoittaa kyllä hahmon oman tason laskeutumista takaisin tasolle 1, mutta pitkällä tähtäimellä hahmo on vahvempi. Esimerkiksi Healerin (eli parantajan) toinen taso on Acolyte, Heavy Knightin Iron Knight jne. Ja esim. Magic Knight oppii vahvempia loitsuja kun hahmoluokkaa nostaa. Kuitenkin, aion tälle projektille omistautua hyväksi aikaa, saa nähdä milloin seuraava päivitys tulee siis ulos!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti