maanantai 8. toukokuuta 2017

Mässäilyä

Maanantai, 08.05.2017

Jatketaanpa pakoa! Ei tarvinnut ottaa montaa askelta kun seinässä olevasta raosta Janitor nappasi minut otteeseensa. Sinuahan mie tässä kaipasinkin jo... Seuraavalla yrityksellä odotin että käsi oli haronut aikansa ja sitten hiivin ohi.

Seuraavassa huoneessa Janitor pamahti taas paikalle ja pakenin häntä, liukuen oven alta.



Sitten olinkin umpikujassa ja Janitor kolusi käsillään huonetta, samalla kun koetin epätoivoisesti etsiä piiloa. Ovi pysyi raollaan, koska jonkinlainen häkki oli sen alla jumissa.



 Lopulta keksin että voin repiä häkistä pari palasta irti, jolloin ovi läimähti alas ja siinä sitten leikkasi Janitorin kädet irti. Auts. Samalla aukesi luukku seinässä ja pako jatkui.



Pian näin liikkuvia koukkuja, joista osa näytti kuljettavan jonkinlaisia ruumissäkkejä. Hyppäsin kiinni tyhjään koukkuun ja matkasin huoneeseen, jossa oli melkoinen kasa näitä säkkejä



Nyt Six alkoi taas nähdä nälkää ja seuraava ateria oli...elävä hiiri hiirenloukussa. Inhaa, mutta jotakin on pakko syödä

Maha kurnii ja hiiri on loukussa.

Etenin muutaman huoneen läpi, kunnes saavuin jonkinlaiseen ruokakomeroon ja sieltä keittiöön. Sitten kohtasinkin meijän seuraavan jahtaajamme, nimittäin varsin ruman kokin. Onnistuin pääsemään seuraavalle ovelle, mutta se oli lukossa. Sitten kokki saikin minut kiinni. Pitä harrastaa vähän enemmän varovaisuutta...



Väistelin kokkia aikani ja kiipesin kattoparrujen päälle. Kokki näki minut, mutta eipä onneksi mahtanu sille mitään! Päädyin luukun kautta vessaan ja sieltä makuuhuoneeseen, jossa roikkui avain! Nappasin avaimen ja samassa sängystä nousi...toinen kokki. Koska yhdessä ei ole vielä tarpeeksi!



Löysin hissin ja pian olin avaimen kanssa taas ruokakomerossa. Nyt pitäisi päästä lukitulle ovelle ja veikkaan että molemmat kokit hengailee siellä nyt. Mutte olin onneksi väärässä, vain yksi kokki oli töissä keittiössä! Hiukan varovaisuutta ja saavutin lukitun oven ilman huolia.

Seuraavaksi löysin huoneen, jossa oli makkarakone. Jouduin menemään tavarahissillä ylempään kerrokseen, jotta sain tiputettua koneeseen lihaa jotta kone teki makkarapötkön, jota käytin liaanina. Että sellaista. Ja en edes halua tietää mitä lihaa nuo möykyt ovat. Löysin myös taas yhden valkoisen hepun ja opin että heitä voi halata. Mitä hyötyä tästä on? En tiedä, mutta tuli hyvä mieli.



Seuraavaksi tuli taas lukittu ovi vastaan ja avain oli pöydällä, jonka luona toinen kokki paloitteli lihaa. Käynnistin jonkinlaisen jätemyllyn toisessa huoneessa, jolloin kokki ryntäsi katsomaan ja minä juoksin nappaamaan avaimen.



Seuraava oli iso huone ja siellä oli molemmat kokit. Hiippailin päätyyn, jossa vipu käynnisti liikkuvat koukut katossa. Nyt pitää varmaan päästä katonrajaan ja matkustaa huoneesta pois.



Kokit kuitenkin huomasivat että matkustan koukuilla ja jouduin yhdessä kohtaa tiputtautumaan koukuista alas (Koska toinen kokki oli odottamassa korokkeella) ja sitten juoksemaan koukut kiinni. Kun sitten matkasin keittiöstä ulos, kokit jäivät vihaisina heittelemään esineitä.



Sitten olinkin hetken aluksen ulkopuolella ja näin kuinka pienemmästä laivasta nousi The Mawn kyytiin jatkuvalla syötöllä varsin pulleita hahmoja.



Hetken päästä näin nämä hahmot lähempää ja samalla huomasin että joku seurasi heidän liikkeitään. Sama nainen jonka Six näki unessaan? Kenties.



Seuraavaksi sitten löysinkin ison joukon näitä hahmoja syömässä ja "ilokseni" huomasin että heille kelpaa myös Six! Mukava  kiipeillä lautasilla kun pullukat koettavat napata sinusta makupalaa!



Siinä sitten aikani juoksin lattioita ja pöytiä pitkin vältellen näitä ahmatteja. Erityisen karmiva olivat ne yksilöt, jotka heittivät pöydän sivuun ja lähtivät ryömimään kohti heti kun minut näkivät.



Kun pääsin ruokailutilatsta päädyin käytävään ja hissillä tuli...toinen kokki!



Kokki jahtasi minua vessaan, jossa rikoin peilin kun kokki oli häipynyt. Peilin takana olikin salahuone ja pääsin kiipeämään äskeisen käytävän (jossa kokki oli) kattoon. Niin pääsin samaan hissiin jolla kokki oli saapunut. Matkustin kerroksen ylemmäs ja päätin että tähän on hyvä lopettaa, ollaan tänään paettu Janitoria, kokkeja ja pullukoita




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti