maanantai 25. tammikuuta 2016

Hyppelyä maa-alueiden välillä

Torstai, 21.01.2016

Kuten kiihkouskovainen halusi, menimme lumiseen metsikköön tappamaan möllejä. Paloin halusta päästä kokeilemaan miten julmaa vahinkoa Compa uuden aseensa kanssa tekee, mutta Compan alhaisen nopeuden takia hän ei kerennyt saada taisteluissa edes vuoroa! Neptune ja IF hoitelivat kaiken edestään. Luolaston lopusta löytyi ruma sammakko. Tätä mölliä vastaan Compa sai vihdoin vuoron ja lopetti kyseisen otuksen hyvin, hyvin nopeasti!

Perinteinen sammakko


Tämän jälkeen Basilicom vuorostaan halusi minut hoitamaan vihaisen trollin melkein samasta metsiköstä. Trolli oli säälittävän heikko ja sen jälkeen White Heart ilmaantui taas, väittäen olevansa nyt valmis kohtaamaan Neptunen. Voin kertoa, ei todellakaan ollut! Compa pisti White Heartin nurin omalla vuorollaan kun IF ja Neptune olivat hiukan häntä pehmentäneet. Jälleen vannottiin kostoa ja kadottiin. Kuulostaako tutulta?

Trolli

Taas sinä...


Hoitelin nopeasti alta yhden sivutehtävän (Tapo pomo, ruma lisko) ja jatkoin tarinaa. Suuntasin torniin, jossa kuulema riehuu lohikäärme. Luolaston perältä löytyi vääräuskoinen, joka höpötti miten kaikki hänen työnsä Overlordia varten on mennyt hukkaan koska tapoin möllejä tieltäni. Neptune rikkoi vahingossa löytämänäs levykkeen kun vääräuskoinen yritti napata sen takaisin ja sen sisuksista pamahti lohikäärme. Lohari kaatui helposti ja vääräuskoinen oli karannut taistelun aikana.


Ruma lisko

Lohari

Kävin hoitamassa seuraavan sivutehtävän, tällä kertaa piti tappaa Labyrinth-niminen mörri, joka näytti olevan jonkinlainen kentauri. Seuraavaa tarinakohtausta ei vielä ilmestynyt, joten ilmeisesti aika siirtyä Leanboxiin?

Labyrinth


Neptune lvl 31
Compa lvl 31
IF lvl 31

Sunnuntai, 24.01.2016

Luolasto Leanboxiin oli hetkessä ohi, kohtasin vain säälittäviä vihollisia. Perillä ensimmäinen kohtaus oli Neptunen uni, jossa rintava noita (jonka kohtasimme silloin joskus) keskusteli Histoiren kanssa. Noita väitti Histoiren siiirtäneen Neptunen Celestiasta Planeptuneen, koska Neptunella (eikä muillakaan jumalattarilla) on vain neljäsosa todellisen jumalatteren voimasta. Villi veikkaus, loput jumalattaret yhdistää voimansa myöhemmin meidän kanssa ja muodostavat yhdessä todellisen jumalatteren? Herättyään Neptune ei muistanut unta selvästi, vain höpötystä maailmanlopusta. Kenties tää noita on joku isompi paha, luulin että korkeintaan sellainen puolivakava, sen verran naurettavalta näyttää.



Jos tämä tapaus on pelin suurimpia pahiksia niin en ole kovin peloissani...

Leanboxin Basilicomissa käytiin taas mörrien perässä kyselemässä, arkkipiispa kertoi missä niitä on, koska luuli meidän yrittävän välttää niitä. Vilkaisin myös nopsaan Green Heartin blogia, jossa hän kertoi Leanboxin olevan täynnä kaunista luontoa.

Green Heartin hahmosuunnitelussa on vissiin tähdätty nuorten poikien miellyttämiseen


Triomme lähti torniin jossa pitäisi olla mörrejä. Torni oli lyhyt ja sen perällä odotti lentävä...jokin. Turpaan vaan! Jokin oli heikko ja IF hoiteli sen parilla iskulla. Taistelun jälkeen sain Wind Bulletin, eli nyt myös ilma-elementti on hallussani.

Lintu?


Palasimme Basilicomiin ja arkkipiispaan teki vaikutuksen että tyhjensimme tornin mörreistä. Hän antoi armeijan kartan jossa näkyy vaarallisempien mörrien sijainnit. Tämän jälkeen Basilicomin väki juoni keskenään Neptunen kuolemaa. Miksi? Koska heillä on silmät päässään ja yhdistivät hänet Planeptunen jumalattareen, Purple Hearttiin. Ja jos Planeptunen jumalatar kupsahtaa, niin väki muuttaa toisille maa-alueille ja kääntyävät palvomaan muita jumalattaria. Eli lisää valtaa näiden alueiden Basilicomeille.


Juonittelua!

 Kävin hoitelemassa kaksi sivutehtävää (tapa pomo ja tapa 5 Gyukia) jonka jälkeen jatkoin linnaan, jossa Basilicomin mukaan pitäisi olla varsinainen pahismörri. Linnasta löytyi päätön haarniska, joka oli olevinaan paikan pomo. Jos Basilicom pelkäsi tätä kaveria, niin vahvasti ei heillä mene...

No nyt on päätöntö menoa!


Arkkipiispa tuli kutsumaan triomme juhlaillalliselle, kiitoksena siitä että kierrämmä maa-alueita mörrejä tappamassa. Illallisella arkkipiispa halusi keskustella IFin kanssa syrjemmässä ja paljasti tietävänsä IFin kuuluvan kiltaan. Arkkipiispa ei kuitenkaan halunnut tappaa IFiä vaan pyyti että hän pettäisi Neptunen ja päästäisi tämän päiviltä! IF ei suostunut, mutta arkkipiispa tarjosi Leanboxin kansalaisuutta palkkioksi. IF nimittäin palvoo Green Hearttia. IF ei suostunut uskomaan että tämä olisi Green Heartin tahto, mutta arkkipiispa antoi kuitenkin IFille myrkyn ja järjesti tapaamisen Green Heartin kanssa. Green Heart oli vähän väsy, koska oli koko yön pelannut nettipeliä... Tunnusti myös harrastavansa animea ja mangaa. Kohtaus loppui melkein kuin seinään kun IF ja Green Heart juttelivat hetken, lähinnä Green Heart höpötti ettei omista kuin yksinpelejä.


Pitkän pelisession väsyttämä jumalatar

Hoidin nopeasti uuden sivutehtävän, jonka jälkeen huomasin että Planeptunella on yksi uusi sivutehtävä. Koska Leanboxissa ei näyttänyt olevan uutta tehtävää, joten aika siirtyä takaisin Planeptunelle. Tämän sivutehtävän jälkeen huomasin että seuraava tarinaa edistävä kohtaus sijaitsee Loweessa. Sinne siis!

Neptune lvl 31
Compa lvl 31
IF lvl 31


Edelleen sunnuntai, 24.01.2016

Loweessa noita hyökkäsi uudelleen kimppuumme ja paljasti olevansa Overlord Momuksen viestintuoja. Taistelu oli nopeasti ohi, mutta noita sai jopa kaksi vuoroa ennen kuin potkaisi tyhjää! Taistelun jälkeen noita höpötti että väliaikaisessa muodossaan ei voi käyttää kaikkia voimaan ja katosi.



Seuraavassa kohtauksessa Neptune ja kumppanit etsivät White Hearttia metsästä ja sopivasti tämä ilmestyi. White Heart taas etsi Neptunea, joten tappeluksihan se taas meni. White Heart ei kuitenkaan lyönyt niin kovaa kuin noita ja kaatui myös hiukan nopeammin, sai vain yhden vuoron itse. Triomme yritti kuulustella mistä White Heart tuntee Neptunen, mutta mokoma lähti karkuun.

Kovia uhkauksia...



Hiukan myöhemmin Neptunen ja muut saivat tietämättään White Heartin kiinni, joka oli muuttunut CPU:sta takaisin ihmiseksi. Sympaattinen Compa heti huolestui kun joku raukka yksin harhailee metsässä! White Heart yritti väittää vastaan, mutta Neptunen ja Compa käytännössä pelastivat hänet väkisin.



Neptune ja White Heart viettivät hiukan aikaa kahdestaan (IFin ehdotus). White Heart höpisi puoliksi itsekseen miten Neptune ei koskaan ole tykännyt velvollisuuksista ja miten Neptunen yksinkertaisuus helpottaa White Heartin elämää kun yksi vastustaja vähemmän mietittävänä. Neptune ei tietenkään ymmärtänyt mitä White Heart tarkoitti tällä. Hän myös mainitsi että on parempi jos Neptune ei saa muistojaan takaisin, koska sitten hän ei enää voisi paeta velvollisuuksiaan.



Seuraavaksi triomme suuntasi metsään, jossa pitäisi olla paljon mörrejä. IF kehotti White Hearttia palaamaan kotiinsa. Metsässa viholliset tuntuivat olevan jo omaa tasoani, silloin tällöin vihollinen pääsi iskemään ja tekivät ihan kunnioitettavaa määrää vahinkoa. Pomona toimi mörri, joka löi aika lujaa mutta oli niin hidas että sai taistelun aikana vain yhden vuoron. Tämän jälkeen White Heart ilmaantui CPU-muodossaan ja haastoi taas riitaa sanomatta sanaakaan. Tällä kertaa hän vaan löi julmetun kovaa, mutta ei onneksi kestänyt itse hirveästi vahinkoa. Silti Neptune oli taistelun lopussa ainoa joka oli pystyssä.


White Hearttia alkaa kyrsiä


White Heart oli vähän vihainen että hävisi taas, huusi siitä miten Neptune taas vain pakenee ja miten ei hän itsekkään tätä halunnut. Neptune antoi kuitenkin White Heartin mennä menojaan, vaikka IF olisikin halunnut tietää tarkemmin mistä White Heart puhui.

Siirryin takaisin Lastationille tarinan perässä ja tapasimme uudelleen alkemistitytön, Gustin. Lyhyessä kohtauksessa trio auttoi Gustia rohdoksen teossa. Seuraavassa kohtauksessa IF ja Compa olivat vaikeuksissa jättiläishirviön kanssa, mutta paikalla saapui mystinen sankaritar, Nisa. Nisa yritti hoidella hirvön potkulla naamaan, mutta valitettavasti kömpelö Neptune eksyi tielle (Tälläisinä hetkinä toivoisi että pelissä olisi oikeasti välivideoita eikä vain muutama kuva ja tekstilaatikoita). Tämän jälkeen Nisa syöksyi hirviön kimppuun ja hoiteli mokoman päiviltä. Tämän jälkeen Nisa katosi yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin. Päätin myös käydä yrittämässä sivutehtävää, jonka jätin aiemmin tekemättä mutta kyseisessä luolastossa olevat robotit tekivät edelleen pirullista vahinkoa. Vielä joku kaunis päivä...!

Gustin paluu

Sankaritar Nisa


Seuraavassa kohtauksessa Avenir (se iso paha yritys, jos ette muista) palkkasi trion etsimään harvinaista malmia hylätyltä tehdasalueelta. Kun trio oli sisällä tehtaassa, ovi meni "vahingossa" lukkoon ja Avenirin työntekijä höpötti että nyt hirviöt syövät koko trion, juuri kuten suunnittelivat. Hän väitti myös paikan räjähtävän pian. Noh, kai se pitää yrittää etsiä toinen ovi! Tehda oli melko lyhyt ja viholliset olivat huomattavasti helpompia kuin aiemman sivutehtävän. Tehtaan ulkopuolella IF pohti luuliko Avenir todella että näin helpolla trio taipuisi. Pian saivatkin tietää että Avenirin robotit tuhosivat Chianin tehdasta ja trion lukitseminen olikin vain harhautus. Pian olikin vastakkain ison robotin kanssa.

Onneksi joukossamme on edes yksi jolla on aivot

Pelottava kivirobottihirmumölliotusjuttu

Iso ryökäle löi kovaa, mutta oli liian hidas aiheuttaakseen suuria vahinkoja. Chian ei antanut tehtaansa tuhon lannistaa vaan pyysi Neptunelta takaisin prototyypin (miekka, jonka saimme aikoja sitten), jotta voisi muokata sitä messuja varten. Pian myös selvisi että Lastationin Basilicomissa oli tapahtunut juttuja, parlamentti oli ajanut uskonnollisen puolen kokonaan ulos! IF ja Neptune pohtivat että jos löytäisivät missä uskonnollisen puolen heput piilottelevat, pääsisivät tapaamaan myös jumalatar Black Hearttia. Jääköön Black Heartin etsiminen seuraavalle kerralle!

Neptune lvl 33
Compa lvl 33
IF lvl 33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti